- הוסף לסימניות
לא רלוונטי
נכתב ע"י תמנתי;1752801:אני לא מסכימה איתך חיים.
הלוגו אמור לשדר קליק באינטרנט וזה בדיוק מה שהוא משדר.
אם אסיר את הקליק, לא יהיה ללוגו שום קשר למהות שלו.
יש פה מסר אחד - קליק באינטרנט.
והעיגולים עם החץ משדרים קליק. בשביל שיראו שהקליק הוא גם האות C יישרתי אותו.
זה לא בשונה לזה ששמים אות הפוכה בלוגו.
הצבעים זה כי באתר יש את הצבעים האלה. וזה משייך את הלוגו לאתר.
נכתב ע"י userit;1752812:האמת היא שזה מצחיק, פתחת את האשכול כדי לדעת מה הלוגו משדר לאנשים, ואז את מודיעה להם שהם לא משודרים נכון כי 'הלוגו אמור לשדר קליק וזה בדיוק מה שהוא משדר'.
אני הקטנה חושבת שגם בכיוון הזה אפשר להבין שזה קליק, רק שבאייקון המקורי החץ הרבה יותר גדול מהעיגולים- ואולי אם תגדילי את החץ לאותה פרופורציה, זה יעשה מובן יותר.
אני שומעת את השיקולים שלך, אבל בקצה ההרגשה שלי כשראיתי את הלוגו היתה שאני צריכה לקרא אותו כמו משפט- דהיינו לעבור על כל השדרים שלו לפי הסדר. העצמה של לוגו היא שבדר"כ יספיק מבט אחד, ללא צורך בשיטוט ממושך של העין.
בהצלחה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים