כללי לוגו בשבילי. איזו גרסה יותר מתאימה לפי דעתכם?

• הוסף לסימניות
לוגו מיוחד
הצורה עושה אסוציאציה של משהו עתידני ומוזיקה אלקטרונית.
והיות ואנו מאמינים בני מאמינים
תבדוק כיוון , לכתוב את המילה סייבר בעברית , באותיות בסגנון עתיק.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Haim6130;1133446:
ברגע שאת מקבלת הערות מהותיות על לוגו, את ישר מוותרת ושמה אותו בתיקיית ״טיוטות״?
הרגשתי שההערות שקיבלתי יכולות לכוון אותי לשפר את הלוגו הנוכחי, לקחתי אותן לתשומת לבי ופעלתי לפיהן!
שם ופונט, אחליף בעז״ה. דוקר, כליאה ואגרסיביות? ריככתי...
אני מגיע מנקודת הנחה שהבסיס בסדר, ואם אעקוב אחר ההוראות כאן אולי אגיע בעז״ה לתוצאה משביעת רצון.
האם מה שאני עושה שגוי?

אני כיום בשלב שלרוב אני זו שנותנת לעצמי את ההערות המהותיות לגבי עבודות שלי או שנעשות בסטודיו שלי.
וכן, כשהתוצאה הכוללת היא באופן מהותי לא טובה, היא נגנזת ומתחילים מחדש.

• הוסף לסימניות
אני חושב שהבעיה המרכזית בלוגו היא המורכבות שלו.
צורות גאומטריות מורכבות + ריבוי צבעים הופך אותו ללוגו בלתי זכיר ולא ממוקד.
תנסה לקחת את האלמנטים הצורניים שיש בו כרגע להמיר אותם למשהו יותר פשוט עם צבע אחד או שתיים.

• הוסף לסימניות
כשראיתי את הלוגו לראשונה חשבתי שמדובר בחברה של משחקים מחוכמים/ממוחשבים...

לא חשבתי על עיצוב גרפי.

נראה לי שכדאי שתניח לצבעים, ותתמקד בלוגו עצמו.
לאחר שהלוגו יהיה מוצלח בש"ל, אז תוכל להוסיף צבע אם תחפוץ בכך.
אם אתה שם צבעוניות לפני שהלוגו מושלם בדרך כלל זה בא לחפות על מה שפחות נוח בלוגו עצמו...
מה באת לשדר בצורה הזו?
בעצם אין צורך שתאמר- כי הקהל לא הבין, וזה אומר שהמסר בין כה ובין כה לא הועבר. ולהתחיל להסביר מה ולמה ומדוע- לא נראה לי נכון.
כי בסופו של דבר הלוגו לא יופיע עם ההסברים לידו...
הרבה הצלחה בהמשך.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התגובות המחכימות!

מאור - אפעל בעצתך ואנסה לפשט את הלוגו אולי, שיהיה כמה שיותר קליט ופחות מורכב.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהלוגו ממש נחמד אולי אם הוא היה בלי הפינות השפיציות לא היו 'מכסחים' לך אותו...
עוד לפני שקראתי את ההודעה הראשונה כשהסתכלתי על הלוגו בצד ימין מתחת לשם ממש נהנתי להסתכל עליו... אני אוהבת צורה שבתעתוע ראיה (עברית לא תקנית) גורמת למשלוש להיראות פעם שקוע ופעם בולט.. ובאמת משו יצירתי ולא רגיל כזה..
אבל כשקראתי וראיתי שזה אמור להיות לגרפיקאי משו נעצר קצת..
אולי לנסות רק 2 משולשים או לנקות את העיגול שנוצר באמצע שיהיה חלל כזה שבדימיון אתה מצרף את ההמשך של שלושת הפינות...
לגבי הY בכל אמצע של משולש יש כמין Y חצוייה לשניים אולי אפשר לעשות עפ זה משו .. תחשוב על זה...
עבודה יפה...

• הוסף לסימניות
סליחה שאני קוטלת, אבל אופן היצירה של כל עיצוב (פרסומת, עיתון, ואפילו אלבום דיגיטלי) ובמיוחד במיוחד בלוגו. שהוא אמור להוות כרטיס הביקור שלך (!!!)
חייב לשדר את מה שאתה מציע, מי אתה? אדריכל? אינסטלטור?
מה טוב בך בתור מעצב גרפי שיבדל אותך מכל המעצבים האחרים שקיימים בשוק ושיגרום ללקוחות לבוא דווקא אליך?
רק אחרי ניתוח מעמיק של תכונות, כישורים, אופי, ואפילו האישיות שלך (שובב / רציני / זריז / סטייליסט / פשטני ) שאתה מרגיש בעל הבית עליהם, אתה יכול למכור ולשווק אותם לאחרים.
ואז גם אתה וגם הלקוחות יהיו ממוקדים בקבלה ובנתינה.

זו עבודה לא פשוטה, וגם לפעמים מתסכלת.
אבל אין ברירה! חייבים להסתכל בראי...

אחרי כל בירור נקודות החוזק שלך, תן להם ביטוי בלוגו. וביטוי חזק , מקורי ומייחד שאי אפשר להתחמק מזה. שכ - ו - ל - ם יזכרו אותך. ושכ - ו - ל - ם ידעו מי אתה (כן, בלי להתבייש...)

הפעולה שניסית לבצע עכשיו (לבנות לוגו > סלוגן > בריף ) היא פעולה הפוכה לגמרי ממה שצריך. זה כמו לתפור בגד מפואר לשוטר.
הוא יכול להיות מקסים בתפירה, בגיזרה, בצבעים, בעדכניות. אבל היא לא מתאימה לשוטר!!!

תחשוב טיפה. תרוויח המון.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
רק מבחינת הצבעים 1 או 3. אין לי מושג מה הצורה באה להביע וכו'

• הוסף לסימניות
אני הייתי הולך על צבע אחיד או שתי גוונים מאותו הצבע (סטייל)

• הוסף לסימניות
חברה, אני מקפיץ את האשכול כדאי לשנן לעצמי(נו) כמה חשוב לקבל ביקורת מקצועית.
תראו איך חיים קיבל ביקורת קטלנית על אלמנט מהמם שעיצב, איך הפנים את הביקורות וזינק לעמדה של מעצב וממתג מוביל.

• הוסף לסימניות
כואב הלב לראות את ההודעות המחכימות של נעמה! :mad:
יהי זכרה ברוך!

• הוסף לסימניות
אני במקומו הייתי מתעצבן. לא אוהב שמקפיצים לי את הדברים הפחות מקצועיים שלי מתחילת הדרך וכולם חושבים שעשיתי את זה עכשיו. קצת פדיחה... (מי שם לב לתאריך?)

• הוסף לסימניות
נראה לי שמי שמסתכל לימין ורואה בפועל את הלוגו שלו הנוכחי....
רק ללמוד

וחוץ מזה, לאלו שאין זמן \ ... לחפש בפורום?
ההקפצות האלו עוזרות מאוד!

(אישי- אם אני רואה עבודה שאהבתי
אני פותחת את כל ההודעות של הניק
ומדפדפת בין האשכלות, רק כך אני מגיעה למקומות מענינים...)

• הוסף לסימניות
ואני לא הבנתי מה קשור הוא החליט להחליף את הלוגו שלו (ועוד למה...)
עד שקלטתי את התאריך והקפצה לקח לי זמן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד מרדכי;2238864:
אני במקומו הייתי מתעצבן. לא אוהב שמקפיצים לי את הדברים הפחות מקצועיים שלי מתחילת הדרך וכולם חושבים שעשיתי את זה עכשיו. קצת פדיחה... (מי שם לב לתאריך?)

אכתוב שוב למי שלא מכיר :)
חיים בניסטי כיום אחד המעצבים המובילים במיתוג, היצירות שמעלה מפעם לפעם בפורום עוצרי נשימה וסוחטים קריאות התפעלות מקיר לקיר.
ממש בימים אלה סיים חיים קמפיין השתתפות של מעצבים שהשקיעו כסף בפרויקט ייחודי בו הוא יכתוב ספר מקצועי ומקיף על יצירת לוגואים בצורה נכונה.
הקפצת האשכול נועדה להסב את תשומת הלב לתהליך התמקצעות נכון, שמיעת ביקורת באוזניים קשובות ומתוך רצון להפנים ולקבל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוד אחד;2238885:
אכתוב שוב למי שלא מכיר :)
חיים בניסטי כיום אחד המעצבים המובילים במיתוג, היצירות שמעלה מפעם לפעם בפורום עוצרי נשימה וסוחטים קריאות התפעלות מקיר לקיר.
ממש בימים אלה סיים חיים קמפיין השתתפות של מעצבים שהשקיעו כסף בפרויקט ייחודי בו הוא יכתוב ספר מקצועי ומקיף על יצירת לוגואים בצורה נכונה.
הקפצת האשכול נועדה להסב את תשומת הלב לתהליך התמקצעות נכון, שמיעת ביקורת באוזניים קשובות ומתוך רצון להפנים ולקבל.

ב״ה

ייש״כ, מחכים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה