כללי לוגו לחברת תעופה קלה, מדשדשים. עזרה בבקשה!

• פותח הנושא Rivk
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נעשה בפחות מ- 3 שניות רק כדי להמחיש את עניין הקשתות והיציבות...

זה שהתעופה "קלה" לא אומר שהלוגו צריך "לרחף בעננים"

וכמו הקשתות אפשר לחשוב על עוד 1000000 רעיונות (עוד הרבה פחות נדושים מקשתות) שימחישו "תעופה" בלי "להאכיל בכפית" את הכנפיים....
ושוב...המון המון הצלחות...

קבצים מצורפים

• שחף.jpg
    KB 895.8 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
משום מה, אם הייתי שוזף לוגו כזה
ואם היה לי פנאי ומזומנים מיותרים
הייתי לוקח אצלם קורס טיס.

קבצים מצורפים

• שחף.jpg
    KB 32.6 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י לנדא;771233:
זה שהתעופה "קלה" לא אומר שהלוגו צריך "לרחף בעננים"

עדיין, הפונט אותו בחרת מתאים להרקולס,
כזה שהחזיר את החטופים מאנטבה.

לענ"ד.

• הוסף לסימניות
אני ארצה לטוס עם החברה הכי יציבה בעולם!

וזה אומר לגבי הלוגו שלפני העיצוב יש ללמד את הבנות תהליכי חשיבה נכונים,
לוגו אמור לבטא לא רק - מה העסק עושה - בו נצייר את זה - או נבטא בסמל.
לוגו אמור לבטא את ערכי החברה - לכן צריך קודם כל לאפיין את החברה המדוברת,
להחליט מה המסר המרכזי אותו רוצים לבטא, לבנות לו קודם כל לוגו צורני שכולל את הלוגוטייפ בפונט וצורה מתאימים, עם או בלי אייקון נילווה, לאחר מכן (יחד עם זה) לבנות את סקאלת צבעים המחזקת את המסר.

• הוסף לסימניות
לדעתי אין פגם ברעיון הבסיסי של הלוגו.
רק הביצוע לוקה קצת בחסר.

לא עשיתי הרבה, רק לקחתי את הרעיון הבסיסי שלך ואיחדתי את המוטיבים.
כעת מתקבל מראה יותר אחיד ומבוסס

קבצים מצורפים

• שחף.jpg
    KB 12.3 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;771254:
ל
כעת מתקבל מראה יותר אחיד ומבוסס

דווקא קיבלתי את הרושם של חלק מסוים
המתנתק מגוף המטוס בעת הטיסה.

אך לוגו מדהים לקורס דאיה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;771252:
אני ארצה לטוס עם החברה הכי יציבה בעולם!

וזה אומר לגבי הלוגו שלפני העיצוב יש ללמד את הבנות תהליכי חשיבה נכונים,
לוגו אמור לבטא לא רק - מה העסק עושה - בו נצייר את זה - או נבטא בסמל.
לוגו אמור לבטא את ערכי החברה - לכן צריך קודם כל לאפיין את החברה המדוברת,
להחליט מה המסר המרכזי אותו רוצים לבטא, לבנות לו קודם כל לוגו צורני שכולל את הלוגוטייפ בפונט וצורה מתאימים, עם או בלי אייקון נילווה, לאחר מכן (יחד עם זה) לבנות את סקאלת צבעים המחזקת את המסר.

זאת לא חברת טיסה, זה בי"ס לתעופה (על מטוסים קלים, כסוג-של-תחביב-יקר-מאוד), הבדל משמעותי בקהל היעד ובמסרים.

(רמז: קהל היעד אינו מחפש יציבות כי אם ריגושים ו-FUN)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;771274:
זאת לא חברת טיסה, זה בי"ס לתעופה (על מטוסים קלים, כסוג-של-תחביב-יקר-מאוד), הבדל משמעותי בקהל היעד ובמסרים.

כיוונת לדעתו של אליהו פריד
בדיוק כפי שהתבטא לי כעת בטלפון

לראות ולשמוע אותם מילים
זה כמו לקבל דיאגנוזה תלת מימדית...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;771274:

עכשיו אני שמה לב...

אבל עדיין זה לא סותר את דברי בענין תהליכי חשיבה...
את רואה בלוגו הזה את מה שאת מצפה לראות מביה"ס לטיסה??

• הוסף לסימניות
לא עברתי על הכל.
אבל לדעתי הבעיה היא בחוסר בריף.
מה הלוגו אמור לשדר?
איזה סוג מטוסים הם מטיסים והאם מי שפוגש בלוגו אמור להבין בזה?
וכו'

אם הלוגו עונה על שאלות הבריף אז בד"כ זה פותר את בעית אני לא יודע מה מציק לי בלוגו.
ואז גם אפשר לתקן. והכי חשוב להחליט.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!

תודה רבה לכולם!!!
קודם כל אני שמחה לראות שהתעוררתם והתחלתם להגיב לעניין (בלי נסיון להסיט את הנושא לכיוון תפקיד המורה לעיצוב גרפי בסמינר וכל זה). ושנית בגלל שהתגובות באמת טובות ונכונות ונותנות כיוני חשיבה נכונים. אני הולכת להעתיק להם את התגובות (הרלוונטיות כמובן) ולשלוח.

גמני תהיתי מה זה בדיוק הדבר הזה. הבנתי שזה קטע של בילוי יקר, אבל עדיין חשבתי שזה אמור לשדר יציבות כי תעופה זה דבר מלחיץ ומסוכן ויחד עם הפאן חובה לשדר יציבות ובטיחות. אמרתי את זה להם. אבל אין לי עדיין מושג איך. :confused:
אהבתי את הרעיונות שהציעו לנדא ואליהו פריד. גם השיפור שהציע אברומי, נותן יותר יציבות ומעוצב יותר טוב מהקודם.
אך האם הוא משדר פאן?
בכולופן, כמו שאמרתי, אגזור ואשלח את התגובות ונראה האם המצב ישתפר.
תודה רבה.
אשמח לקבל עוד תגובות, אבדוק מאוחר יותר.
Rivk
גרפיקאית 18 שנה ועוד היד נטויה :p

• הוסף לסימניות
אני מצרפת לוגואים של חברות תעופה..אני בטוחה שזה יעזור לה להבין את הדרישות ללוגו. מה גם שאני מאמינה שזה ישפיע על צורת העבודה שלה....בתקווה שזה לא יעשה את ההפך ויבלבל אותה!

קבצים מצורפים

• 066.gif
    KB 30.8 · צפיות: 23
  • eagles-logos-03.gif
    KB 39.2 · צפיות: 19
  • javid_pointe_after.jpg
    KB 10.3 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י Rivk;771420:
תודה רבה לכולם!!!
קודם כל אני שמחה לראות שהתעוררתם והתחלתם להגיב לעניין (בלי נסיון להסיט את הנושא לכיוון תפקיד המורה לעיצוב גרפי בסמינר וכל זה). ושנית בגלל שהתגובות באמת טובות ונכונות ונותנות כיוני חשיבה נכונים. אני הולכת להעתיק להם את התגובות (הרלוונטיות כמובן) ולשלוח.

גמני תהיתי מה זה בדיוק הדבר הזה. הבנתי שזה קטע של בילוי יקר, אבל עדיין חשבתי שזה אמור לשדר יציבות כי תעופה זה דבר מלחיץ ומסוכן ויחד עם הפאן חובה לשדר יציבות ובטיחות. אמרתי את זה להם. אבל אין לי עדיין מושג איך. :confused:
אהבתי את הרעיונות שהציעו לנדא ואליהו פריד. גם השיפור שהציע אברומי, נותן יותר יציבות ומעוצב יותר טוב מהקודם.
אך האם הוא משדר פאן?
בכולופן, כמו שאמרתי, אגזור ואשלח את התגובות ונראה האם המצב ישתפר.
תודה רבה.
אשמח לקבל עוד תגובות, אבדוק מאוחר יותר.
Rivk
גרפיקאית 18 שנה ועוד היד נטויה :p

יציבות היא לא אחד מערכי המותג. חד משמעי.
בתעופה קלה לומדים לעשות היפוכים וסיבובים הופכי קרביים עם המטוס, הכי לא יציב שיש.
אחזור שוב, הערך המרכזי הוא PURE FUN.
(הלומדים והמלמדים אגב, ברובם המוחלט גברים)

ויש כאן שיעור חשוב לתלמידות על מחקר מקדים...

• הוסף לסימניות
תודה רבה לחגית על הלוגואים!
ולמורה נעמה: אני בטוחה שהתלמידה עשתה מחקר מקדים. רק אני לא ראיתי אותו כי כאמור אני לא המורה שלה. ב"ספר הפרוייקט" הן אמורות לכתוב מחקר מקדים, סקר שוק, מתחרים, מי אנחנו, במה אנו שונים ממתחרנו ועוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Rivk;771493:
תודה רבה לחגית על הלוגואים!
ולמורה נעמה: אני בטוחה שהתלמידה עשתה מחקר מקדים. רק אני לא ראיתי אותו כי כאמור אני לא המורה שלה. ב"ספר הפרוייקט" הן אמורות לכתוב מחקר מקדים, סקר שוק, מתחרים, מי אנחנו, במה אנו שונים ממתחרנו ועוד.

אין לי מושג מה התלמידה עשתה או לא עשתה, אני הגבתי לעניין נושא היציבות שהוזכר כאן (נדמה לי שגם על ידייך) כאחד הערכים שהלוגו צריך לשדר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;771519:
אין לי מושג מה התלמידה עשתה או לא עשתה, אני הגבתי לעניין נושא היציבות שהוזכר כאן (נדמה לי שגם על ידייך) כאחד הערכים שהלוגו צריך לשדר.

ארשה לעצמי להכריע:
"יציבות" במקרה זה = סטביליות. יציבות עיסקית - מקצועית, לא יציבות על הקרקע וכד'.
גם חובב האקסטרים הקיצוני ביותר לא יעלה על מטוס שמכונאי שלומפער טיפל בו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;771571:
ארשה לעצמי להכריע:
"יציבות" במקרה זה = סטביליות. יציבות עיסקית - מקצועית, לא יציבות על הקרקע וכד'.
גם חובב האקסטרים הקיצוני ביותר לא יעלה על מטוס שמכונאי שלומפער טיפל בו.

זה ברור, וזה אמור לבוא לידי ביטוי בלוגו שעשוי בצורה מקצועית ושכל מרכיביו מטופלים היטב ותואמים זה לזה.

• הוסף לסימניות
סתם רעיון שעלה לי לא בטוח ששימושי לענין ביצוע מאוד זריז

אדם שעף הייתי מסדר את זה בצורה פחות חופשית ואיור יותר מסודר.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 41.8 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
זה גם אמור לבוא לידי ביטוי באיך שהעסק והמטוסים נראים בפועל..........:)
אם הם ישנים וחלודים אז לוגו מהוקצע לא ממש יועיל...

• הוסף לסימניות
תעופה קלה זה לא ספורט אקסטרים.
האנשים המתעניינים בתחום, יכולים לספר לך על כל בורג שיש במטוס שהוא טס או יטוס בו.
ודאי שהוא מכיר את כל המכשור בו וזה תופס חצי מראשו. הם עוברים קורסים מאוד רציניים ובכלל מדובר באנשים עם ראש טוב שעברו הרבה מאוד שעות אימון, יש להם רישיון טייס ורוצים להמשיך להתמקצע וגם להנות בדרך.
לכן, לוגו לבית ספר לתעופה קלה, אמור לשדר סופר יציבות (!).
וטוב אם ישקיעו קצת בטיפוגרפיה נכונה, בצבעים עזים יותר וברעיון מרכזי. לא שכנף מופרך, אבל אם כנף, אז שיהיה כנף, ולא איזה משהו עטוף בעיגול ו/או במלבן ו/או בטקסטים מצד שמאל. תלמדי את המורה שתלמד את הבנות, שלוגו חייב להיות משהו שעלול להתנוסס בעוד 5 שנים מרחוק על בניין גבוה של 50 קומות ושישקיעו בהתאם בבידול וביצירת הזהות ללוגו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה