- הוסף לסימניות
- #2,921
התלתלים תוספת שלך?
זה ממש מושלם!!
התלתלים תוספת שלך?
טבעיהתלתלים תוספת שלך?
זה ממש מושלם!!
אפשר תמונה?יש לי למכור / להשכיר תחפושת מושקעת במיוחד של סמיילי.
2 תחפושות לגילאים 1.5-2.5 ולגיל 3-4 מתאים לגילאים שונים מעט גם מכיוון שזה גמיש עם המידה.
תחפושת מושלמת! היתה בשימוש כמה שעות בודדות.
מעניין אותי, האם מתאים לילדה בת 5? אשמח לראות תמונה של זה במציאותמוכרת שמלת כלה, צבע לבן מידה 5 ב70 ש"ח,
נמצאת במודיעין עילית, אפשרות להעביר לירושלים,בית שמש,
18.65US $ 40% OFF|ראשית הקודש שמלת ילדה ערב הילדה שמלת חרוזים ארוך שמלות כלות נסיכת מסיבת חתונה שמלות ילדה 10 14 שנה|Dresses| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
![]()
he.aliexpress.com
תשימי לי כתובת מייל אני אשלח לך בהמשך היום תמונה ומחיר.אפשר תמונה?
מאיפה?
כמה?
זה מתאים לתינוק בן תשעה חודשים?הנה אני מתחילה
תחפושת לתינוק/ת
מיקי מאוס מהמם סרוג
למכירה ב45 ש"ח
להשכרה ב30 ש"ח
צפה בקובץ המצורף 580364
אפשר תמונה?יש לי למכור / להשכיר תחפושת מושקעת במיוחד של סמיילי.
2 תחפושות לגילאים 1.5-2.5 ולגיל 3-4 מתאים לגילאים שונים מעט גם מכיוון שזה גמיש עם המידה.
תחפושת מושלמת! היתה בשימוש כמה שעות בודדות.
תשלחי גם לי לsrm9755תשימי לי כתובת מייל אני אשלח לך בהמשך היום תמונה ומחיר.
אני מירושלים
יש לך תמונה של התות בננה ?משכירה גם השנה ב50 ש"ח
ויש לי גם תות מושלם לגיל שנה שנתיים גם ב50
מי שרוצה גם תות וגם בננה ב90 ש"ח
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: סימי ר., אני הבת של המלך ו-הללו3 //