מידע שימושי להשכרה או למכירה תחפושות

מצב
הנושא נעול.
הלוואי ויש למישהי תחפושת לתאומים בנים בני שנתיים!!
ואם יש תחפושת מתאימה גם לילדה בת 2-3 אז בכלל יהיה מצויין...

יש לי תחפושת של אח ואחות
הרעיון הוא אנחנו לא רק תאומים אנחנו גם אח ואחות
רשום את זה מאחורה על החלוק
אם זה מעניין אותך מוכרת את 2 הסטים ב 100 ש"ח

@אלימלי
אשמח אם תעלי את הגיזרה של הכובעים לכפריות
תודה רבה
הכנתי לך קובץ עם 3 החלקים של הכובע עם מספור עליהם:
1.החלק האחורי של הכובע.
2.החלק שנמצא מאוזן לאוזן על הראש.
3.מצחיה.
צבעתי לך את הצדדים שמתחברים זה לזה באותו צבע-ז"א שהחלק הפנימי (הצבוע) של המצחיה צריך להיות באותו אורך של המלבן וכן החלק האחורי של הכובע.
מכינים 2 מכל חלק(ע"מ שהמצחיה תראה יפה גם מלמעלה וגם בחלק שרואים וכן שהכובע יהיה מספיק יציב).
את המידות את מודדת לפי ההגיון כלומר מודדת את ההיקף מהאוזן לאוזן(דרך המצח) בשביל הגודל של המצחיה ,וכן הלאה...
איפה שסימנתי פסים שחורים זה מקומות שיש בהם פנסים.
קצת סיוט להכין אותם אבל שווה את ההשקעה :)
מקווה שהובנתי..
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• כובע.docx
    KB 41.6 · צפיות: 166
למכירה תחפושת במבי תואמת לגיל 3-4 וצייד תואם לגיל 5-7 הכל מושקע במיוחד עבודת יד לפרטים:050-4128748 או במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מתעניינת בבמבי , רלוונטי? מה המייל?

נערך לאחרונה ב:
למכירה

2 בייבי ארנב גיל חצי שנה וגיל שנה
הולנדית מידה 4
הולנדית מידה 8 ללא סינר (40 ש"ח)
יוסף הצדיק גיל 8
חסיד ירושלמי מידה 6

כולן קנויות מוכן היו בשימוש פעם אחת
60 ש"ח ליחידה

בבני ברק

להשכרה/למכירה
2 תחפושות בנאים מידה 3-4 ו4-5 כולל קסדות
2 תחפושות אסטרונאוט מידה 2-3 ו3-4 כולל קסדות

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.jpg
    KB 457.5 · צפיות: 204
  • 2.JPG
    9.2 MB · צפיות: 111
להשכרה/למכירה
2 תחפושות בנאים מידה 3-4 ו4-5 כולל קסדות
2 תחפושות אסטרונאוט מידה 2-3 ו3-4 כולל קסדות
אסטרונאוט לגיל 3
רלוונטי התחפושת הימנית עם הקסדה השמאלית?
כמה את לוקחת?

מחפשת סט מתוק/מעניין ל3 בנים
בני 6,5 ו3
באישי

אני מעונינת בנסיך בכמה את מוכרת?
את יכולה ליצור איתי קשר בst4141566 ואח"כ שטורדל גימל
אם אני אחפש קונה לנסיך בלבד אצור קשר
אני מנסה להרכיב או כמה קונות בבת אחת או למכור בבודים אבל שיסתדר לי שכולם ילקחו ביחד

מחפשת תחפושת מושקעת של נסיכה לילדה בגילאי 4-5
וכן מחפשת תחפושת כהן גדול של סופר שיין לילד בן 7-8.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה