שיתוף לוגו לאפליקצייה- forget

• הוסף לסימניות
הי, משתפת אותכם בתהליך עיצוב מיתוג ללקוחה כיפית- דודה שלי:)
אחרי שסיימתי לקרוא וללמוד את הספר האלוף של חיים בניסטי, חיפשתי לעשות איזה מיתוג בתור נסיון... ומצאתי את המותג הזה- פרוייקט גמר בתכנות, ליצור מיתוג ועיצוב לאפליקציה חדשה. מה אומרים? יש לי עתיד בעניין?;)
הנה התהליך לפניכם:
תהליך-מיתוג.png

מדריך-מותג.png

זהו. אחרי שהבנתם מזה המותג ומה בחרתי ולמה, מצרפת לכם את הלוגו
סורי על ההצפה של המוקאפים.. לא ידעתי על מה לוותר:(
הדמיה-3.png

הדמיה-6.png

הדמיה-4.png

הדמיה-9.jpg

ועכשיו בלי מוקאפ:
אני ראיתי באחד את העינים במבט של שמחה, ואחד של שכחה... וזה מזה מוזר כי זה אותו דבר בדיוק רק בשינוי צבע, אני צודקת?
לוגו-פורגט.png

לוגו-פורגט-נגטיב.png

ולסיום- גרסא של רב קו:)
לוגו-פורגט-סגול.jpg

מקווה שנהנתם...
מחכה לתגובות, הארות והערות...:)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
וואו.
תהליך מעניין מאד ותוצאה מהממת.
לדעתי צריך עוד קצת ליטוש ללוגו. לפשט יותר את החיוך...

• הוסף לסימניות
ואוו!
קבלו מעט הארות להקפצה של הלוגו.
בביצוע!
תהנו!
שיפוץ לרב קו אפליקציה-01-01.png

ומכיון שמדובר באפליקציה אז את זה שכחכתם לעשות-
סימלון!
אז הנה רעיון ל..
רק חסר לי מעט בסימלון ובעצם בלוגו משהו שידגיש לי נסיעות!!! ורב קו!!! :( ולא רק חיוך,,,
Asset 1.png

• הוסף לסימניות
ואוווו רעיונות אחד אחד...
אהבתי את הרעיון של האיש רב הקו...
אני ישנה ויעלה את זה שוב...
יש למישהו את האיש של הרב קו? כי חיפשתי ולא מצאתי.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מצטרפת לההערות הקטנות....
תודה על השיתוף בתהליך.
לוגו יפה.
והמוקפאים...באמת מוצלחים!

• הוסף לסימניות
התלבטתי האם הT זה צלב...
אבל אמרתי זה פשוט האות T וזה סגנון הגופן...
אבל אם כולם רואים את זה, אני ישנה. תודה

• הוסף לסימניות
הייתי בטוח שאני אראה משהו שקשור לתחבורה (גלגלים וכו'), הייתי צריך לנחש שזה קשור לרב-קו
אולי כדאי להשתמש ב'חיוך' של רב קו

קבצים מצורפים

• חיוך רב קו.jpg
    חיוך רב קו.jpg
    KB 12.2 · צפיות: 49
  • הוסף לסימניות
ואוווו רעיונות אחד אחד...
אהבתי את הרעיון של האיש רב הקו...
אני ישנה ויעלה את זה שוב...
יש למישהו את האיש של הרב קו? כי חיפשתי ולא מצאתי.
אני הורדתי תמונה של רב קו מגוגל והפכתי אותה לוקטור באילוס!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד

• הוסף לסימניות
טוב עשיתי את השינויים, עשיתי את האיש בגובה של כל האותיות כאילו הוא האות R, האם צריך להגדיל אותו יותר?: [אני אוהבת ככה] ניסיתי יותר גדול וזה לא היה ניראה R.
לגבי הT שניתי לאות קטנה לא דומה לצלב...:p וגם הרחבתי את החיוך...
הדמיה-מתוקן.png
הדמיה-מתוקן-1.png
הדמיה-מתוקן-3.png
הדמיה-מתוקן-4.png

ובלי מוקאפים:
לוגו-מתוקן.png
לוגו-מתוקן-1.png

הייתי בטוח שאני אראה משהו שקשור לתחבורה (גלגלים וכו'), הייתי צריך לנחש שזה קשור לרב-קו
אולי כדאי להשתמש ב'חיוך' של רב קו
הלקוחה לא רצתה משהו שמזכיר בכלל את רב קו היא טענה שהעיצוב שלהם מכוער ממש... לגבי האיש לא חשבתי על הרעיון... מקווה שתאהב ולא תעשה בעיות.... [את החיוך היא לא אהבה..] אבל מקווה שעכשיו כן מזהים שזה קשור לרב קו...

רעיונות נוספים לשילוב הבובה של רב קו.
בהצלחה!
מחכים לתוצאה הסופית!!!
לא אהבתי....:rolleyes:

• הוסף לסימניות
לטעמי, הדמות יותר מזכירה F מאשר R...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה