כללי לוגו לרפואה סינית

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה דעתכם? איזה מבין השלש הכי טוב? ומה לשפר ולשפץ?

קבצים מצורפים

• לוגו נסיונות.jpg
    KB 54.6 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
השני, מתאים לסלוגן.
השלישי נראה הכי סיני, אם כי אין לי מושג מה אומרת המילה/ האות הסינית הזו. (אני מקווה שלך כן יש מושג)
הראשון נחמד אך סתמי מידי.

• הוסף לסימניות
שלושתם מאוד צפויים.
ומאוד נראים כעשויים מקליפארט מוכן.

בעיניי עבודה על לוגו צריכה להתחיל מסיעור מוחות קצת יותר מעמיק משלושת האסוציאציות הראשונות והבסיסיות ביותר (מעיניים מערביות...) ל"רפואה סינית".

• הוסף לסימניות
2 ראשונות יפה

נראה לי שהשני אבל גם הסמל של הראשון יפה
אולי תשלב בינהם

• הוסף לסימניות
מאוד אהבתי את הראשון וגם השני. הצעה קטנה לשיפור בראשון- אפשר לנסות שילוב של העלה כשהרקע הירוק ירכיב את האות "הא"- המרכז לרפוה סינית. ואז יתקבל לוגו מעניין וייחודי יותר.

• הוסף לסימניות
לענ"ד מבין השלושה הראשון

• הוסף לסימניות
יש שיטת גידול מיוחדת, שמקורה בסין, של עצים מיניאטוריים
( לא זוכרת כרגע את שמה) - והסמל בלוגו השני הזכיר לי את זה -
אולי אפשר לפתח אותו ולהשיג כמה משמעויות....
הצלחה

• הוסף לסימניות
אשמח לעוד תגובות
אני, משום מה, נוטה יותר לשלישי

• הוסף לסימניות
כולם יפים מאד ובכיוון הנכון. הראשון הכי נקי ו"נכון" מבחינה טכנית, השני מולחם בצורה קצת מאולצת. השלישי חביב אך רחוק מלמצות.

נכתב ע"י naamah;582633:
שלושתם מאוד צפויים.
ומאוד נראים כעשויים מקליפארט מוכן.

בעיניי עבודה על לוגו צריכה להתחיל מסיעור מוחות קצת יותר מעמיק משלושת האסוציאציות הראשונות והבסיסיות ביותר (מעיניים מערביות...) ל"רפואה סינית".

אולי, אבל למי איכפת? ללקוח או ללקוח של הלקוח? - שלשניהם אגב אין מושג מה פירושו של המושג "קליפ-ארט", כמו גם מהיכן הוא מושג.
במקרה שהלקוח ירצה להקים רשת מרפאות ומכונים לרפואה סינית (וגם יהיה נכון לשלם בהתאם), להמלצה שלך יהיה יותר מקום. ובכלל, אין טעם לירות מעל ראשו של הלקוח - גם אם עושים זאת באמצעות טיל יקר, לפעמים כדור פשוט עושה את העבודה לא פחות טוב.

• הוסף לסימניות
הראשון מיוחד, אבל כדאי להעמיד אותו בקומפוזיציה של 3

• הוסף לסימניות
אם את הולכת ממילא על השלישי, תשפצי אותי קצת. קודם כל, למה האיקון בתוך מלבן ולא בתוך ריבוע? דבר שני וחשוב, כמו שנוי אמרה, תבדקי מה אומרת המילה הזו. אני מניחה שלא כל מילה היית בוחרת כלוגו....

ודבר שלישי, שאולי יגרום לך למחשבה נוספת - אני אישית פגשתי בשנה האחרונה לפחות 3 לקוחות שהחליטו לבחור אות/מילה סינית כלוגו שלהם. זה די נדוש....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;583219:
כולם יפים מאד ובכיוון הנכון. הראשון הכי נקי ו"נכון" מבחינה טכנית, השני מולחם בצורה קצת מאולצת. השלישי חביב אך רחוק מלמצות.

אולי, אבל למי איכפת? ללקוח או ללקוח של הלקוח? - שלשניהם אגב אין מושג מה פירושו של המושג "קליפ-ארט", כמו גם מהיכן הוא מושג.
במקרה שהלקוח ירצה להקים רשת מרפאות ומכונים לרפואה סינית (וגם יהיה נכון לשלם בהתאם), להמלצה שלך יהיה יותר מקום. ובכלל, אין טעם לירות מעל ראשו של הלקוח - גם אם עושים זאת באמצעות טיל יקר, לפעמים כדור פשוט עושה את העבודה לא פחות טוב.

לי אכפת...
שאלו לדעתי על הלוגו, הבעתי אותה.
אם כל המדד הוא שביעות רצונו של הלקוח, לא צריך לשאול לחו"ד בפורום. אפשר פשוט לשאול את הלקוח.

• הוסף לסימניות
הראשון טוב.
השני מנסה להיות ולא מצליח...
השלישי נחמד, אם כי נדוש (מקווה שאת רושמת שם את המילה "בריאות" ולא משהו בלתי ידוע...)

• הוסף לסימניות
טוב, הלקוח רוצה את הראשון,
עכשיו לשאלה הבאה: לא כדאי למקם את הלוגו כמו השלישי?
כך יתפוס לי פחות מקום במודעות וכו'?

קבצים מצורפים

• לוגו שוכב.jpg
    KB 20.5 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
ואיך הסלוגן בעינכם?

• הוסף לסימניות
במקרה זה ספציפית, הטקסט לענ"ד לא נתפס כחלק אינטגרלי מהלוגו וממילא למיקום של המדויק של הויז'ואל גופו אין משמעות כזו כבדה. אני מעריך שלא יהיה הרבה הבדל אם יופיע לצד או מעל (...רק לא מתחת) הכיתוב.

הסלוגן? נדוש ומחסל את רוח הלוגו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;583469:
לי אכפת...
שאלו לדעתי על הלוגו, הבעתי אותה.
אם כל המדד הוא שביעות רצונו של הלקוח, לא צריך לשאול לחו"ד בפורום. אפשר פשוט לשאול את הלקוח.

דווקא עם דעתך (שלרוב הינה מקצועית במובהק - ואינה התרשמותית נטו), הייתי נזהר. להמלצות שלך יש משמעות שמשקלן כבד יותר. לשלוח גרפיקאי/ת לחפש מעבר להרי החושך סטנדרט שהלקוח שלו אינו מעריך או מבין - זה פשוט לכלות את זמנו וממונו. גם עצה טובה, לפעמים צריך לדעת איזו לא לתת.
וכן, מתוך פרקטיקה רבת שנים בתחום אני סבור שלשביעות רצונו של הלקוח יש משקל כמעט יתר על ה"אמת" העיצובית שנכון וראוי להשקיע ביצירה. אין תועלת לשבת לבד באולם ולהקשיב לקונצרט שרק אתה יכול לשמוע את צליליו.
בשלב כל שהוא, לאחר שצוברים נסיון ומוניטין, יגיעו גם לקוחות אינטליגנטיים דיים שיגידו: "אני לא מבין בזה כלום, אנא עצב/י לי את הדבר הנכון".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;583977:
במקרה זה ספציפית, הטקסט לענ"ד לא נתפס כחלק אינטגרלי מהלוגו וממילא למיקום של המדויק של הויז'ואל גופו אין משמעות כזו כבדה. אני מעריך שלא יהיה הרבה הבדל אם יופיע לצד או מעל (...רק לא מתחת) הכיתוב.

הסלוגן? נדוש ומחסל את רוח הלוגו.

דוקא חשבתי שהסלוגן חמוד ובעל כמה משמעויות:
1. הביאות שלך במרכז מעייננו
2. הבריאות שלך ב"מרכז לרפואה.."
3. הבריאות שלך במרכז- במיקום מרכזי בעיר.

האם זה באמת כ"כ נדוש? :confused:

• הוסף לסימניות
המשמעות מובנת בעליל, אך ההבטחה הטמונה - ברורה מדי, ואינה מחדשת כלום.
סלוגן אמור לסייע במידה מסוימת לבידול והצהרת יחודיות, ואיזו ייחודיות יש במשהו ש כ ו ל ם מבטיחים (ולרוב אף לא טורחים לקיים)..?

יצא שכרו בהפסדו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;583987:
דווקא עם דעתך (שלרוב הינה מקצועית במובהק - ואינה התרשמותית נטו), הייתי נזהר. להמלצות שלך יש משמעות שמשקלן כבד יותר. לשלוח גרפיקאי/ת לחפש מעבר להרי החושך סטנדרט שהלקוח שלו אינו מעריך או מבין - זה פשוט לכלות את זמנו וממונו. גם עצה טובה, לפעמים צריך לדעת איזו לא לתת.
וכן, מתוך פרקטיקה רבת שנים בתחום אני סבור שלשביעות רצונו של הלקוח יש משקל כמעט יתר על ה"אמת" העיצובית שנכון וראוי להשקיע ביצירה. אין תועלת לשבת לבד באולם ולהקשיב לקונצרט שרק אתה יכול לשמוע את צליליו.
בשלב כל שהוא, לאחר שצוברים נסיון ומוניטין, יגיעו גם לקוחות אינטליגנטיים דיים שיגידו: "אני לא מבין בזה כלום, אנא עצב/י לי את הדבר הנכון".

אני מבינה את דבריך אך לא מסכימה איתם.
בלימודי העיצוב "חונכתי" לסטנדרטים אחרים, אותם אני דורשת מעצמי גם בפרוייקטים קטנים (ודחיל רבאק, כמו שאומרים בערבית מדוברת, זה גם לא לוקח כל כך הרבה זמן! סיעור מוחות זריז, מחקר חזותי קטן. זה לא חייב לגזול יותר משעה, בגירסה ה"מינימליסטית" של התהליך).

מי שלא יעבוד בסטנדרטים גבוהים (לפחות גבוהים יותר מהמקובל במחלקת הגרפיקה בבית הדפוס הקרוב), גם לא יגיע ללקוחות שמוכנים לשלם היטב ולסמוך בעיניים עצומות.

אבל איש איש וסגנון העבודה המתאים לו, אני מכבדת את זה.

נכתב ע"י הרשל'ה;583987:
גם עצה טובה, לפעמים צריך לדעת איזו לא לתת.

דע לך שלמרות שאני נכנסת כמעט לכל השרשורים שנושאים את הכותרת "חוות דעת", אני מגיבה רק בחלקם - רק במקום שבו נראה לי שיש פוטנציאל שעצתי תועיל במשהו לפותח השרשור.
במקום שבו אני רואה שאין טעם, אני שומרת את דעתי לעצמי ונמנעת מלהגיב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה