יצירות לשימוש חופשי
תודה רבה!!
אם יש אפשרות לעלות את זה בקבצים שאוכל לראות פשוט הכניסה לדרייב עושה לי בעיות...

תודה רבה!!
אם יש אפשרות לעלות את זה בקבצים שאוכל לראות פשוט הכניסה לדרייב עושה לי בעיות...
יש אותם גם באשכול, פשוט ריכזתי.
אפשר לעשות חיפוש באשכול זה למספר 3 ויעלה

1737894199430.png
1737894217085.png

כנראה פספסתם אותי , ;)
אז מקפיצה שוב---

האם מישהו פה עושה גם הנפשות?
אם כן, אשמח ממש להזמנה לבר מצוה בצורה מונפשת - לדוג, איך שההזמנה יוצאת ממעטפה
אם לא, אשמח להזמנה מקורית לבר מצוה משהו יוקרתי ומענין,
תודה ענקית!!!!

יש אפשרות אם זה לא מטריח להכין לי איזה משהוא קטן בהקשר לזה עם השמות יוסף חיים ותהילה (משפט וכדומה)

כנראה פספסתם אותי , ;)
אז מקפיצה שוב---

האם מישהו פה עושה גם הנפשות?
אם כן, אשמח ממש להזמנה לבר מצוה בצורה מונפשת - לדוג, איך שההזמנה יוצאת ממעטפה
אם לא, אשמח להזמנה מקורית לבר מצוה משהו יוקרתי ומענין,
תודה ענקית!!!!
כאן זה לא המקום לבקשות כאלו, רק ללוגואים, כדאי לבקש באשכול

אשמח אם מישהו יוכל לעלות את המספר 50 בירוק שחור זהב יוקרתי משהו עם ידיים-נתינה
תודה רבה מראש!!

החיפוס חסום לי בנטפרי :confused: אני צריך של 23 בת מישהו יכול לחפש לי ולכתוב לי באיזה עמודים זה (או איזה הודעות)
תודה

@יופלה אפרסק אשמח ללוגו 23 בגווני חום זהב שחור
לגבר,
אשמח לכמה סגנונות
ממה שחיפשתי כאן באשכול לא מצאתי.
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה