כללי לוגו מJpg לוקטורי, הצעת עבודה קטן

• הוסף לסימניות
ראש יהודי, אני חושב שעדיף מק בלי אריאל מאשר פי-סי עם אריאל, לא?

• הוסף לסימניות
הו הו עד שאני כותבת תשובה למעינות, כבר רצים פה תגובות אחרות...

שגיא, אין שום בעיה לשמור את זה בגדול, זה ויקטורי.

אם תרצה בפונט אחר, אשמח לשלוח לך את זה. בכל גודל שתרצה.

• הוסף לסימניות
או שנצרף שני קבצים אני ישלח לך את הכיתוב ושתלבי עם הלוגו בסדר?

• הוסף לסימניות
האם ישנה אפשרות שהלוגו יישמר כקובץ מקור בפוטושופ למשל, מה שחשוב לי זה שאם ארצה לשלוח להדפסה על Rollup או הדפס על שלט גדול לא תהיה בעיה מבחינת רזולוציה, מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
גרף, אם תוכל לשלוח לי ב- EPS וגם ב-PDF ברזולוצייה גבוהה (גדולה) למשל
1680X1050 :)
הכתובת שלי, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>.

תודה רבה מכל הלב.

• הוסף לסימניות
ראש יהודי, גם לך. המון תודות. אם תוכל לשלוח לי גם
ב- EPS וגם ב-PDF ברזולוצייה גבוהה (גדולה) למשל
1680X1050 :)
הכתובת שלי, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>.

תודה רבה מכל הלב.

• הוסף לסימניות
כך במקרה הגרוע, יישאר לי רק להקטין - וזה בטוח לא בעיה, זה עדיף מאשר להגדיל במתיחות שהורסות :)

• הוסף לסימניות
ראש יהודי, הורדתי את הראש, אפשר להמשיך...:)
מה שכן, אם שגיא יסכים הייתי מציע לו אחת ולתמיד לשנות את הגופן לנרקיס וזהו.

• הוסף לסימניות
נכון לנרקיס תם!! באמת פונט יפה אני משתמשת בו המון!

• הוסף לסימניות
מי כעמך ישראל!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;39427:
ראש יהודי, הורדתי את הראש, אפשר להמשיך...:)
מה שכן, אם שגיא יסכים הייתי מציע לו אחת ולתמיד לשנות את הגופן לנרקיס וזהו.

מסכים מסכים מסכים

• הוסף לסימניות
תודה רבה ואני מודה לכולכם פה על העזרה המקצועית, אתם עושים עבודה נהדרת, תמשיכו כך. באמת מתגאה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה