עזרה לגרפיקאיות - רקע שקוף

• הוסף לסימניות
איך אני הופכת תמונה עם רקע לבן (או כל צבע אחר) לרקע שקוף אין לי פטושופ (וגם לא יודעת לעבוד איתו) - אפשר אולי בתוכנת צייר או אופציה אחרת?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
איך אני הופכת תמונה עם רקע לבן (או כל צבע אחר) לרקע שקוף אין לי פטושופ (וגם לא יודעת לעבוד איתו) - אפשר אולי בתוכנת צייר או אופציה אחרת?
תודה מראש
לא יודעת אם אפשר,
אבל בפוטושופ זה מאוד קל, זה לא מסובך.
אם את רוצה אני יכולה להעביר לך את ההתקנה

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות בוורד
אמור להיות באחת ההגדרות של עיצוב תמונה איזו פקודה של קבע רקע שקוף,
ואז לוחצים עם הכלי על הרקע.
אם תרצי אוכל להביא לך מאוחר יותר הסבר יותר מפורט

• הוסף לסימניות
זו שאלה דווקא לא לגרפיקאיות, אלא למי שמאלתר בלי תכנות גרפיות.
אפשר בפאוור פוינט:
בלשונית "עיצוב אוביקט"
הכפתור הכי ימני- הסר רקע
ואח"כ אפשר לשחק עם זה. להוסיף/להוריד חלקים רצויים.
אני משתמשת בזה הרבה (כי אני לא גרפיקאית)
upload_2019-4-30_12-40-59.png

והתוצאה:

קבצים מצורפים

• upload_2019-4-30_12-42-49.png
    upload_2019-4-30_12-42-49.png
    KB 415 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
בפאוורפוינט זה יהיה קל לביצוע. אם את עובדת בגרסאות הישנות, בוחרים את האופציה של בחירת צבע שקוף ולוחצים על הצבע המבוקש.

חשוב רק לבדוק שאין את הגוון הזה בתמונה עצמה, משום שגם שם הוא ייהפך לשקוף וזה עלול לפגוע. בנוסף, השיטה הזו תביא לתוצאה טובה רק אם התמונה חדה מספיק וחתוכה כמו שצריך.

עריכה: וכמובן, האפשרות ש@אוריגמי כתב/ה בגרסאות החדשות יותר של פאוורפוינט תביא לתוצאה הכי טובה.

• הוסף לסימניות
אני מרגישה לרגע דפוקה.
איך לא חשבתי על זה בוורד ובפואר פוינט יש את האפשרות הזו..
אני משתמשת בזה הרבה כשאני מכינה דפי עבודה- אבל משום מה לא חשבתי על זה.
בהצלחה!
@סביון @אוריגמי ;)

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המגיבות (ביינתים עשיתי את זה בפקסלר היה גם מאוד פשוט)

• הוסף לסימניות
יש מישהי שיודעת איך אני עושה כזה דבר:
אם יש לי תמונה ואני רוצה למחוק חלק קטן מהתמונה אך לא רוצה שיראו שמחקתי ז"א שיהיה כמו הצבע של הרקע או כמו הצבע של החלק שלידו
איך אני בוחרת בול אבל בול אותו צבע
אם יש בוורד מעולה
תודה רבה מקוה שהובנתי

• הוסף לסימניות
יש מישהי שיודעת איך אני עושה כזה דבר:
אם יש לי תמונה ואני רוצה למחוק חלק קטן מהתמונה אך לא רוצה שיראו שמחקתי ז"א שיהיה כמו הצבע של הרקע או כמו הצבע של החלק שלידו
איך אני בוחרת בול אבל בול אותו צבע
אם יש בוורד מעולה
תודה רבה מקוה שהובנתי
בפאוטר פוינט יש לך בכל פעם שאת בטחרת צבע אופציה של טפטפת. זה כלי שאיתו את יכולה לדגום איזה צבע שאת רוצה מהמסך. (ואז אם מחקת- נניח באופציה של הסרת רקע- אפשר לשים מתחת צורה בצבע שדגמת)
אבל זה נורא לא נוח. פוטושופ יעשה את זה הרבה יותר בקלות.
ואם הרקע לא חלק- כבר ממש צריך פוטושופ.

• הוסף לסימניות
בפאוטר פוינט יש לך בכל פעם שאת בטחרת צבע אופציה של טפטפת. זה כלי שאיתו את יכולה לדגום איזה צבע שאת רוצה מהמסך. (ואז אם מחקת- נניח באופציה של הסרת רקע- אפשר לשים מתחת צורה בצבע שדגמת)
אבל זה נורא לא נוח. פוטושופ יעשה את זה הרבה יותר בקלות.
ואם הרקע לא חלק- כבר ממש צריך פוטושופ.
תודה
אין משהו בוורד? (תוכנה זמינה)

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איפה נמצא ההסר רקע בפאוור פונטי החדש ביותר?
משתמשת בזה המון, ולא מוצאת את האופציה בגרסה החדשה...
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

האם יש פתרון לשידוך הקטסטרופלי בין קנבה לנטפרי?
במקום גט כריתות,
הם עושים עינוי דין לכל רבע תמונה
דיוני הוכחות ארוכייייייייים לכל הארכה של גבעול פרח,
ומושב בית דין שלם להסרת רקע העננים ממטרית ילדים.
שלא לדבר על הורדת מצגת שעוסקת בתרגילי חיבור עד 10 שלוקח לה שני נצחים לעבור סינון

זה מרגיש כמו באג בתפעול
אין פה שום דבר מושתת ערכים מוסריות או סינון
כי אם אשרו את תמונת הגבעול כשהיה בגודל X למה הוא צריך להשלח לבדיקה נוספת אם אני מאריכה אותו למשל?
או עם האבן קבלה אישור של נטפרי למה הסרת הרקע של האדמה סביבה נשלחת לבדיקה של שעה???

האם יש פתרון?
1. יש פה משהו שיש לו סינון נטפרי ועובד טוב עם קנבה? שיספר איך
2. האם יש כלי דומה לקנבה שנטפרי חי איתו יותר בשלום?

תסכלת מיגעת.
אמרו לי שעם אתרוג עובד חלק, לא סיבה להחליף את סינון את נטפרי שאני מרוצה ממנו בגדול- עד קנבה. אבל אולי גאוני נטפרי ינסו ללמוד מאתרוג למה אצלם זה עובד כמו שצריך
אבל אוליג
לא חושבת ששווה בשביל זה לעבור לאתרוג, מרוצה מנטפרי בכללי ברמת התכנים, אבל אולי לנטפרי יש אופציה לבדוק מה אתרוג חוללו שקנבה כן עובד להם?,
 תגובה אחרונה 
הבאתי את הפאה שלי לפאנית (שהיא גם חברה שלי) לעבודת צבע,
פאנית שנחשבת למומחית בתחום,
הסברתי לה בפירוט והרחבה איזה צבע אני רוצה שיהיה בפאה,
כולל תמונות והדגמות שעמלתי לאסוף ושלחתי לה במצגת (!) כדי שלא יהיו פאשלות,
אבל--- היא לא הצליחה להגיע לגוון שרציתי ולכן ביקשתי ממנה שתנסה שוב,
ומכיוון שזה כבר היה אחרי תקופה ארוכה שילמתי על הצבע מחדש...
אבל גם אז שוב הצביעה לא נעשתה כמו שרציתי, ושוב הסברתי לה מחדש,
שלחתי לה תמונות חדשות להדגמה ו-- כמובן- לא יצא טוב.
מכיוון שזאת חברה שלי לא היה לי נעים להפסיק את הלופ הזה וללכת למישהי אחרת,
ובמיוחד שגם הוצאתי על זה מלאאא כסף, וחלק מהתיקונים היו עדיין במסגרת האחריות...
אחרי כמה פעמים של נסיונות כושלים היא הבטיחה שעכשיו זהו היא באמת קלטה מה אני רוצה והיא תקנה לי צבע מיוחד ותעשה איתו, כשבאתי לקחת את הפאה היא הייתה עצבנית עלי מאד,
היא אמרה לי שזהו יותר היא לא מוכנה להתעסק עם הפאה שלי,
היא פלטה משהו שלא הלך לה והיא הייתה צריכה לעבוד על זה שוב וזה לקח לה מלא זמן...
לא ממש הבנתי מה קרה ועל מה העצבים אם זה העבודה שלה, אבל שתקתי והבנתי שהיא לחוצה בגלל העומס שיש לה,
רק כשחזרתי הביתה הבנתי שקרה לפאה שלי משהו , היא פשוט נשרפה:(((((((
סוף כל שיערה קיבל צבע לבן שקוף מוזר וכל השליש האחרון של הפאה מזדקר החוצה כמו פאת קש, והסירוק לא מצליח להחזיק מעמד מרוב שהשיער "מת"
זאת פאה יקרה מאד, שיער טבעי, שעד עכשיו למרות הצביעות הייתה נראית מהמם! עד הפעם האחרונה שקרה משהו אבל לא הבנתי בדיוק מה.
היא אמרה לי מראש שהצביעות לא מייטיבות עם הפאה, אבל הפאה עכשיו פשוט גמורה!
יש לי רק פאה אחת, ואני אוכלת את הלב בכל פעם מחדש כשאני לובשת אותה.
עד עכשיו הדחקתי אבל זהו, נשבר לי.

שאלותי---
1. יש אחריות על שריפת פאה אצל פאנית? אם כן איך זה עובד?
2. מי קובע מה נחשבה לנזק?
3. זה קרה למישהי שתוכל להעשיר אותי מנסיונה?
4. האם זה שהיא אמרה לי שהצביעה לא מייטיבה עם הפאה זורק עלי את האחריות?
5. במקרה והיא צריכה לשלם עליה, איך מחשבים את הערך של הפאה?

אגב, עדיין לא דיברתי איתה על זה, ניסיתי לסרק אותה שוב וקיוויתי שאולי זה רק הסירוק האחרון שהיה גרוע, אבל כמובן שהתבדיתי, הפאה סיימה את תפקידה בעולם. אני רוצה לבוא אליה כשאני מוכנה, בעיקר שמדובר בחברה. כל מידע יעזור לי.

תודה עצומה!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה