כללי לוגו לעו"ד

• הוסף לסימניות
שבוע טוב
מדובר בתחילת מיתוג לעורכת דין
מצו"ב הלוגו

אשמח לשמוע את דעתכם

קבצים מצורפים

• סקיצות לוגו-01.jpg
    KB 66.5 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
מרגיש קצת לא יציב במיוחד שלאות היציבה ביותר חסר רגל, גם הבן אדם בלי הראש קצת מפריע עוד לא יודע להגדיר בדיוק (מדיטציה?, פושט יד?).
העיצוב יפה אבל לא נראה לי כל כך מתאים לעורכת דין.

• הוסף לסימניות
איזה בן אדם? זה מאזניים,
דווקא אני מאוד אהבתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1030203:
איזה בן אדם? זה מאזניים,
דווקא אני מאוד אהבתי.
הבנתי אבל מדובר על קונוטציה וזו הראשונה שעלתה לי.

• הוסף לסימניות
יש כאן משהו בפורום שעיצב בדיוק כזה רעיון רק עם האות Y
כרגע אני לא זוכרת מי...

• הוסף לסימניות
כיוון מעולה לדעתי
מבחינה טיפוגרפית, שווה עוד לדייק עם דגש על מאפיני הפונט.
{הראש של המאזניים בשפה שונה מהסיפור, וכן הקטיעה של ה-M קצת חדה}

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלומי;1030208:
יש כאן משהו בפורום שעיצב בדיוק כזה רעיון רק עם האות Y
כרגע אני לא זוכרת מי...

chavi9

• הוסף לסימניות
נכון,
שרית לתשומת ליבך

קבצים מצורפים

• user4755_pic18334_1354696275.jpg
    KB 56.3 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
דוקא מכובד ונקי לדעתי
רק הרגל העקומה מאד צרמה לי

• הוסף לסימניות
זה הסקיצה הראשונה, טובה יותר?
אני אהבתי את זה יותר בהפרדה...

קבצים מצורפים

• סקיצות לוגו-06.jpg
    KB 64.4 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלומי;1030215:
נכון,
שרית לתשומת ליבך

נו ואז... אז עוד לוגו לעו"ד עם מאזניים, אני לא רואה שזה סותר את הלוגו שלי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;1030221:
נו ואז... אז עוד לוגו לעו"ד עם מאזניים, אני לא רואה שזה סותר את הלוגו שלי...

אין שום בעיה...
רק הסבתי את תשומת ליבך,
אם את חושבת שאין בעיה בכיף ובהצלחה!

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד דוקא את הראשון

• הוסף לסימניות
שרית, הלוגו נקי ויפה,

מצטרפת לבעייתיות של ה-M הקטועה. בתחילה קראתי את זה כ - N.
השאלה היא אם יש סיבה הגיונית לקטיעה? ואם כן, מהי? מה זה מבטא?

• הוסף לסימניות
משהו ב-מ משדר לי חוסר יציבות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיץ פטל;1030254:
מדוע החלטת להשמיט חלק מהאות M?
כדי ליצור ענין...
פרפר- נסי לעגל אץ הm המתחברת....:)

• הוסף לסימניות
היי שרית בוקר טוב
קודם כל הכיוון טוב. רק מס הערות קטנות:
לענ"ד הפונט מתאים אבל כיוון שאת אוהבת יותר את הM קטועה אולי נסי פונט בו הM פחות נוטה שמאלה (אם כי הנטייה טבעית)
לקח לי כמה שניות ואף יותר להבין שמה שנדמה לי בהתחלה כC הוא בעצם G (רק לאחר שקראתי את שמה של הלקוחה שלך).
משהו בויזואל של המאזניים לא נעים לעין, אולי יחס הגודל בין המאזניים לאותיות, זה פשוט לא מאוד מסתדר. הכיוון כן טוב, אולי לנסות שילובים נוספים מכיוונים אחרים של האותיות.
בסה"כ הכיוון נקי כמתבקש. שימי לב שבדרך כלל עורכי דין לא נוטים לשלב סמל בלוגו אלא פשוט שם המורכב מראשי תיבות. בהצלחה. מעניין לראות את התוצאה המקסימה שתצא בסוף כהרגלך..:)

• הוסף לסימניות
שרית, עבודה יפה.
כמו שכבר כתבו הזכיר לי מיד משהו שעשיתי בעבר לעורך דין ויש לי כאן בתיק עבודות.
בכל מקרה לא נראה לי שזה משנה או מפריע כי מאזניים בלוגו של עורך דין זה אסוציאציה ראשונית וכמעט מתבקשת...
האמת שאני אישית היית יוצרת לוגו ללא סימבול כלל, רק העמדה מתאימה של השם עם דגש על פונט טוב וטיפול נכון בפונט. זהו... במקרה עהזה בניתי את הלוגו עם מאזניים כי זה מה שהלקוח רצה מלכתכילה.

במקרה שלך, ה- M ממש צועקת לי להשתמש בה... המבנה שלה הוא מאוזן לחלוטין ונראה כמו מאזניים, רגל אמצעית ושני הקוים היורדים מימין ומשמאל. נסי אולי לעשות עם זה משהו.
נראה לי שכדאי לך לבחור בפונט קצת יותר פורמלי וקורקטי. מה שיש עכשיו הוא נשי ומקושט.
אולי לעורכת דין (אישה) הוא מתאים? זה גם תלוי מה תחום ההתמחות הספציפי שלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה