כללי לוגו

• הוסף לסימניות
אני ממש מתביישת להראות, אבל אין לי בררה...

אין לי מושג איך מעצבים לוגו, ועכשיו אני חייבת להגיש אחד דחוף:(
אני יודעת שהוא מאוד גרוע, ומבקשת את עזרתכם.:eek:

יש לי כמה אילוצים, בגלל השם הלא מוצלח שבחרו להוצאה לאור:
א. אף אחד מהציבור הרחב לא יודע מה זה פלטה, לכן חייבים להמחיש בתמונה במה מדובר.
ב. אף אחד לא מכיר את המילה פלטה, ולכן חייבים לנקד אותה, כדי שלפחות יהגו אותה נכון.
ג. המושג מעורר אסוציאציה של סטודיו לאומנות ולא של הוצאה לאור. אשר על כן, היה אולי כדאי שהלוגו ימחיש דוקא ספרים. דא עקא, אי אפשר להכניס יותר מידי פריטים בלוגו אחד.

מה הייתם עושים עם תסבוכת שכזו?

וכמובן, אשמח לקבל המוני הערות, ביקורות והצעות לעיצוב מוצלח.

רוב תודות.

קבצים מצורפים

• 83769.pdf
    KB 557.4 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
ככה יותר טוב...

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 227 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
יפה, למה לנקד גם את המילים - הוצאה לאור? גם זה אנשים לא יודעים להגות נכון?
בגדול יפה, צבעוני מיד לדעתי אבל אולי זה הקטע. צריך שיפור, יבואו הטובים ויתנו טיפים

• הוסף לסימניות
את הוצאה לאור ניקדתי כי חשבתי שאולי הוא יצליח לתת איזו הרגשה של הוצאת ספרים...
לקחתי כתב כזה של ספרים, שכשהוא מנוקד הוא נראה ספר קלאסי.

• הוסף לסימניות
אולי.
אני לא אוהבת ניקוד בלוגואים. אבל בגלל השם פלטה כן עדיף לנקד. אבל גם הניקוד לדעתי עדיף את הרגיל ולא עם הצבעים זה עושה בלאגן.
הרעיון בגדול יפה מאוד

• הוסף לסימניות
את יודעת מה הייתי עושה?
במקום הניקוד הייתי שמה צבע שהשפריץ
כמו עמבה כזו
זה יתן יותר מיוחדות כזו...
לדעתי המילה פלטה מעט דקה ולא כל כך מודגשת
תחשבי שאת הלוגו צריך לשים בגודל קטן למדי-ואז.. מה יראו?
בכללי הרעיון נחמד, ואני שמחה שאת מודעת שהוא 'לא משהו'
בקטנה=הוא בסדר...
sorry

• הוסף לסימניות
אני סתם שמה כל מיני דברים שניסיתי פעם, אולי תמצאו בהם איזה משהו שָׁמִיש, שאפשר לשלב...

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 69.8 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
א. אם ניקוד אז לא הכתמי צבע
ב. הטקסט בלי מעבר בצבע
ג. לא יזיק פונט יותר עבה קצת..
ד. "ל" קצת יותר קצרה
ה. "הוצאה לאור" מחוץ לעיגול

• הוסף לסימניות
הכיוון טוב

בכללי מאד יפה.:)
הייתי מעצב סימבול במקום הציור של הפלטה, זה יותר מתאים ללוגו. וכדאי ללכת על לוגו שחור לבן ולא להתבסס על הצבעוני כי בהרבה מקרים הוא יופיע בצבע אחד (בתוך ספרים שיוציאו וכד').
ומי אמר שצריך לנקד את המילה? ואם יקראו פְּלָטָה זה לא אסון עולמי.בכל מקרה מספיק רק לנקד את הל'.
והרעיון של השימוש בפונט קלאסי מאד מוצלח. הוא נותן מוניטין להו"ל, כאילו הם משהו ותיק מימי הפונט הזה...

• הוסף לסימניות
הייתי משתמשת בכתב יותר כבד וזה יהיה פחות ילדותי אני מצטרפת לרעיון לנקד רק את הל' והייתי עושה קו חופשי ביד שיצור צורה דומה לפלטת צבעים עם כתם אחד
אבל יפה הכיוון בהצלחה רבה ונשמח לראות את האחרון

• הוסף לסימניות
הסתר פנים,
זה רעיון!!!
אולי אנסה לחשוב גם בכיוון כזה. זה יפתור לי את הבעיה של הניקוד! מקווה שהבעל'בתים שלי יסכימו לי...
תודה רבה מאוד לכולם! אתחיל לעבוד על פי עצותיכם ונתראה שוב בהמשך...

• הוסף לסימניות
ניסיתי להתקדם...

מצפה להערות שלכם!

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 33.1 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
הרעיון עם ה - P שמתחבר ל - פ' הוא נחמד.
לטעמי יש יותר מדי סגנונות וכיוונים שונים בעיצוב:
3 סוגי פונטים שכל אחד גם בגודל אחר וגם בצבע אחר
גם המשחק באותיות, גם פונט אנגלי די מצועצע, גם הקו המקיף וגם הכתם צבע, ובנוסף עוד רמז לתלת מימד - צורה של "פלטה" בחלק הלבן

זה יותר מדי ללוגו אחד.
לוגו צריך להיות דבר פשוט יחסית, קריא מאוד, ברור

דווקא הסטים הקודמים שהעלת יותר נראים לי
האם את חייבת את המילים "הוצאה לאור"?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;52107:
דווקא הסטים הקודמים שהעלת יותר נראים לי
האם את חייבת את המילים "הוצאה לאור"?

מה מן הקודמים נראה לך מתאים? באילו רעיונות מן האפשרויות שהעליתי אפשר להשתמש? לשלב אולי בין כמה רעיונות?

אפשר לעשות לוגו בלי המילים 'הוצאה לאור"? ואז - צריכה להופיע שורה נוספת עם הפרטים למטה, נכון? אשמח לשמוע דעותיכם!

• הוסף לסימניות
הצבעים של הדוגמאות למעלה יותר משתלבים, השאלה אם זו הוצאה של ספרי ילדים? אם כן אז ללא ספק משהו מהעליונים.

לגבי איזה -
מבחינת הרמוני'ה של צבע - אהבתי את הספר שעליו פלטה - יש שם חמישה גוונים שמשתלבים ממש יפה

מבחינת צורה וטיפוגרפי'ה - מהסט הראשון - אחד מאלה עם המילים "הוצאה לאור" מתחת לציור של הפלטה.
אבל את הטקסט העיקרי והניקוד הייתי עושה בצבע אחד, וניקוד רגיל, לא בצורה של צבע.
או להוריד לגמרי את הציור, לעשות רק ניקוד למילה פלטה - בשפריצים של צבע כמו שהציעו לך
ואת ה-ל' הארוכה לקצר.

מקווה שעזרתי

• הוסף לסימניות
איך זה?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 30.8 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
או זה?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 29.5 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
שימי את המילה הוצאה לאור בקטן מתחת הפלטה בעברית בלי כתם צבע ונראה לי שזה יהיה טוב
וגם תקרבי את הa האחרונה

• הוסף לסימניות
למה שלא תהפכי את האנגלית לאותיות קטנות? שיהיה שווה במשקל לעברית,
ואת הפלטה עם הכתם הסגול תעבירי שיהיה סביב העברית.
מדהים לראות את ההתקדמות מסקיצה לסקיצה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה