יש שתי אופציות רגילות להכנס לגוגל צאטשלום
לאחרונה נחסם לי Google chat במייל ואני לא מצליחה להתחבר לצאטים, וזה לא קשור לאף אחד. רק ממחשב אחר אפשר להתחבר.
רציתי לשאול האם למישהו ידוע על דרך כלשהיא להכנס לצאטים במייל ללא Google chat אלא דרך עקיפה אפילו מסובכת יותר
אשמח לכל פתרון אפילו הכי קטן.
תודה רבה
יש לי גם כמה צאט'ים שלא עובדים.דבר שני לי הייתה בעיה בכמה אתרים שלא הצלחתי לפתוח אותם במחשב שלי ובכמה מחשבים אחרים כן
והייתי בטוחה שזה בגלל החסימה פניתי לחסימה שלי ושאלתי למה כי בכל מחשב שהיה חסימה שלהם לא הסתדר לי ומי שלא חסימה שלהם הסתדר בנוסף זה אתרים שכן פתוחים אצלם וסתם היו תוקעים לי....
והיא סדרה לי משהו כי היה לי משהו שהיה מלא או משהו כזה היא נקתה לי אותו והסתדר לי
יש את הנושא של החסימה עצמה שנט פרי חוסם צאטים יכול להיות אתה מדבר על זה?יש לי גם כמה צאט'ים שלא עובדים.
למי אני צריך לפנות???
מה זה אומר גלישה בסתר? אתה מתכוון לחלונית הקטנה??בגלישה בסתר הם כן עובדים?
נהדר, אם אתה מעוניים שזה יעבוד לך גם בכניסה רגילה לדפדפן תנקה "עוגיות".אוקי שם זה באמת עובד!
תודה!
אין דרך אחרת להיכנס לצ'אטים (ז"א אתה לא באמת חושב שניתן לפתוח צ'אטים מפרוג, כן?) לצ'אט נכנסים מצ'אט או דרך המייל.האם מישהו יודע דרך נוספת להכנס לצאטים ללא GMAIL ולא GOOGLE CHAT
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים