זה חזרה שניה על החומר.אשמח לשמוע מה הצדדים הטובים כדי שכשהבת שלי תגדל אקבל את זה בצורה יותר טובה...
אין לי בנות בגילאי ביה"ס אבל מספיק לי לראות את אחותי הצעירה בכיתה ה' יושבת שעות ע"ג שעות בהכנת ש.ב. ובלימוד למבחנים. בקושי יש לה זמן לשחק עם חברות ואין מצב בכלל לעזור לאחיות הנשואות והגיסות עם הילדים.
ועם השנים זה רק עולה
אם הבנות ילמדו את השעות של הבניםאז גם בנות יכולות בלי שעורי בית
נראה לי עונש מיותר
לא, איזה...לבנים אין ש.ב?
עזבו כיתה ה יש גם כיתה ב וא וזה במקרהכבר לפני יותר מעשור
אבא שלי שקל את הילקוט של אחותי וגם בערך יצא 7-8 קילו
נראה לי ילדה בכיתה ה'!!!!!!!!!!
בתור מורה בבית ספר עם לוקר לכל תלמיד-זה פשוט סיוט, ברמה שכמעט כל הורה שאני מדברת איתו אומר לי -איזו צרה הלוקרים האלו.למורות גם יש ילדות שסוחבות ילקוטים כבדים
מענין לשמוע כאן את דעתן של המורות מהזוית שלהן .
אצל הבנות שלי לפני כשנתיים אמא של ילדה שלא יכולה לסחוב דברים כבדים קנתה לה סלסילה שמתלבשת על השולחן ובו היא השאירה את הספרים,
לאט לאט עוד הורים הצטרפו עש שהשנה הומלץ ע"י הבית ספר לרכוש,
.
אפשר אולי קישור או תמונה?לאחרונה יש מן טרנד לשים מדפים מתכת מתחת לשולחן בכיתה
ומשאירים את הספרים בבית ספר
רק צריך לזכור להכין ש.ב. וזה גם יכול להיות פתרון לסחיבה
זה נראה ככה. מתלבש על השולחן. אפשר למצוא כזה דבר בכל חנות של כל בו/ כלי בית וכו'.אפשר אולי קישור או תמונה?
אני מנסה להבין מה זה המדפים האלה.
נשמע פתרון נהדר
אני גם קניתי כאלו לבנותיזה נראה ככה. מתלבש על השולחן. אפשר למצוא כזה דבר בכל חנות של כל בו/ כלי בית וכו'.
זה בדיוק מה שאני רוצה- אבל שיהיה זמן מוגדר להכנת ש.ב. בכל בתי הספר.אני גם קניתי כאלו לבנותי
משנת יוסף גם מכרו כאלו
זה באמת חוסך את הסחיבות של הספרים,
את המחברות הן כן לוקחות הביתה
שיעורי בית הן מכינות בהפסקה אחרי השיעור
אם יש עבודות יותר מורכבות- הן לוקחות את הספר הביתה.
בהחלט מוצלח!
אצלנו בית הספר מרשה ומעודד את זה.
לא בטוח שבכל מקום יקבלו את זה באהבה...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים