יצירות לשימוש חופשי
אשכול מדהים.
חפשתי 47 ולא מצאתי.
אשמח אם לא קשה לעשות ליומולדת של 47, אפשר בלונים/עוגה/פירות.
תודה.
47

47 - aiartillustrations (2).jpg47 - aiartillustrations (3).jpg47 - aiartillustrations (4).jpg47 - aiartillustrations (1).jpg47 - aiartillustrations (6).jpg47 - aiartillustrations (7).jpg47 - aiartillustrations (8).jpg47 - aiartillustrations (5).jpg

• וואו!
Reactions: mzk
יישר כח גדול.
איך אני מוריד את זה?

מבקשת שוב, בבקשה!
אפשר 12 בצבע זהב אלגנטי?
תודה רבה רבה!!!

תודה רבה!
אפשר לשנות צבעים או ככה זה?

תודה רבה!
אפשר לשנות צבעים או ככה זה?
אם היית אומרת מראש יכולתי לבקש צבע.. אבל עכשיו אני קצת מתקמצנת על תמונות בחינם כי יש לי כמות מוגבלת של יצירות שאפשר ליצור בחודש (משהו חדש)
תראי בדרייב אם יש משהו אחר מתאים, או שמישהו אחר יעשה לך

תודה רבה

אשמח ללוגו ליומולדת 60
דף לברכה שלמטה כתוב יפה 60 בצבע זהב והברכה בגווני ורוד עדין
תודה רבה!

אשמח ללוגו לחאלקה
גווני ירוק שמנת זהב

אשמח ללוגו ליום נישואין 3
בגווני שחור זהב
שיהיה בלוגו משולש
תודה!

מקפיצה שוב
דחוף לי ממש!
אשמח ללוגו ליומולדת 60
דף לברכה שלמטה כתוב יפה 60 בצבע זהב והברכה בגווני ורוד עדין
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה