נכתב ע"י naamah;582633:שלושתם מאוד צפויים.
ומאוד נראים כעשויים מקליפארט מוכן.
בעיניי עבודה על לוגו צריכה להתחיל מסיעור מוחות קצת יותר מעמיק משלושת האסוציאציות הראשונות והבסיסיות ביותר (מעיניים מערביות...) ל"רפואה סינית".
נכתב ע"י הרשל'ה;583219:כולם יפים מאד ובכיוון הנכון. הראשון הכי נקי ו"נכון" מבחינה טכנית, השני מולחם בצורה קצת מאולצת. השלישי חביב אך רחוק מלמצות.
אולי, אבל למי איכפת? ללקוח או ללקוח של הלקוח? - שלשניהם אגב אין מושג מה פירושו של המושג "קליפ-ארט", כמו גם מהיכן הוא מושג.
במקרה שהלקוח ירצה להקים רשת מרפאות ומכונים לרפואה סינית (וגם יהיה נכון לשלם בהתאם), להמלצה שלך יהיה יותר מקום. ובכלל, אין טעם לירות מעל ראשו של הלקוח - גם אם עושים זאת באמצעות טיל יקר, לפעמים כדור פשוט עושה את העבודה לא פחות טוב.
נכתב ע"י naamah;583469:לי אכפת...
שאלו לדעתי על הלוגו, הבעתי אותה.
אם כל המדד הוא שביעות רצונו של הלקוח, לא צריך לשאול לחו"ד בפורום. אפשר פשוט לשאול את הלקוח.
נכתב ע"י הרשל'ה;583977:במקרה זה ספציפית, הטקסט לענ"ד לא נתפס כחלק אינטגרלי מהלוגו וממילא למיקום של המדויק של הויז'ואל גופו אין משמעות כזו כבדה. אני מעריך שלא יהיה הרבה הבדל אם יופיע לצד או מעל (...רק לא מתחת) הכיתוב.
הסלוגן? נדוש ומחסל את רוח הלוגו.
נכתב ע"י הרשל'ה;583987:דווקא עם דעתך (שלרוב הינה מקצועית במובהק - ואינה התרשמותית נטו), הייתי נזהר. להמלצות שלך יש משמעות שמשקלן כבד יותר. לשלוח גרפיקאי/ת לחפש מעבר להרי החושך סטנדרט שהלקוח שלו אינו מעריך או מבין - זה פשוט לכלות את זמנו וממונו. גם עצה טובה, לפעמים צריך לדעת איזו לא לתת.
וכן, מתוך פרקטיקה רבת שנים בתחום אני סבור שלשביעות רצונו של הלקוח יש משקל כמעט יתר על ה"אמת" העיצובית שנכון וראוי להשקיע ביצירה. אין תועלת לשבת לבד באולם ולהקשיב לקונצרט שרק אתה יכול לשמוע את צליליו.
בשלב כל שהוא, לאחר שצוברים נסיון ומוניטין, יגיעו גם לקוחות אינטליגנטיים דיים שיגידו: "אני לא מבין בזה כלום, אנא עצב/י לי את הדבר הנכון".
נכתב ע"י הרשל'ה;583987:גם עצה טובה, לפעמים צריך לדעת איזו לא לתת.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים