מידע שימושי להשכרה או למכירה תחפושות

מצב
הנושא נעול.
מחפשת תחפושת מיני/מיקי מאוס
לילדה בת 5...
באליאקסםרס כל החצאיות קצרצרות נורא...

אם יש למישהי קישור או להשכרה/למכירה אשמח.

בנוסף מחפשת תחפושת שפן/ארנבת לגיל שנתיים

יש לי למכור / להשכיר תחפושת מושקעת במיוחד של סמיילי.
2 תחפושות לגילאים 1.5-2.5 ולגיל 3-4 מתאים לגילאים שונים מעט גם מכיוון שזה גמיש עם המידה.
תחפושת מושלמת! היתה בשימוש כמה שעות בודדות.

2 תחפושות לגילאים 1.5-2.5 ולגיל 3-4 מתאים לגילאים שונים מעט גם מכיוון שזה גמיש עם המידה.
אפשר תמונה?
מאיפה?
כמה?

מוכרת שמלת כלה, צבע לבן מידה 5 ב70 ש"ח,
נמצאת במודיעין עילית, אפשרות להעביר לירושלים,בית שמש,

18.65US $ 40% OFF|ראשית הקודש שמלת ילדה ערב הילדה שמלת חרוזים ארוך שמלות כלות נסיכת מסיבת חתונה שמלות ילדה 10 14 שנה|Dresses| - AliExpress

Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
he.aliexpress.com

he.aliexpress.com
מעניין אותי, האם מתאים לילדה בת 5? אשמח לראות תמונה של זה במציאות

אפשר תמונה?
ומה המחיר

מוכרת את התחפושות של הקטנים
פרטים במייל stern5619 וההמשך הרגיל שטרודל ג'מייל נקודה קום
קולאז.jpg

קבצים מצורפים

• 1111111111111.jpg
    1111111111111.jpg
    KB 402.5 · צפיות: 246
נערך לאחרונה ב:
להשכרה תחפושת סקוטית מדהימה ומושקעת
בבני ברק
רק 120 ש"ח.
כולל גרביים, וסט, חצאית וכובע
0533106170

קבצים מצורפים

• 1111111111111.jpg
    1111111111111.jpg
    KB 402.5 · צפיות: 231
נערך לאחרונה ב:
מחפשת שוטרים מושקעים לגליאים 7, ו - 8.

אני מחפשת תחפושת של אדמו"ר מושקע (קאפטן זהב וכ"ו) לילד בן 5.5

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה