כללי לוגו לקרן צדקה

• הוסף לסימניות
אחרי השיפוץ - הראשון
הארות:
להגדיל עוד את הידיים, העיגול באמצע ריק מדי
אני מבינה שהפונט לא ניתן לשינוי? הוא ממש לא מוצלח, במיוחד לא בטקסט מעוגל
הייתי מחליפה אותו למשהו קריא וזורם, מלבד המילה שילה שאין לך ברירה...
וכן, הייתי מנסה למצוא דרך להיפטר מקו המיתאר בידיים, הוא גורע מהנקיות.
אולי להפוך, שהכחול כהה יהיה במרכז?
או שהידיים יהיו בכחול כהה במקום ורוד?

• הוסף לסימניות
אוקיי, ניסיון אחרון.

א. האם זה מובן שהידיים הן ידיים בכחול? (זה בכלל משפר משהו?)
ב. באמת שווה להחליף פונט?
ג. זה נראה בסדר בשחור-לבן?
ד. הטקסט טוב יותר באופציות העליונות או בתחתונות?

תודה רבה על כל העזרה.

קבצים מצורפים

• לוגו3-01.jpg
    KB 116.4 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
הראשון מימין.
הידיים הכחולות סדרו את העניין יופי!

• הוסף לסימניות
יש מצב להגדיל את העיגול הפנימי כך שהידים יהיו מופרדות מהעיגול החיצוני? זה יכול לעדן אותן, בגדול, הראשון מימין נראה טוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושי כהן;744512:
יש מצב להגדיל את העיגול הפנימי כך שהידים יהיו מופרדות מהעיגול החיצוני? זה יכול לעדן אותן, בגדול, הראשון מימין נראה טוב

אני אנסה, למרות שבעיקרון אני דווקא אוהבת את איך שזה נראה ככה... תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה