"לו לו לו" מרקואי לאורגן למי יש?

• הוסף לסימניות
למי יש לו לו לו מרוקאי לאורגן pa900
אשמח למי שישלח לי בבקשה זה יוסיף לי
זה חסר לי :p

• הוסף לסימניות
לי יש לי לולולו אבל קצר עם דגימות של מערכת תופים אבל אני צריך לחפש את זה באורגן....

• הוסף לסימניות
לא "לו לו לו" ולא "קולולו" בעברית זה נקרא "צהלולים" ועכשיו עם חיפוש קצר בגוגל בטח תמצאו בקלות ..
כן אבל אני צריך את זה לאורגן ובגוגל בטח זה קובץ שמע
אני צריך את זה בתור פאד (pad)

• הוסף לסימניות
אצל המרוקאים קוראים לזה זררה

• הוסף לסימניות
כן אבל אני צריך את זה לאורגן ובגוגל בטח זה קובץ שמע
אני צריך את זה בתור פאד (pad)
אם קנית עכשיו גם מקצבים מזרחיים אתה יכול לחפש בתור הדגימות של התופים שקיבלת איתם, או בדגימות של הדרבוקות, לפעמים יש שם אחד הקלידים שעושה את הקולולו הזה
ואז אתה נכנס לrecord ובוחר הקלטת פדים ובוחר את הסט תופים הזה, מפעיל הקלטה ועל השניה הראשונה לוחץ על הקולולו עד שהוא נגמר, שומר את ההקלטה בספריית פדים ומעלה את הפד כשאתה פותח את המקצב, לוחץ shift ועל הפד (1 או 2 וכו') ביחד ונכנס להגדיר את הפד ששמרת על הפד הזה ואז עושה שמירת מקצב

• הוסף לסימניות
אם קנית עכשיו גם מקצבים מזרחיים אתה יכול לחפש בתור הדגימות של התופים שקיבלת איתם, או בדגימות של הדרבוקות, לפעמים יש שם אחד הקלידים שעושה את הקולולו הזה
ואז אתה נכנס לrecord ובוחר הקלטת פדים ובוחר את הסט תופים הזה, מפעיל הקלטה ועל השניה הראשונה לוחץ על הקולולו עד שהוא נגמר, שומר את ההקלטה בספריית פדים ומעלה את הפד כשאתה פותח את המקצב, לוחץ shift ועל הפד (1 או 2 וכו') ביחד ונכנס להגדיר את הפד ששמרת על הפד הזה ואז עושה שמירת מקצב
תודה עשיתי את זה וזה עזר
אם כי אני מחפש קולולו יותר יפה ממה שיש לי
אני מחפש את הקלאסי

• הוסף לסימניות
נתנאל 10 היה לך פעם פלייבקים של שמע ישראל
משם מה אני לא מוצא אותם אתה יכול להביא לי קישור ??
בזמנו לא הצלחתי להוריד אותם כי הייתי אורח
אבל עכשיו התחברתי
ו....
נאדה....

• הוסף לסימניות
נתנאל 10 היה לך פעם פלייבקים של שמע ישראל
משם מה אני לא מוצא אותם אתה יכול להביא לי קישור ??
בזמנו לא הצלחתי להוריד אותם כי הייתי אורח
אבל עכשיו התחברתי
ו....
נאדה....
נכון ביקשתי מההנהלה שימחקו הכל מסיבה מסויימת
אם אתה רוצה אשלח לך

• הוסף לסימניות
אשמח
אבל מה הסיבה שתגרום לך למחוק
פלייבק כ''כ מושקע
לא יותר לי לשאול??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה