- הוסף לסימניות
אני פשוט לא מסתדרת עם קנבה, ורוצה שיהיה קשר של האותיות והמספרים - שיהיה אותו סגנון. בולט.. זהבלא ראיתי אפשרות כזאת בקנבה, יעזור לך ללא מילים?
אני פשוט לא מסתדרת עם קנבה, ורוצה שיהיה קשר של האותיות והמספרים - שיהיה אותו סגנון. בולט.. זהבלא ראיתי אפשרות כזאת בקנבה, יעזור לך ללא מילים?
מושלם!!!!!אולי גרפיקאית תוכל להוסיף לך בפוטושופ
עריכה - הוצאתי שם בבינה, אולי יתאים לך
הגוון לא מדויק אבל הוא בין הזהב לורוד
צפה בקובץ המצורף 1884249
@יופלה אפרסק אשמח ללוגו 23 בגווני חום זהב שחור
לגבר,
אשמח לכמה סגנונות
ממה שחיפשתי כאן באשכול לא מצאתי.
תודה
יש ברעיון הזה בתקיה בדרייבאשמח לעזרת המנוסות שמעלות פה לוגואים מושלמים!!!
מעוניינת בעיצוב לחלאקה -
משהו שיהיה לי מקום לשים גם תמונה
עם הכיתוב- נפתלי בן 3
בצבעים זהב בז' ותכלת/ירוק פסטוק
תודה לכולםם
drive.google.com
תודה!!! אוהבת את הרעיון הזה,
בלי כיפה..תודה!!! אוהבת את הרעיון הזה,
רק מפריעה לי הכיפה, רוצה כיפה עדינה יותר- ליטאית חחח
תודה!!בלי כיפה..
![]()
![]()
![]()
![]()
הבינה הזאת לא מבינה מה זה כיפה וציצית....תודה!!
אהבתי את השני- יש אפשרות שמוסיפה לזה כיפה עדינה קטנה?
ובמקום האבן בצד מספריים זהב עדינות וציצית איפה שהוא?
בפרום AI אפשר ליצור לוגו ואז לעשות לו שיפור איכות - אבל אז הם מניחים לוגו שלהם שנראה לי שאפשר בתשלום להוריד אותואיך ואיפה ניתן להוריד לוגו איכותי בעריכת AI?
בינתיים כל מה שמוצג באתרי AI - מעלף ברמות, אבל ממש לא איכותי...
מה צריך לעשות בשביל שיהיה תוצר מוצלח? יש אפשרות רכישה בתשלום תמורת איכות?
כל דבר שיודעים לעשות אפשר....אפשר קישור?
ידוע לך אם זה בסגנון הלוגואים המושלמים שהכינה יופלה? כי זה הסגנון שאני צריכה...
אצילי פרחים ועיטורים, שחור-כסף-זהב-שמנת.
אפשר להעזר בך ליצור ואבחר דוגמא ואשלם עליה באתר?כל דבר שיודעים לעשות אפשר....
![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים