לימוד נהיגה לומדים נהיגה? כבר עשיתם טסט ולא הלך? זה בשבילכם!

• הוסף לסימניות
רציתי לשאול
אני בשיעור 52 עם מורה שעדיין לא משחררת את ההגה רק עכשיו למדה אותי חניית ניצב...
מרגישה שמורחת את השיעורים
בשעור 30 ששאלתי אותה על טסט אמרה שממוצע ארצי זה 50 שיעורים
ביגלל ששלא משחררת ולא נותנת לי להתמודדת השיעורים על הפנים
העם זה לגיטימי??
עדיין לא בכיוון של טסט פנימי.....
כל פעם ששואלת היא צורחת עלי.....
ואווו להחליף מורה דחווווווף
אני החלפתי בשיעור 37 וזה היה מאוחר מאד לצערי
בזבוז של כסף, זמן ואנרגיה
עזבתי למורה אחר וכמה שיעורים אח''כ עברתי טסט 1

הסתדרת כבר?
אם את רוצה יש לי המלצה למורה תותח במודיעין

• הוסף לסימניות
ואווו להחליף מורה דחווווווף
אני החלפתי בשיעור 37 וזה היה מאוחר מאד לצערי
בזבוז של כסף, זמן ואנרגיה
עזבתי למורה אחר וכמה שיעורים אח''כ עברתי טסט 1

הסתדרת כבר?
אם את רוצה יש לי המלצה למורה תותח במודיעין
אשמח למיספר טלפון
תודה!!

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לכתוב בכמה שורות את ההנחיות לחנייה צפופה (לצד המדרכה) מדובר ברכב גדול.
עם רשיון שנים, ולא יצא לי ככ להתאמן ולהשתפשף בסוג חניה כזאת.
יש מצלמה
כמה שיותר מפורט ונותן בטחון יעזור מאוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה