כללי לוגו לחנות נעליים

• הוסף לסימניות
ערב טוב !

עקב כל ההארות המועילות ששמעתי השבוע מחברי הפורום כאן - שיניתי מעט את סגנון הגישה שלי ללוגואים.
הדרך עוד ארוכה... אבל אשמח לשמוע אם לפחות אני בכיוון !

אני מניח שהסלוגן מובן, אבל בכל זאת:
א. "מתלבש" עלייך המגף יופי, כמו שהוא מתלבש על האות " ג' "
ב. ברגע שאת קונה מגף אצלנו, מתלבש עלייך יופי, התכונה.

:rolleyes:

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 33.7 · צפיות: 38
  • Untitled-3.png
    KB 63.5 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
מנותב ולא רואים את הלוגו כנראה מקושר מאתר אחר.

• הוסף לסימניות
הייתי מצפה מלוגו כזה שייראה אלגנטי,
וזה נראה ילדותי גם מבחינת הפונט וגם מבחינת הצבעים.
וכמובן שצריך לצופף את האותיות, ו"להלביש" את המגף קצת יותר טוב על ה ג'.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
וואי, אותן תגובות בונות... כל זה בגלל שלא למדתי עיצוב.
שילובי צבעים ופונט... תמיד אני נופל בזה.
תודה לך ארטליין! תוכלי להציע לי שילוב צבעים שיכול להתאים?

• הוסף לסימניות
הפונט מידי מצועצע. כדאי פונט יותר רגוע, ישר, אלגנטי,
הרעיון עם המגף יפה אבל צריך עוד שפצור, אולי כדאי ללכת על כיתוב שחור והמגף בנגטיב לבן.

• הוסף לסימניות
הפונט של המגף - הנושא, יכוך להיות טו בעם יהיה בנוי . צמצמי רוויחים בין האותיות, תנסי ליישב את האותיות בצורה שונה, תנסי לשחק עם זה... עש תמצאי את האופציה שנראית לך טובה בעין.
את הסלוגן תחליפי לפונט שונה, מיושב יותר ופחות מצועצע.
לגבי צבעים. בחרי 3 צבעים שאיתם את הולכת אחד דומיננטי ועוד 2 נילווים.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני גבר אח יקר :)

חשבתי מעט על כל מה שאמרתם לעיל:

לעניין הצבעים: החנות אמורה להיות באמצע הרחוב, לקהל יעד של צעירות, הצבעים אמורים להיות מושכים, צעירים ובולטים! צבעים חמים לא ישרתו את המטרה הזו, הלוגו לא חייב לשדר אך ורק אלגנטיקה! בנוסף - המון חנויות נעליים לקהל הצעיר משתמשות בצבעים דומים: Scoop, Payless, Crocs וכו׳!
לעניין הפונט: רווחים - אצמצם. צודקים. אבל הפונט עצמו צעיר ואופנתי, לפחות לטעמי.

מה שהבנתי מהתגובות זה לשדר רצינות, צבעים רציניים, אותיות רציניות... למה?
זה לא לוגו לחברה קדישא, או לנעלי אלגנט בריטיות...

המון חנויות נעליים בעלות לוגו בסגנון דומה, ולא נחשבות ״ילדותיות״...

אני שואל בשיא הרצינות, להבין איפה טעיתי ולמה.
תודה! :)

עריכה:
צמצום רווחים בין האותיות ופונט אחר לסלוגן:

קבצים מצורפים

• מגף.png
    KB 10.4 · צפיות: 48

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה