>>> לזרוק או לא לזרוק - זו השאלה...

• הוסף לסימניות
לתת למשהי להשתמש בזה

• הוסף לסימניות
לי יש מדף אחד למעלה שנקרא: ארכיון.
תוכלו למצוא שם בין השאר את "אלבום מלחמת המפרץ" שהכנתי מגזרי עיתונים אז, או המחברת הראשונה מכיתה א' וכמה יומנים. לילדים שלי זו היום חוויה גדולה ונגיעה בהיסטוריה.
אבל מערכים? שיעורים? אני לא זוכרת בכלל איפה ומתי זרקתי אותם. מקווה שלבתי, עת תגיע ללמוד הוראה זה לא יחסר.

• הוסף לסימניות
וואו,
איך אני נהנתי פעם למצוא מחברת זהירות בדרכים של אבא שלי...:)
ואת מחברת גאוגרפיה של אמא שלי מכיתה ו', היו בה תמונות מקוריות ממש מיוחדות!:)
ובכלל, את היומן שרשמה כנסעה לחו"ל לחתונת אחיה...:)

• הוסף לסימניות
למה לא לסרוק?
תיקיה במחשב לא תופסת כל כך הרבה מקום. וזה נשמר לבנותיך, נכדותיך ונינותייך...
הפתרון שלי לניירת לא ברורה -
לסרוק - ולזרוק!

• הוסף לסימניות
השאלה אם שווה לך למלא את ביתך בדברים נוסטלגיים ובלתי נחוצים, שקרוב לוודאי יגרמו לצפיפות, חוסר סדר, וחוסר מקום אחסון, כדי ששמא ואולי ביתך תגדל ותשאב מהם הנאה כלשהי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרפר;1236703:
למה לא לסרוק?
תיקיה במחשב לא תופסת כל כך הרבה מקום. וזה נשמר לבנותיך, נכדותיך ונינותייך...
הפתרון שלי לניירת לא ברורה -
לסרוק - ולזרוק!

להתחיל לסרוק כמה קלסרים של לימודי גננות?
נו באמת...

• הוסף לסימניות
כאשר שואלים אותי מה לעשות אם דברים שמתלבטים אני אומרת להם תשאלו את עצמכם מתי תשתמשו בזה? ובד"כ התשובה היא אף פעם אולי שנה הבאה ולכן אני אישית זורקת אחרת מבחינתי זה לא נקרא לסדר אם הכל חוזר למקום בסופו של יום

• הוסף לסימניות
אם האכסון והשמירה באים על חשבון שטחי יום יום - אז השיקול זרוק כל פריט חסר שימוש...

אבל, בעיני החיים הם לא רק פונקציה של שימושיות וצרך יומיומי,
אלבומי תמונות למשל יכולים לעבור חודשים (ושנים...) בלי שטורחים לדףדף בהם ועם כל זה כשמדפדפים כל רגע שווה.
כנ"ל פריטים נוספים.
כמובן שהנ"ל שונה מאד מאדם לאדם יש מי שלא מבין מה מעניין במחברת קשר של כיתה ג', ופנקס איחורים מכיתה ה' אז שיזרוק אותם כבר בסוף השנה הרלוונטית:)

(למען האמת יש לי גם בוידם רציני וגם מחסן, כך שפרצי הרגש והנוסטלגיה לא מעיקים עלי מבחינה פיזית...:))

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבות :)

לכל מי שחששה שהקלסרים תופסים את מקום ספרי הילדות של ילדי, אל דאגה, אנו ב"ה לא במצב של מצוקת מקום ויש לקלסרים אלו מקום שלא מעיק ולא מפריע לאף אחד (בינתיים).

נכון לשנה זו הקלסרים חזרו למקומם וזרקנו דברים אחרים...
בשנה הבאה נתלבט שוב ;)

• הוסף לסימניות
הפתרון של חברי פרוג:
מה שלא צריכים - מפרסמים למסירה בפורום...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוס קולה;1237391:
הפתרון של חברי פרוג:
מה שלא צריכים - מפרסמים למסירה בפורום...

פתרון מעולה
זה נהנה וזה לא חסר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה