כללי לוגו 60 לבית שמש - שלב השאלות הקשות

• פותח הנושא Shia
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מוציא לאור.

אינני מתיימר לדברר את העירייה, יש להם דובר מצוין ורהוט. אני בקושי מסוגל לייצג את עצמי, וכבר הבהרתי בשרשור מקביל שכל מה שאני אומר הוא על דעת עצמי בלבד. ואינני חושב שאני אמור לבקש אישור כלשהו ממישהו על דעה מקצועית שאני מנסה ללבן יחדיו.

לגבי דבריי על לוגו מס' 1. דבריי נכתבו רק בעקבות הלינץ הלא מוצדק שנעשה ביוצר הלוגו הזה, ואך ורק למען האיזון הנכון. לא תכננתי לכתוב כלל בשרשור הזה, ולו בכדי שלא יישמע מדבריי אי אלו נטיות אישיות כלפי לוגו זה או אחר. אך ככל שהלינץ נהיה מאסיבי יותר, הבהרתי את דברי בקול ברור וצלול. מתוך 15 הלוגואים ישנם עוד כמה לוגואים העונים על ההגדרות שמניתי, ואפילו התאהבתי בהם.

• הוסף לסימניות
האם רק לי נראה שהאשכול מהווה המשך להפיכות במדינות ערב? - -
הכל ממש תואם, יש כאן המון עם שמהווה רוב דמוקרטי שזועם, ויש כאן את צוות השופטים שמתקבלים כדיקטטורים, את המניעים להפיכה אני משאיר לפרשנים שיחליטו אם זה רק מניע של כבוד, או גם של כסף - -

:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cmyk;527526:
האם רק לי נראה שהאשכול מהווה המשך להפיכות במדינות ערב? - -
הכל ממש תואם, יש כאן המון עם שמהווה רוב דמוקרטי שזועם, ויש כאן את צוות השופטים שמתקבלים כדיקטטורים, את המניעים להפיכה אני משאיר לפרשנים שיחליטו אם זה רק מניע של כבוד, או גם של כסף - -

:)

או סתם של "לחם עבודה"

• הוסף לסימניות
לוגו מס' 1 לעניות דעתי לוקח בגדול, ואפילו בהתחשב במקורו .
היוצר שילב באמנות אלמנט שמייצג בכבוד את תחושותיו האניטואטיביות כלפי ארועי השישים לעיר בית שמש (ומבחינתי שתהיה זו אפילו תלמידת סמינר מתחילה...)
ומה לעשות שכל עבודת הפרסום (ששש.... לא להגיד בקול...) היא עבודה אינטואטיבית טהורה ולא מדע מדוייק.
כמה מתסכל לראות איך השליפה ההחלטית הזו לוקחת בקלות את התחרות ומסיטה את כל העבודות האחרות הצידה באלגנטיות :(

לגבי סכום התמורה (הלא לוגו בתשלום היה עולה יותר...)
אני מצטרפת בחם לקול המחאה, זו צחוק מעבודה, זלזול במקצוע,
ובעיקר הפיכת התחרות (ואת העומדים מאחוריה) למשהו זול ולא רציני מספיק.

בהצלחה למשתתפים, ברכותי לזוכים
וליבי עם השופטים
(אפשר לשלוח מיטריה?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש קטן;527460:
מוציא לאור.

אינני מתיימר לדברר את העירייה, יש להם דובר מצוין ורהוט. אני בקושי מסוגל לייצג את עצמי, וכבר הבהרתי בשרשור מקביל שכל מה שאני אומר הוא על דעת עצמי בלבד. ואינני חושב שאני אמור לבקש אישור כלשהו ממישהו על דעה מקצועית שאני מנסה ללבן יחדיו.

לגבי דבריי על לוגו מס' 1. דבריי נכתבו רק בעקבות הלינץ הלא מוצדק שנעשה ביוצר הלוגו הזה, ואך ורק למען האיזון הנכון. לא תכננתי לכתוב כלל בשרשור הזה, ולו בכדי שלא יישמע מדבריי אי אלו נטיות אישיות כלפי לוגו זה או אחר. אך ככל שהלינץ נהיה מאסיבי יותר, הבהרתי את דברי בקול ברור וצלול. מתוך 15 הלוגואים ישנם עוד כמה לוגואים העונים על ההגדרות שמניתי, ואפילו התאהבתי בהם.

חושבני, ידידי איש קטן, שהוא לא ביקר את דעתך המקצועית, אלא את הנימה העדתית שעלתה בעקבות המשפט אותו הוא ציטט מהודעתך. כיון שאני מכיר אותך לא ככזה, אני סבור שהיתה זו מעידה לשונית ותו לא.

• הוסף לסימניות
כאחד שבכלל לא עניינה אותו התחרות הזו, אני יכול לומר שנפתחו כאן כמה אשכולות בקשר לתחרות, אם אני לא טועה, ואולי הצצתי מדי פעם אבל לא התעניינתי יותר מדי, אבל קראתי את כל ה'משא ומתן' בין שייע להרשל'ה, יש לכם תשובות טובות אחד אחד :)
כל פעם שקראתי תגובה אחת, השתכנעתי ממנה לגמרי, עד שקראתי את זו שאחריו וכו'
יישר כח :)

• הוסף לסימניות
אני גם חושבת שנעשה פה לינץ' על לוגו 1, ולא בצדק.
יאללה תרפו. בפעם הבאה תשקיעו יותר מה- 5 דקות המומלצות.
יכול להיות שהגרפיקאי שהשתמש באובייקט המוכן השקיע בלוגו ובמחשבה עליו קצת יותר מה- 5 דקות שהקצבתם לתחרות הזו. מגיע לו לזכות.
וזה לא מוריד מערך שאר הלוגואים שפה, כולם אחד אחד.

אז יאללה, תרפו.
זה כבר מתחיל להשמע כקנאה ולא מהסוג שמרבה חוכמה.

• הוסף לסימניות
הלינץ בלוגו הראשון נעשה בפרץ של תסכול, ולא במחשבה לוגית רציונלית, המעצב לקח חלקים מוכנים ושילב בהם חלקים משלו, ואז בעצם ניכס לעצמו את כל הלוגו,נו ואז? הוא המציא את הגלגל? יש פה מישהו שלא השתמש בחלקים מוכנים? לעשות כרזה טיפוגרפית זה גם לגנוב יצירה של פונטייפ?
וברור שהוא לוקח בגדול, כי בזיון התשלום גרם שמעצבים זלזלו בתחרות, השקיעו 5 או 15 דקות מזמנם, שלחו, (ועוד קיוו לזכות...) והתוצאות די בהתאם.
קחו לדוגמא את התחרות שהיתה לפני כשלוש שנים (קצת יותר נדמה לי) בכפר השעשועים, מי לא השתתף בתחרות? גם בוגרי בצלאל עבדו הרבה. למה? כפר השעשועים רצו לוגו טוב- הם הבטיחו פרס של 15,000 ש"ח !!!!!
צריכים להבין שכגודל הריזיקה כך גודל הפרס!!
כי אם על לוגו שמזמינים אצלך אתה לקוח 1200 ש"ח אז על לוגו שהסיכוי שייבחר מתוך 100 אחרים (יצאתי בהנחה שהיו 100 פרייאירים \ לא מציאותיים\ מובטלים\ רעבים ללחם\ או סתם כאלו שמילא כל יום מקדישים מזמנם לסקיצות חינם..)משלמים אלפיים?????
לא השתתפתי, קודם כל כדי לצאת ידי חובת מחאה, לדעתי היינו צריכים להתאגד להפגנת מחאה נגד התחרות.

• הוסף לסימניות
תרגע,
באמת זה נראה שרוב מי ששלח לוגו עבד רק 15 דקות
ומי שלא כנראה לא היה לו משהו אחר לעשות באותו הזמן..
ממש אין מה להעלב מזה, אם יש זמן מיותר למה לא לנסות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה