להכנס לGoogle chat

• הוסף לסימניות
שלום
לאחרונה נחסם לי Google chat במייל ואני לא מצליחה להתחבר לצאטים, וזה לא קשור לאף אחד. רק ממחשב אחר אפשר להתחבר.
רציתי לשאול האם למישהו ידוע על דרך כלשהיא להכנס לצאטים במייל ללא Google chat אלא דרך עקיפה אפילו מסובכת יותר
אשמח לכל פתרון אפילו הכי קטן.

תודה רבה

• הוסף לסימניות
שלום
לאחרונה נחסם לי Google chat במייל ואני לא מצליחה להתחבר לצאטים, וזה לא קשור לאף אחד. רק ממחשב אחר אפשר להתחבר.
רציתי לשאול האם למישהו ידוע על דרך כלשהיא להכנס לצאטים במייל ללא Google chat אלא דרך עקיפה אפילו מסובכת יותר
אשמח לכל פתרון אפילו הכי קטן.

תודה רבה
יש שתי אופציות רגילות להכנס לגוגל צאט
א. דרך המייל שיש מייל צאט ואז MEET
ב. להוריד גוגל צאט למחשב ולפתוח בנפרד...
עשית את זה?
דבר שני לי הייתה בעיה בכמה אתרים שלא הצלחתי לפתוח אותם במחשב שלי ובכמה מחשבים אחרים כן
והייתי בטוחה שזה בגלל החסימה פניתי לחסימה שלי ושאלתי למה כי בכל מחשב שהיה חסימה שלהם לא הסתדר לי ומי שלא חסימה שלהם הסתדר בנוסף זה אתרים שכן פתוחים אצלם וסתם היו תוקעים לי....
והיא סדרה לי משהו כי היה לי משהו שהיה מלא או משהו כזה היא נקתה לי אותו והסתדר לי
יכול להיות שזה הבעיה שלך...
תבדקי את זה....

• הוסף לסימניות
זה לא קשור לחסימה. ואני לא מצליחה להתקיןGoogle chat

• הוסף לסימניות
דבר שני לי הייתה בעיה בכמה אתרים שלא הצלחתי לפתוח אותם במחשב שלי ובכמה מחשבים אחרים כן
והייתי בטוחה שזה בגלל החסימה פניתי לחסימה שלי ושאלתי למה כי בכל מחשב שהיה חסימה שלהם לא הסתדר לי ומי שלא חסימה שלהם הסתדר בנוסף זה אתרים שכן פתוחים אצלם וסתם היו תוקעים לי....
והיא סדרה לי משהו כי היה לי משהו שהיה מלא או משהו כזה היא נקתה לי אותו והסתדר לי
יש לי גם כמה צאט'ים שלא עובדים.
למי אני צריך לפנות???

• הוסף לסימניות
תיכנס למייל מחדש בגלישה בסתר בהתאם לצילומסך המצ"ב.

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2025-11-27 161317.png
    צילום מסך 2025-11-27 161317.png
    KB 145.5 · צפיות: 60
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש למישהו מידע שיכול לעזור גם לי?!
כדלעיל...

או שפשוט לא משנה איך אני נכנס.
האם מישהו יודע דרך נוספת להכנס לצאטים ללא GMAIL ולא GOOGLE CHAT

• הוסף לסימניות
האם מישהו יודע דרך נוספת להכנס לצאטים ללא GMAIL ולא GOOGLE CHAT
אין דרך אחרת להיכנס לצ'אטים (ז"א אתה לא באמת חושב שניתן לפתוח צ'אטים מפרוג, כן?) לצ'אט נכנסים מצ'אט או דרך המייל.
גלישה בסתר / לנקות עוגיות ניסית? מייל אחר על אותו מחשב כן עובד? כיבית את האנטי וירוס כשניסית להתקין גוגל צ'אט?

• הוסף לסימניות
שום דבר לא עזר!
כבר התרגלתי למציאות המעצבנת הזו

בכל אופן תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה