דרוש מידע להיכן לא ללכת...

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לכמה זמן יש את הסירה
והאם אפשר לעלות עם תינוקות וילדים קטנים?
חצי שעה,
אנחנו היינו זוג וכמה בחורים, אבל אני חושבת שאין בעיה של ילדים קטנים,

• הוסף לסימניות
גם הנאה וגם חוסר הנאה זה תלוי באנשים, זמן ומקום
אז הנאה אפשר לשתף,
אבל חוסר הנאה לעניות דעתי לא ראוי לשתף בלי ששאלו ספציפית על המקום.

• הוסף לסימניות
אכן אשכול חשוב !!!!!
לדעת לאיפה לא כדאי ללכת - אני חושב שזה האשכול שיותר חשוב מאיפה כן כדאי ללכת
וכמו שכתוב סור מרע ועשה טוב
קודם ,"סור מרע" , תדע לאיפה לא ללכת , ואז "ועשה טוב"

אני חייב להוסיף נקודה חשובה מאוד
אני במשך השנה עובד עם בחורים שקצת קשה להם ....
ועוזר להם עם ההתמודדויות שלהם ....
ובמידת הצורך מכוון לישיבות המתאימות להם ...

והשנה היה לי בחור שהמצב שלו היה דיי קשה (מבחינה רוחנית)
וההורים והצוות שדיברו איתי בהתחלה חשבו שההתדרדרות שלו הגיעה בגלל הקורונה

לקחתי אותו על אחריותי והתחלתי להתקדם איתו
ואחרי תקופה שעמדתי איתו בקשר והוא כבר ממש נפתח אלי
הוא סיפר לי ש-
הכל התחיל מכך שבבין הזמנים הוא יצא עם המשפחה לקייאקים (היו חייבים להתאוורר אחרי הסגרים...)
ובאמצע המסלול של הקייקים הוא פתאום ראה מראות "שבחיים לא חשבתי שאני יראה"...ואכמ"ל
ומאז זה לא יוצא לו מהראש !!!!

באותו לילה לא נרדמתי
סיפרתי את זה לאשתי היא פשוט התחילה לבכות - מזעזע איך שהורים שרצו שיהיה לבן שלהם טוב , פשוט לקחו אותו למקום שהרס את החיים של הבן שלהם (וגם את החיים שלהם )

אני כותב את כל זה כדי שתדעו הורים יקרים/מנהלי קעמפים וכד' לבדוק היטב היטב את רמת הניקיון הרוחני הקיימת במקום שאליו הולכים .

ושתדעו שמספיקה ראיה אחת !!!!!!!!!! (בכאלה מקומות ...!!!) כדי להוריד בחור מתמיד לשאול תחתית - פשוטו כמשמעו
ולכן אל תסתמכו על שמועות ואינפרומציה חלקית

כי בכאלה מקומות מספיק שיהיה משהו אחד כדי שיגרם אסון (רוחני)ממש
ובאש לא משחקים

בברכת המשך בין הזמנים פורה מועיל ומוצלח

ושוב תזכרו - אם אם לא בטוחים ב100% שהמקום נקי לגמרי , אל תלכו לשם !!!
סוף מעשה במחשבה תחילה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
עדיף לפרנס מחללי שבת הא???
כמעט כל מחללי השבת בדורנו הם תינוקות שנשבו.
אני מעדיפה לפרנס את בניו האבודים של המלך, ולא את שונאיו/שונאיהם.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לפני כמה שנים הלכתי ביום מאוד חם לעמק הצבאים, ומאוד התאכזבתי.
כמעט לא היו פינות מוצלות.
בריכת מים קטנטנה שריכזה אליה את כל מי שהיה במקום.
ולא זכיתי לראות ולו צבי אחד לרפואה.

• הוסף לסימניות
היינו שם אתמול
חויה באמת מדהימה!!!!
נמצא בטיילת, "עולם המים" (שומר שבת)
עולה 200 ש"ח לא משנה כמה אנשים
אני אישית עברתי חוויה לא נעימה בשעתו ונעימה אחרי זה נתקע ההגה היה חילוץ ולאחרי זה היה טורנדו שהחזיר אותנו לחוף וכן החזר של חצי מהסכום אבל כפי מה שזכור לי שילמנו רק 100 ש"ח זה דוחן שנראה כמו אבטיח

• הוסף לסימניות
קו מידע מאנשים שהיו בטיולים ונכוו 077-441-43-41
איסור קיקיים עם הרב שך -.jpg

• הוסף לסימניות
בעכו לא
יש תיעוד מלא
כולם כולל כולם עודדו ועשו ופיצצו ושברו
ועדיין יום יום הם מציקים וזורקים אבנים ופוגעים בילדים יהודים שכל פשעם הוא שהם יהודים

וזה לא פוגע להם בשום פרנסה
כי התנועה האיסלאמית מביאה לשם כל סופ"ש אוטובוסים מאורגנים מכל הגליל כדי לפרנס אותם

מי שרוצה "לדון למצקת זכות" את הישמעאלים שיהנה
מי שרוצה לתמוך באויב, שיבושם לו
רק שיהיה מודע לזה שהוא אויב שרוצה וישמח להרוג אותו אם רק יתאפשר לו

האם הזיכרון שלנו קצר כל כך?! עוד לא עברו 3 חודשים!!!
הם רצחו זקן על מיטתו
הם ניסו לרצוח סתם מורה שהיה בדרך לבית הספר
והעיקר העיקר, הם מבסוטים מזה. הם. חיות. אדם. גם כשהם נורא מחייכים ומתחנפים ו"יאללה אחי"
צר לי שאני לא יודע מה בעכו אבל אני יודע שבירושלים זה כן כך שרק אנחנו זה הפרנסה שלהם ואני חוזר ובבקש מהנהלת פרוג ליסגור את הפרום מי שפתח את הפרום קיבל מה שרצה ועכשו עדיף לסגור את הפרום תודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה