- הוסף לסימניות
- #2,161
עדיין רלוונטי?
אני מתענינת מאד אשמח לקבל מייל שלך...
נמכר
עדיין רלוונטי?
אני מתענינת מאד אשמח לקבל מייל שלך...
להשכרה-
תחפושת ספר תורה וחדרנית (-כולל העגלה) = תחפושת מושקעת במיוחד.צפה בקובץ המצורף 821192צפה בקובץ המצורף 821193
אשמח לשמוע כמה עולה ואיך אפשר ליצוא איתך קשריש לי תחפושת תוכי מתוקה, ראינו היכנשהוא רעיון להכין אותו מלבד והכנו אותו תפור מבד- מהמם
לי יש לגיל שנה
ובנוסף:
מחפשת דחוףף!! שטריימל לתחפושת לגיל 3
לQUIN תחפושות, אין למכירה השנה.
איפה בארץ?יש לי שבת טאטע, מוכרת את השטריימל ב45 ש"ח
עדיין פנוי,איך ניתן ליצור קשר?
מקפיצה שוביש לי להשכיר תחפושות מהממות ומושקעות
דובדבן בקצפת לגיל חצי שנה בערך במחיר 60 ש"ח
גלידה לגיל שנה וחצי בערך במחיר 80 ש"ח לא כולל העגלה שבתמונה
בבושקה לגיל שנתיים וחצי בערך במחיר 90 ש"ח
מצ"ב תמונות
צפה בקובץ המצורף 820462צפה בקובץ המצורף 820463צפה בקובץ המצורף 820464צפה בקובץ המצורף 820465
בכמה משכירה?
אני מעוניינתאם את מעוניינת, יש לי גם כבאי אדום של שושי זוהר למכירה ב50 ש"ח
מתאים לגיל 5, אם הבן שלך לא גבוה, אולי יתאים לו, אני מבני ברק
לא נמכרמתאים לגיל 4? נמכר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: סימי ר., אני הבת של המלך ו-הללו3 //