העיקר הכוונהזה לא "לו לו לו" אלא "קולולו"
של קורג כן?לי יש לי לולולו אבל קצר עם דגימות של מערכת תופים אבל אני צריך לחפש את זה באורגן....
לא "לו לו לו" ולא "קולולו" בעברית זה נקרא "צהלולים" ועכשיו עם חיפוש קצר בגוגל בטח תמצאו בקלות ..זה לא "לו לו לו" אלא "קולולו"
כן אבל אני צריך את זה לאורגן ובגוגל בטח זה קובץ שמעלא "לו לו לו" ולא "קולולו" בעברית זה נקרא "צהלולים" ועכשיו עם חיפוש קצר בגוגל בטח תמצאו בקלות ..
לא יכולה לעזור בזה, צר לי.כן אבל אני צריך את זה לאורגן ובגוגל בטח זה קובץ שמע
אני צריך את זה בתור פאד (pad)
אם קנית עכשיו גם מקצבים מזרחיים אתה יכול לחפש בתור הדגימות של התופים שקיבלת איתם, או בדגימות של הדרבוקות, לפעמים יש שם אחד הקלידים שעושה את הקולולו הזהכן אבל אני צריך את זה לאורגן ובגוגל בטח זה קובץ שמע
אני צריך את זה בתור פאד (pad)
תודה עשיתי את זה וזה עזראם קנית עכשיו גם מקצבים מזרחיים אתה יכול לחפש בתור הדגימות של התופים שקיבלת איתם, או בדגימות של הדרבוקות, לפעמים יש שם אחד הקלידים שעושה את הקולולו הזה
ואז אתה נכנס לrecord ובוחר הקלטת פדים ובוחר את הסט תופים הזה, מפעיל הקלטה ועל השניה הראשונה לוחץ על הקולולו עד שהוא נגמר, שומר את ההקלטה בספריית פדים ומעלה את הפד כשאתה פותח את המקצב, לוחץ shift ועל הפד (1 או 2 וכו') ביחד ונכנס להגדיר את הפד ששמרת על הפד הזה ואז עושה שמירת מקצב
נכון ביקשתי מההנהלה שימחקו הכל מסיבה מסויימתנתנאל 10 היה לך פעם פלייבקים של שמע ישראל
משם מה אני לא מוצא אותם אתה יכול להביא לי קישור ??
בזמנו לא הצלחתי להוריד אותם כי הייתי אורח
אבל עכשיו התחברתי
ו....
נאדה....
אני מתכוון כזה בדיוק בדקה 1:33למי יש לו לו לו מרוקאי לאורגן pa900
אשמח למי שישלח לי בבקשה זה יוסיף לי
זה חסר לי![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים