שיר השירות
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
עשר אברכים יגידו לזכותך פיטום הקטורת פעמיים ביום.
עלות לכל שם- 600 ש"ח.
עלות לכל שם- 600 ש"ח.
אה, לא שמתי לב שממש לפני @שיר השירות כתב רעיון דומה...מה שכן אפשר לעשות בפשטות, זה לעשות קמפיין:
מניין אברכים (לא יותר!) חולי קורונה יאמרו פיטום הקטורת במשך 14 יום ויזכירו כל שם של מי שתרם כמנין ''קורונה''.
אשמח שתעבירו לי את המעשרות, אבל בפעם אחת, כי אחר כך אני לא אוכל לקבל, על סעיף עשירות...
רק הקדמה קצרה
לא מספיק לדעת איפה קונים, צריך לדעת בשביל זה עוד כמה דברים,
וכתבתי אותם במאמרים שלי
אם קראתם ואתם יודעים ומבינים היטב את מה שאתם עושים, אז הגיע הזמן לענות תשובה![]()
מאמרים מאת מקצועי בלבד
www.prog.co.il
בכל קיוסק.![]()
וברצינות, אצל כל חבר בורסה.
מה שמומלץ אם זה סכום השקעה של פחות מ50,000 ש"ח אז דרך הבנק ולהתמקח קצת על העמלות, ואם זה סכום יותר גדול, אז עדיף דרך בית השקעות.
כמובן שיש הרבה דרכים לרכוש את מניות המדד, וגם בזה את צריכה לדעת מה בדיוק את רוצה לקנות.
[רק לשם דוגמה, כמו שיש הרבה סוגי במבה, וצריך לדעת איזה סוג ספציפי מעוניינים לקנות]
לא יודעת מה יהיה בעתיד.מה אומרת, עדיף עכשיו או להמתין עוד קצת? בS&P?
לכאורה המשבר הגדול בארה"ב עוד לפנינו...
לא יודעת מה יהיה בעתיד.
אבל דבר אחד אני יודעת שמי שמחכה יותר מידי בדר"כ קונה כשזה כבר יקר.
כי אף אחד לא יודע מתי זה ייעצר, ויום אחד זה יורד ב8% ויום אח"כ זה עולה ב8%,
אז כשנבין טוב טוב את הכיוון אז עלולים להפסיד את המחיר הנמוך.
עכשיו המצב מבטא ירידה של קרוב ל30% בתוך כחודש.ומה עכשיו? זה נמוך?
(אני פשוט בורה לחלוטין, אבל פתחתי קרן השתלמות ואני רוצה להעביר את המקסימום בטיימינג נחמד...)
להפקיד עכשיו קרן, לא למשוך.עכשיו המצב מבטא ירידה של קרוב ל30% בתוך כחודש.
ודרך אגב זה ממש לא מומלץ למשוך קרן השתלמות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים