כללי לוגו לאתר

• הוסף לסימניות
לא רלוונטי

• הוסף לסימניות
חיפוש באינטרנט (כשר...)

• הוסף לסימניות
הכיוון יפה. מידי מורכב, מידי הרבה רעיונות (ההכפלה של הקי . החץ הכחול בתוך הסי, מעגל הצבע מסביב לסי) וצבעים בלוגו אחד.

לדעתי צריך לפשט את הצורה והצבע

• הוסף לסימניות
אתה כנראה לא מבין מה הצורה מסמלת.
הסימול האינטרנטי של קליק הוא שני עיגולים עם חץ כלפי פנים.

הצבע זה כי זה בא לסמל צבעים שיהיו בשימוש
הצורה היא צורה של קליק.
אם אפשט זה כבר לא יהיה קליק
ואם אוריד צבעים זה כבר לא יתאים לסביבה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מסכים עם Bengo. יותר מדי אלמנטים, זה יוצר עומס וחוסר נעימות בעין.
אהבתי את ה"K" הכפולה.
החץ, מעגל הצבעים, ה"C" שלא יושבת ביישור למילה... מיותרים לדעתי.

בכל לוגו יש המון מסרים לשדר. מה עושים? בשום אופן לא דוחסים את כולם, אלא מתמקדים במסר אחד עיקרי ואותו משדרים. ככה הלוגו נקי יותר וממוקד יותר.
אם על הדרך שידרת עוד כמה? מצוין! אך לא על ידי הוספת המון אלמנטים.

וד"א לא קישרתי ממש לאייקון שמסמן קליק, אולי כי רגילים לראות אותו באלכסון או שהחץ בלוגו קטן מדי.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני לא מסכימה איתך חיים.
הלוגו אמור לשדר קליק באינטרנט וזה בדיוק מה שהוא משדר.
אם אסיר את הקליק, לא יהיה ללוגו שום קשר למהות שלו.

יש פה מסר אחד - קליק באינטרנט.
והעיגולים עם החץ משדרים קליק. בשביל שיראו שהקליק הוא גם האות C יישרתי אותו.
זה לא בשונה לזה ששמים אות הפוכה בלוגו.

הצבעים זה כי באתר יש את הצבעים האלה. וזה משייך את הלוגו לאתר.

זה לא לוגו עסקי, זה לוגו לאינטרנט בלבד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1752801:
אני לא מסכימה איתך חיים.
הלוגו אמור לשדר קליק באינטרנט וזה בדיוק מה שהוא משדר.
אם אסיר את הקליק, לא יהיה ללוגו שום קשר למהות שלו.

יש פה מסר אחד - קליק באינטרנט.
והעיגולים עם החץ משדרים קליק. בשביל שיראו שהקליק הוא גם האות C יישרתי אותו.
זה לא בשונה לזה ששמים אות הפוכה בלוגו.

הצבעים זה כי באתר יש את הצבעים האלה. וזה משייך את הלוגו לאתר.

האמת היא שזה מצחיק, פתחת את האשכול כדי לדעת מה הלוגו משדר לאנשים, ואז את מודיעה להם שהם לא משודרים נכון כי 'הלוגו אמור לשדר קליק וזה בדיוק מה שהוא משדר'.
אני הקטנה חושבת שגם בכיוון הזה אפשר להבין שזה קליק, רק שבאייקון המקורי החץ הרבה יותר גדול מהעיגולים- ואולי אם תגדילי את החץ לאותה פרופורציה, זה יעשה מובן יותר.

אני שומעת את השיקולים שלך, אבל בקצה ההרגשה שלי כשראיתי את הלוגו היתה שאני צריכה לקרא אותו כמו משפט- דהיינו לעבור על כל השדרים שלו לפי הסדר. העצמה של לוגו היא שבדר"כ יספיק מבט אחד, ללא צורך בשיטוט ממושך של העין.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י userit;1752812:
האמת היא שזה מצחיק, פתחת את האשכול כדי לדעת מה הלוגו משדר לאנשים, ואז את מודיעה להם שהם לא משודרים נכון כי 'הלוגו אמור לשדר קליק וזה בדיוק מה שהוא משדר'.
אני הקטנה חושבת שגם בכיוון הזה אפשר להבין שזה קליק, רק שבאייקון המקורי החץ הרבה יותר גדול מהעיגולים- ואולי אם תגדילי את החץ לאותה פרופורציה, זה יעשה מובן יותר.

אני שומעת את השיקולים שלך, אבל בקצה ההרגשה שלי כשראיתי את הלוגו היתה שאני צריכה לקרא אותו כמו משפט- דהיינו לעבור על כל השדרים שלו לפי הסדר. העצמה של לוגו היא שבדר"כ יספיק מבט אחד, ללא צורך בשיטוט ממושך של העין.

בהצלחה!

מצחיק שפתחתי את האשכול לבדוק מה הוא משדר לאנשים, וחוץ מהודעה ראשונה, כל השאר נתנו ביקורת על מה מיותר בלוגו בלי לענות על השאלה.
זה מה שמצחיק.
מאחר והתחילה הביקורת, נאלצתי להסביר.

ואני רואה שמי שענה לא הבין.
השאלה אם בגלל שלא משוטטים באינטרנט ולא רואים לוגואים אינטרנטיים או כי הלוגו באמת לא מוצלח.
העליתי את הלוגו לקבוצה חילונית והתשובות היו יותר ברורות וחיוביות.
השאלה למה זה

• הוסף לסימניות
ומה שמצחיק בתשובה שלך, זה כמו שתגידי שבלוגו של פרוג ה P למעלה מיותרת כי יש בשם, והפלוס מיותר. הוא לא משדר פלוס כי פלוס בד"כ יושב ישר ושם הוא באלכסון.

זו רוח התשובות פה

• הוסף לסימניות
תמנתי, אם את כל כך בטוחה שכולם מבינים מה הלוגו משדר, ואם בקבוצה החילונית כולם העניקו לך את התשובות שרצית, ואם את כל כך עוקצנית לאנשים שמנסים לעזור - באמת אני שואל: למה שיתפת אותנו מלכתחילה? לקבל ביקורת זה חלק אינטגרלי מתהליך השיתוף.

לתקוף ולהתרגז כי קיבלת תשובות שהן לא לרוחך, זה לא לעניין.

• הוסף לסימניות
רק התשובה הראשונה ענתה על השאלה, אתה לא ענית על השאלה.
זרקת ביקורת בלי להבין.
לו הייתי כותבת את כל ההסברים והיית יודע מה הדרישות ומה הלוגו אמור לשדר ומה חשוב ומה לא של מה שרציתי להביע ולדעתך זה לא היה מביע, היית צודק.

אבל ביקרת כדי לבקר.
אפילו לא קראת את השאלה.

עכשיו אתה מבין את התשובה?

• הוסף לסימניות
אגב, איפה תקפתי אותך?
עניתי לתגובה מצחיקה בתשובה מצחיקה.
אולי אתה מרגיש שהתקיפו אותך כי באמת לא ענית על השאלה, רק הורדת ביקורת?
יכול להיות?

• הוסף לסימניות
סתם עברתי על האתר שלך חיים. מאד יפה. תתחדש
עברתי בעיקר על הלוגואים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה