השקעות להפוך לימון ללימונדה - איך מזהים הזדמנויות עסקיות בקורונה?

• הוסף לסימניות
מה שכן אפשר לעשות בפשטות, זה לעשות קמפיין:
מניין אברכים (לא יותר!) חולי קורונה יאמרו פיטום הקטורת במשך 14 יום ויזכירו כל שם של מי שתרם כמנין ''קורונה''.
אשמח שתעבירו לי את המעשרות, אבל בפעם אחת, כי אחר כך אני לא אוכל לקבל, על סעיף עשירות...

• הוסף לסימניות
מה שכן אפשר לעשות בפשטות, זה לעשות קמפיין:
מניין אברכים (לא יותר!) חולי קורונה יאמרו פיטום הקטורת במשך 14 יום ויזכירו כל שם של מי שתרם כמנין ''קורונה''.
אשמח שתעבירו לי את המעשרות, אבל בפעם אחת, כי אחר כך אני לא אוכל לקבל, על סעיף עשירות...
אה, לא שמתי לב שממש לפני @שיר השירות כתב רעיון דומה...
אבל ''חולי קורונה'' זה התקדמות שלי, וגם המחיר עממי יותר:)

• הוסף לסימניות
אתמול שמעתי הקול חי בתוכנית על הכלכלה
רעיון יפה של בעל עסק בתחום המזון שעכשיו מושבת
שהכשיר את המטבח לפסח (עם הילדים שנמצאים משועממים בבית)
ועכשיו מכין מנות של אוכל מוכן לפסח (בעיקר לכל האנשים שתכננו ליסוע למלונות לפסח)
ועכשיו יש לו ים עבודה והוא לא עומד בעומס.

• הוסף לסימניות
רק הקדמה קצרה
לא מספיק לדעת איפה קונים, צריך לדעת בשביל זה עוד כמה דברים,
וכתבתי אותם במאמרים שלי
אם קראתם ואתם יודעים ומבינים היטב את מה שאתם עושים, אז הגיע הזמן לענות תשובה

בכל קיוסק. :p :cool:

וברצינות, אצל כל חבר בורסה.
מה שמומלץ אם זה סכום השקעה של פחות מ50,000 ש"ח אז דרך הבנק ולהתמקח קצת על העמלות, ואם זה סכום יותר גדול, אז עדיף דרך בית השקעות.
כמובן שיש הרבה דרכים לרכוש את מניות המדד, וגם בזה את צריכה לדעת מה בדיוק את רוצה לקנות.
[רק לשם דוגמה, כמו שיש הרבה סוגי במבה, וצריך לדעת איזה סוג ספציפי מעוניינים לקנות]

מה אומרת, עדיף עכשיו או להמתין עוד קצת? בS&P?
לכאורה המשבר הגדול בארה"ב עוד לפנינו...

• הוסף לסימניות
מה אומרת, עדיף עכשיו או להמתין עוד קצת? בS&P?
לכאורה המשבר הגדול בארה"ב עוד לפנינו...
לא יודעת מה יהיה בעתיד.
אבל דבר אחד אני יודעת שמי שמחכה יותר מידי בדר"כ קונה כשזה כבר יקר.
כי אף אחד לא יודע מתי זה ייעצר, ויום אחד זה יורד ב8% ויום אח"כ זה עולה ב8%,
אז כשנבין טוב טוב את הכיוון אז עלולים להפסיד את המחיר הנמוך.

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה יהיה בעתיד.
אבל דבר אחד אני יודעת שמי שמחכה יותר מידי בדר"כ קונה כשזה כבר יקר.
כי אף אחד לא יודע מתי זה ייעצר, ויום אחד זה יורד ב8% ויום אח"כ זה עולה ב8%,
אז כשנבין טוב טוב את הכיוון אז עלולים להפסיד את המחיר הנמוך.

ומה עכשיו? זה נמוך?
(אני פשוט בורה לחלוטין, אבל פתחתי קרן השתלמות ואני רוצה להעביר את המקסימום בטיימינג נחמד...)

• הוסף לסימניות
ומה עכשיו? זה נמוך?
(אני פשוט בורה לחלוטין, אבל פתחתי קרן השתלמות ואני רוצה להעביר את המקסימום בטיימינג נחמד...)
עכשיו המצב מבטא ירידה של קרוב ל30% בתוך כחודש.
ודרך אגב זה ממש לא מומלץ למשוך קרן השתלמות.

• הוסף לסימניות
עכשיו המצב מבטא ירידה של קרוב ל30% בתוך כחודש.
ודרך אגב זה ממש לא מומלץ למשוך קרן השתלמות.
להפקיד עכשיו קרן, לא למשוך.
אפקיד חצי מהתקרה, ואז נראה מה יהי הלאה.
תודה לך!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה