- הוסף לסימניות
חצי שעה,לכמה זמן יש את הסירה
והאם אפשר לעלות עם תינוקות וילדים קטנים?
אנחנו היינו זוג וכמה בחורים, אבל אני חושבת שאין בעיה של ילדים קטנים,
חצי שעה,לכמה זמן יש את הסירה
והאם אפשר לעלות עם תינוקות וילדים קטנים?
כמעט כל מחללי השבת בדורנו הם תינוקות שנשבו.עדיף לפרנס מחללי שבת הא???
מה יש לא להבין?לא הבנתי למה מטרת האשכול??????
האשכול סטה לאסור ומותרלא הבנתי למה מטרת האשכול??????
אני אישית עברתי חוויה לא נעימה בשעתו ונעימה אחרי זה נתקע ההגה היה חילוץ ולאחרי זה היה טורנדו שהחזיר אותנו לחוף וכן החזר של חצי מהסכום אבל כפי מה שזכור לי שילמנו רק 100 ש"ח זה דוחן שנראה כמו אבטיחהיינו שם אתמול
חויה באמת מדהימה!!!!
נמצא בטיילת, "עולם המים" (שומר שבת)
עולה 200 ש"ח לא משנה כמה אנשים
הייתם בשעות הבוקר?חצי שעה,
אה,חצי שעה,
צר לי שאני לא יודע מה בעכו אבל אני יודע שבירושלים זה כן כך שרק אנחנו זה הפרנסה שלהם ואני חוזר ובבקש מהנהלת פרוג ליסגור את הפרום מי שפתח את הפרום קיבל מה שרצה ועכשו עדיף לסגור את הפרום תודה מראשבעכו לא
יש תיעוד מלא
כולם כולל כולם עודדו ועשו ופיצצו ושברו
ועדיין יום יום הם מציקים וזורקים אבנים ופוגעים בילדים יהודים שכל פשעם הוא שהם יהודים
וזה לא פוגע להם בשום פרנסה
כי התנועה האיסלאמית מביאה לשם כל סופ"ש אוטובוסים מאורגנים מכל הגליל כדי לפרנס אותם
מי שרוצה "לדון למצקת זכות" את הישמעאלים שיהנה
מי שרוצה לתמוך באויב, שיבושם לו
רק שיהיה מודע לזה שהוא אויב שרוצה וישמח להרוג אותו אם רק יתאפשר לו
האם הזיכרון שלנו קצר כל כך?! עוד לא עברו 3 חודשים!!!
הם רצחו זקן על מיטתו
הם ניסו לרצוח סתם מורה שהיה בדרך לבית הספר
והעיקר העיקר, הם מבסוטים מזה. הם. חיות. אדם. גם כשהם נורא מחייכים ומתחנפים ו"יאללה אחי"
שים לב! ...........באותו מחיראסור לפרנס גוי כשיש יהודי אחר באותו מחיר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים