יצירות לשימוש חופשי
אני פשוט לא מסתדרת עם קנבה, ורוצה שיהיה קשר של האותיות והמספרים - שיהיה אותו סגנון. בולט.. זהב
אולי גרפיקאית תוכל להוסיף לך בפוטושופ
עריכה - הוצאתי שם בבינה, אולי יתאים לך
הגוון לא מדויק אבל הוא בין הזהב לורוד
Beige and White Be Yourself Square Pillow (2).png

קבצים מצורפים

• Mimi.jpeg
    Mimi.jpeg
    KB 376.1 · צפיות: 24
נערך לאחרונה ב:
אשמח בבקשה ללוגו לבר מצוה
השם של הבחור: שלמה יוסף הלוי
אשמח לכמה סגנונות ביניהם משהו גם מענין בצבעים מענינים.
תודה רבה רבה!!!!

אשמח לעזרת המנוסות שמעלות פה לוגואים מושלמים!!!
מעוניינת בעיצוב לחלאקה -
משהו שיהיה לי מקום לשים גם תמונה
עם הכיתוב- נפתלי בן 3
בצבעים זהב בז' ותכלת/ירוק פסטוק

תודה לכולםם

אשמח לעזרת המנוסות שמעלות פה לוגואים מושלמים!!!
מעוניינת בעיצוב לחלאקה -
משהו שיהיה לי מקום לשים גם תמונה
עם הכיתוב- נפתלי בן 3
בצבעים זהב בז' ותכלת/ירוק פסטוק

תודה לכולםם
יש ברעיון הזה בתקיה בדרייב
6.jpg

איך ואיפה ניתן להוריד לוגו איכותי בעריכת AI?
בינתיים כל מה שמוצג באתרי AI - מעלף ברמות, אבל ממש לא איכותי...
מה צריך לעשות בשביל שיהיה תוצר מוצלח? יש אפשרות רכישה בתשלום תמורת איכות?

איך ואיפה ניתן להוריד לוגו איכותי בעריכת AI?
בינתיים כל מה שמוצג באתרי AI - מעלף ברמות, אבל ממש לא איכותי...
מה צריך לעשות בשביל שיהיה תוצר מוצלח? יש אפשרות רכישה בתשלום תמורת איכות?
בפרום AI אפשר ליצור לוגו ואז לעשות לו שיפור איכות - אבל אז הם מניחים לוגו שלהם שנראה לי שאפשר בתשלום להוריד אותו

אפשר קישור?
ידוע לך אם זה בסגנון הלוגואים המושלמים שהכינה יופלה? כי זה הסגנון שאני צריכה...
אצילי פרחים ועיטורים, שחור-כסף-זהב-שמנת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה