נכתב ע"י Haim6130;1133446:ברגע שאת מקבלת הערות מהותיות על לוגו, את ישר מוותרת ושמה אותו בתיקיית ״טיוטות״?
הרגשתי שההערות שקיבלתי יכולות לכוון אותי לשפר את הלוגו הנוכחי, לקחתי אותן לתשומת לבי ופעלתי לפיהן!
שם ופונט, אחליף בעז״ה. דוקר, כליאה ואגרסיביות? ריככתי...
אני מגיע מנקודת הנחה שהבסיס בסדר, ואם אעקוב אחר ההוראות כאן אולי אגיע בעז״ה לתוצאה משביעת רצון.
האם מה שאני עושה שגוי?
נכתב ע"י דוד מרדכי;2238864:אני במקומו הייתי מתעצבן. לא אוהב שמקפיצים לי את הדברים הפחות מקצועיים שלי מתחילת הדרך וכולם חושבים שעשיתי את זה עכשיו. קצת פדיחה... (מי שם לב לתאריך?)
נכתב ע"י עוד אחד;2238885:אכתוב שוב למי שלא מכיר
חיים בניסטי כיום אחד המעצבים המובילים במיתוג, היצירות שמעלה מפעם לפעם בפורום עוצרי נשימה וסוחטים קריאות התפעלות מקיר לקיר.
ממש בימים אלה סיים חיים קמפיין השתתפות של מעצבים שהשקיעו כסף בפרויקט ייחודי בו הוא יכתוב ספר מקצועי ומקיף על יצירת לוגואים בצורה נכונה.
הקפצת האשכול נועדה להסב את תשומת הלב לתהליך התמקצעות נכון, שמיעת ביקורת באוזניים קשובות ומתוך רצון להפנים ולקבל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים