מידע שימושי להשכרה או למכירה תחפושות

מצב
הנושא נעול.
איפה אפשר לקנות עכשיו תחפושת פרפר
לילדה בת 6?

@פפראצי
איך אפשר ליצור איתך קשר לגבי ההולנדיות???

יש לי תחפושת תוכי מתוקה, ראינו היכנשהוא רעיון להכין אותו מלבד והכנו אותו תפור מבד- מהמם
לי יש לגיל שנה
אשמח לשמוע כמה עולה ואיך אפשר ליצוא איתך קשר
תודה

ובנוסף:
מחפשת דחוףף!! שטריימל לתחפושת לגיל 3
לQUIN תחפושות, אין למכירה השנה.

יש לי שבת טאטע, מוכרת את השטריימל ב45 ש"ח
[/QUOTE]
איפה בארץ?

מחפשת תחפושת בננה,
שנמכר שנה שעברה באלי אקספרס
לגיל 4/5 חודשים
(להשלים לסט)

להשכרה
תחפושת מושלמת של סבתא
כולל הליכון, שמלה, מטפחת ומשקפיים

ניתן ליצור קשר במייל: maityhauer שטרודל ג'ימייל
0527681778

קבצים מצורפים

• סבתא מרים.jpg
    9.1 MB · צפיות: 302
  • IMG_3996.JPG
    4.2 MB · צפיות: 180
יש לי להשכיר תחפושות מהממות ומושקעות
דובדבן בקצפת לגיל חצי שנה בערך במחיר 60 ש"ח
גלידה לגיל שנה וחצי בערך במחיר 80 ש"ח לא כולל העגלה שבתמונה
בבושקה לגיל שנתיים וחצי בערך במחיר 90 ש"ח
מצ"ב תמונות
צפה בקובץ המצורף 820462צפה בקובץ המצורף 820463צפה בקובץ המצורף 820464צפה בקובץ המצורף 820465
מקפיצה שוב
הכל עדיין רלוונטי, מוכנה להתגמש במחיר
ניתן ליצור קשר malkyk214 gmail

התחפושת של החדרנית עדיין רלוונטית? אם כן, אני אשמח
המייל שלי koen1020 גמייל
תודה
שלחתי לך גם למייל שפרסמת וגם הודעה פרטית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה