עזרה להחזיר את ההנחה ברב קו

• הוסף לסימניות
איזו תשובה לא יפה.
מעולם לא הטענתי 200 ש"ח.
לאחרונה אני מטעינה 30 ש"ח, וכל פעם עלי לוודא שיש לי מספיק כסף בכרטיס. אם אני ממילא מכניסה אותו לקורא הכרטיסים - למה לא לשלם בכל פעם וזהו?
תחשבי ש-30 ש" לא מספיק לי אפילו לנסיעה לב"ב. כן?
זה לעצם הטענה שלך.
בלי קשר לזה - מה אני עושה זה לא קשור לאף אחד, בוודאי שלא למשרד התחבורה. כשהם דורשים ממני להטעין בסכום גבוה ממחיר הנסיעה - עליהם לתגמל אותי באופן כלשהו. מינימום של הגינות.
וסליחה, באפליקציה משלמים בסוף החודש. נכון? למה כאן דורשים מראש, וסכום גבוה יותר ממחיר הנסיעה??
למה צריך לבדוק לפני כל נסיעה?
אני מטעינה פעם בתקופה 200 ₪ והרבה זמן לא צריכה לבדוק.
לגבי הטענה, למה להלוות כסף למדינה ללא תמורה. עצם הטענה הגיונית וצודקת, אבל לדעתי זה לא חכם לנהוג כך.
כרגע את צריכה להטעין לפני הנסיעה, ולא תקבלי תמורה.
אם את רוצה להיות כל הזמן בלחץ מהכסף שיש לך או אין לך ברב קו זכותך, אבל לי הרבה יותר נוח לדעת שאני לא צריכה להטעין כל הזמן.

• הוסף לסימניות
לי נראה שהרווחנו הרבה לילדים
בעבר לא היה חופשי לילדים(אולי אני טועה?)
עכשיו יש חופשי חודשי ב 50%
והוא גם גמיש כלומר חודש מההטענה
למי שיש ילדים שנוסעים בקביעות זה ממש זול ונוח

• הוסף לסימניות
לי נראה שהרווחנו הרבה לילדים
בעבר לא היה חופשי לילדים(אולי אני טועה?)
עכשיו יש חופשי חודשי ב 50%
בהחלט לילדים נהיה חופשי חודשי - בערך שווה
וגם בכל מיני ערים שלא היה מעבר כמו באשדוד אמנם עלה המחיר, אבל יש גם מעבר של 90 דקות
חופשי חודשי מתאפס כל תחילת חודש לועזי.

לפני הרפורמה היה חופשי גמיש 07 וחופשי גמיש 30 - שזה בעצם על הרעיון של חופשי יומי כפול 7 או 30 [תלוי איזה בחרת], והיה אפשר לנצל את זה במשך חצי שנה.

[לצורך העניין אדם שיש לו נסיעה קבוע פעם בשבוע, יכל להטעין חופשי 07, ובמשך 7 שבועות לנסוע יום אחד בלי שיירד לו ערך צבור].
חופשי חודשי מתאפס 30 יום מאז ההטענה
ומאיפה הבאת את החופשי גמיש 30????
אף פעם לא שמעתי על הדבר הזה.

• הוסף לסימניות
לפני הרפורמה היה חופשי גמיש 07 וחופשי גמיש 30 - שזה בעצם על הרעיון של חופשי יומי כפול 7 או 30 [תלוי איזה בחרת], והיה אפשר לנצל את זה במשך חצי שנה.
????
חופשי גמיש היה 30 יום מתאריך ההטענה
כנל חופשי שבועי גמיש

• הוסף לסימניות
אני מטעינה פעם בתקופה 200 ₪ והרבה זמן לא צריכה לבדוק.
לא יודעת מה טווח הנסיעה שלך.
200 ש"ח הוא סכום משמעותי, מבחינתי, כדי להשאיר בכרטיס. כשאני נוסעת - בד"כ הנסיעות שלי יקרות (מחוץ לעיר) וזה לא קורה כל יום.
אין לי עניין להשקיע בהטענה של 200 ש"ח, להרגיש שיש לי כסף, וברגע התיקוף לגלות אחרת.
לפעמים אני לא זוכרת כמה נשאר, לפעמים זה נגמר מדי מהר, ולפעמים הפוך.
אבל שוב, מה שאני עושה - זה העניין שלי וסדר העדיפות שלי. זה לא אמור לעניין אף אחד.
הנקודה פה שיש דרישה להפקיד סכום מינימלי ולא חושבים לתגמל על כך

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה טווח הנסיעה שלך.
200 ש"ח הוא סכום משמעותי, מבחינתי, כדי להשאיר בכרטיס. כשאני נוסעת - בד"כ הנסיעות שלי יקרות (מחוץ לעיר) וזה לא קורה כל יום.
אין לי עניין להשקיע בהטענה של 200 ש"ח, להרגיש שיש לי כסף, וברגע התיקוף לגלות אחרת.
לפעמים אני לא זוכרת כמה נשאר, לפעמים זה נגמר מדי מהר, ולפעמים הפוך.
אבל שוב, מה שאני עושה - זה העניין שלי וסדר העדיפות שלי. זה לא אמור לעניין אף אחד.
תטעיני 200 ש"ח וכשתיראי (במכשיר התיקוף) שנשאר לך 30-40 ש"ח תטעיני עוד פעם.
לא מאוד מסובך...

• הוסף לסימניות
תטעיני 200 ש"ח וכשתיראי (במכשיר התיקוף) שנשאר לך 30-40 ש"ח תטעיני עוד פעם.
לא מאוד מסובך...

אז לך ולי יש 200 ש"ח. ויש אנשים שלא.
למה שילוו כזה סכום למשרד התחבורה???

• הוסף לסימניות
הם באמת לא חייבים ויהיה להם לא נוח
לא תמיד זה עניין של רצון. לפעמים זה עניין של אילוץ.
לא לכולם יש 200 ש"ח בארנק כדי להלוות.
הגיוני לדרוש על כך תגמול. זה, ו*רק* זה, הנושא.
אני מרגישה משתבללת בתוך עצמי, ולא מבינה מה העניין לסחוב למקום אחר

• הוסף לסימניות
לא תמיד זה עניין של רצון. לפעמים זה עניין של אילוץ.
לא לכולם יש 200 ש"ח בארנק כדי להלוות.
הגיוני לדרוש על כך תגמול. זה, ו*רק* זה, הנושא.
אני מרגישה משתבללת בתוך עצמי, ולא מבינה מה העניין לסחוב למקום אחר
לסיכום:
1. הגיוני לדרוש תגמול.
2. המדינה לא נותנת תגמול. (למרות שזה הגיוני)
3. מי שרוצה קצת נוחות בענין הרב קו מומלץ להטעין סכום משמעותי מידי פעם ולא כל יומיים 30 ₪. לא חייבים!

• הוסף לסימניות
חלק ממנה ודאי יקרה כי עבר בתקציב הממשלה
אמת שחלקה לא תוקצב, ומשרד התחבורה אמר שישלים את זה מתקציבו (קרי על חשבון דברים אחרים), ובזה יתכן שינויים
ציטוט מהסיכום (הסופי) בין האוצר למשרד התחבורה:
התוספת התקציבית לתחבורה הציבורית היא בהיקף של 1.7 מיליארד שקלים, שיופנו בין היתר למימוש רפורמת התעריפים "צדק תחבורתי" שיזמה השרה רגב, אשר מרחיבה את מערך ההנחות במטרה להקל על יוקר המחיה לתושבי הפריפריה ולצעירים. במסגרת זאת, יתוקצב גם הטיפול במחסור בנהגים, באמצעות שיפור תנאי השכר, התמריצים והתגמול, והקמת חדרי מנוחה וריענון לנהגים במסופי הקצה.
התפתחות בעלילה:
עליה בתעריפי התחבורה הציבורית או ביטול רפורמת "צדק תחבורתי" -
תעריפי התחבורה הציבורית צפויים להתייקר ב 10-15 אחוז מחודש יולי אם לא ימצא מימון של עשרות מליונים.
משרד האוצר דורש ממשרד התחבורה שהכסף שרגב ייעדה לרפורמת "צדק תחבורתי" שתוזיל את מחירי הנסיעות לתושבי הפירפיריה, יועבר להוזלת הנסיעות בכל הארץ.
ממשרד התחבורה נמסר כי השרב רגב פועלת למנוע את הגזירה.

• הוסף לסימניות
לסיכום:
1. הגיוני לדרוש תגמול.
2. המדינה לא נותנת תגמול. (למרות שזה הגיוני)
3. מי שרוצה קצת נוחות בענין הרב קו מומלץ להטעין סכום משמעותי מידי פעם ולא כל יומיים 30 ₪. לא חייבים!
מתבקש לדרוש תגמול,
בפרט שנטלו מאיתנו את האופציה הפשוטה של לשלם על נסיעה בודדת בלי לחפש אם נשאר כסף ברב קו.
ואפילו נטלו את האופציה של הטענה באוטובוס.
גם הסכום המשמעותי שאתה מטעין לכאורה בסוף יגמר, ומי שלא נוסע כל יום - יצטרך לבדוק לכאורה לפני נסיעה (בפרט מחוץ לעיר) אם נשאר כסף.

• הוסף לסימניות
מתבקש לדרוש תגמול,
בפרט שנטלו מאיתנו את האופציה הפשוטה של לשלם על נסיעה בודדת בלי לחפש אם נשאר כסף ברב קו.
ואפילו נטלו את האופציה של הטענה באוטובוס.
גם הסכום המשמעותי שאתה מטעין לכאורה בסוף יגמר, ומי שלא נוסע כל יום - יצטרך לבדוק לכאורה לפני נסיעה (בפרט מחוץ לעיר) אם נשאר כסף.
אפשר עדיין לשלם על נסיעה בודדת.
כשאת רואה במכשיר התיקוף שהולך להיגמר לך את מטעינה שוב.

• הוסף לסימניות
התפתחות בעלילה:
עליה בתעריפי התחבורה הציבורית או ביטול רפורמת "צדק תחבורתי"

תעריפי התחבורה הציבורית צפויים להתייקר ב 10-15 אחוז מחודש יולי אם לא ימצא מימון של עשרות מליונים.
משרד האוצר דורש ממשרד התחבורה שהכסף שרגב ייעדה לרפורמת "צדק תחבורתי" שתוזיל את מחירי הנסיעות לתושבי הפירפיריה, יועבר להוזלת הנסיעות בכל הארץ.
ממשרד התחבורה נמסר כי השרב רגב פועלת למנוע את הגזירה.

לכל אלו שמהללים את הרפורמה של מיכאלי וטוענים שהדרך הייתה שווה, הנה ההמשך של מה שמיכאלי עשתה - התייקרות אוטומטית בתעריף, עליה חתומים מיכאלי וליברמן.

• הוסף לסימניות
???
ספרי לי איך אפשר להטעין נסיעה בודדת, כשהסכום המינימלי להטענה הוא 30 ש"ח.
אם יש לי 3 ש"ח ברב קו, אני יכולה להטעין רק 3.5 שקלים?
במקום לבחור בערך צבור, בוחרים בנסיעה בודדת.
נכנסתי לאתר כדי לבדוק
1687170446070.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה