כללי לוגו בעשיה

• הוסף לסימניות
אשמח לחוות דעת ללוגו בתחילת הדרך, לארגון גמ"ח קהילתי.

קבצים מצורפים

• והחזקת בו 03.jpg
    KB 7.5 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
שני

קבצים מצורפים

• והחזקת בו.jpg
    KB 16.8 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
שלישי

קבצים מצורפים

• והחזקת בו -02.jpg
    KB 16.9 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
השני מאד יפה. היד מעולה.
משהו מפריע לי בחיבור של האצבע עם הה'

• הוסף לסימניות
נראה לי שכדאי ללכת על הכיוון של השני בלי היד מקסימום אם תוספת עדינה

• הוסף לסימניות
מה אם המילים יהיו מונחות על כף היד עצמה? והחזקת בו.. יותר אחידות

• הוסף לסימניות
ואיך זה?

קבצים מצורפים

• והחזקת בו - 04.jpg
    KB 10.4 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
תהצר אולי יותר את הו' ותנסה לחבר את הקו המעוקל לתחתית של הב'

• הוסף לסימניות
השני ממש יפה.
באחרון לא הבנתי מה הוא בא להביע (אולי אם היה עוד חצי עיגול בצד השני זה היה נראה כמו מנורה אבל יותר מתאים לבית כנסת מגמ"ח לדעתי).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;356604:
השני ממש יפה.
באחרון לא הבנתי מה הוא בא להביע (אולי אם היה עוד חצי עיגול בצד השני זה היה נראה כמו מנורה אבל יותר מתאים לבית כנסת מגמ"ח לדעתי).

הקשר בין חברי הקהילה, שיוצר מהעיגול בנין (הקו שעולה עם הבו).

• הוסף לסימניות
ואיך זה?

קבצים מצורפים

• והחזקת בו 05.jpg
    KB 6.1 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
אהבתי את האחרון.

לעדן הוא בא להביע את הרעיון של התמיכה בדרך רעיונית,
הרבה יותר יפה.

• הוסף לסימניות
כמובן שמיג התכוונה לזה עם העיגול. תודה מיג.

• הוסף לסימניות
האחרון הכי מוצלח לדעתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;356612:
כמובן שמיג התכוונה לזה עם העיגול. תודה מיג.

כמובן, אפילו לא שמתי לב שהצלחת להשחיל עוד אחד בדרך...
אני פחות אוהבת שילוב ציורים בלוגו.

• הוסף לסימניות
כיווני מחשבה טובים מאד.

יפה שיש כאן מגוון גישות ורעיונות. כך נכון לעבוד.

דווקא זה עם רבע העיגול (אחד לפני האחרון) הוא הגרפי ביותר, ובעל המראה המקצועי ביותר, לטעמי.

עדיין יש מה לשפר בו, כיון שבאופן כללי נוצר חלל גדול מדי, ויותר מדי פרטים שאינם מוסיפים דבר למסר, אלא נועדו להשלים את הקומפוזיציה. צריך למצוא דרך לתמצת על הרעיון עוד יותר.

גם האחרון (חצי יד) טוב למדי, אלא שיש בו מסר מדי ישיר, היד צריכה להיות הרבה יותר גרפית, מרומזת, אבל התנוחה מצוינת. (אם כי "פטרונית" משהו. האם זה המסר שהתכוונת להעביר?)

יש על מה לעבוד.

• הוסף לסימניות
זה לא שלא הבנתי שזה מה שהוא התכוון להביע אבל לדעתי בגלל שזה רבע עיגול מדוייק זה פחות מביע את הנתינה. מה גם שהפריע לי החלל הגדול שנוצר וכעיקרון הוא היה נראה לי הכי פחות מעובד ומתאים מכל השאר.
האחרון יכול עם עוד קצת עיבוד לצאת מושלם.

• הוסף לסימניות
היד נותנת הרגשה (בכל אופן לי) של צדקה, כל הפושט יד נותנים לו,מתאים לחסדי נעמי, ולא לגמ"ח קהילתי.
אהבתי את החצי עיגול עם שיפןץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה