לא יודעת אם אפשר,איך אני הופכת תמונה עם רקע לבן (או כל צבע אחר) לרקע שקוף אין לי פטושופ (וגם לא יודעת לעבוד איתו) - אפשר אולי בתוכנת צייר או אופציה אחרת?
תודה מראש
מה הכוונה?אם את רוצה אני יכולה להעביר לך את ההתקנה
בפאוטר פוינט יש לך בכל פעם שאת בטחרת צבע אופציה של טפטפת. זה כלי שאיתו את יכולה לדגום איזה צבע שאת רוצה מהמסך. (ואז אם מחקת- נניח באופציה של הסרת רקע- אפשר לשים מתחת צורה בצבע שדגמת)יש מישהי שיודעת איך אני עושה כזה דבר:
אם יש לי תמונה ואני רוצה למחוק חלק קטן מהתמונה אך לא רוצה שיראו שמחקתי ז"א שיהיה כמו הצבע של הרקע או כמו הצבע של החלק שלידו
איך אני בוחרת בול אבל בול אותו צבע
אם יש בוורד מעולה
תודה רבה מקוה שהובנתי
תודהבפאוטר פוינט יש לך בכל פעם שאת בטחרת צבע אופציה של טפטפת. זה כלי שאיתו את יכולה לדגום איזה צבע שאת רוצה מהמסך. (ואז אם מחקת- נניח באופציה של הסרת רקע- אפשר לשים מתחת צורה בצבע שדגמת)
אבל זה נורא לא נוח. פוטושופ יעשה את זה הרבה יותר בקלות.
ואם הרקע לא חלק- כבר ממש צריך פוטושופ.
בוורד לדעתי זה לא קיים.תודה
אין משהו בוורד? (תוכנה זמינה)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים