כללי ~~~~ לחברי האתר היקרים! פרוייקט 'זה קלי ואנוהו' | כולם מוזמנים!

• פותח הנושא prog
  • פורסם בתאריך
והנה ה ת-ו-צ-א-ו-ת !!!

פנינו בנפרד ל4 אנשים שונים בעלי עיסוקים שונים ומעדות שונות + הבן שלי (נחומי).
כל אחד בחר 3 פלקטים שהוא היה שם בסוכה שלו. כל הבוחרים לא מכירים את הפורום כלל.

זוכה 1:
כולם פה אחד בחרו את פלקט הציור של אלף, ולפיכך הוא נבחר כזוכה.
נאמר על העיצוב כי הוא מושקע, יוצא דופן, מלא חיות, וצלר הוסיף כי הוא מאד חינוכי עבור הילדים.

זוכה 2:
פלקט חלונות ירושלים נבחר על ידי 2 בוחרים (מנחם וצלר, ויעלי כ.) נאמר עליו שהוא אומנותי, ומשרה אוירה מיוחדת.

זוכה 3:
סט 7 המינים. נבחר ע"י 2 בוחרים (וצלר, נחומי) נאמר עליו שהתמונות יפות ממש חיות, נחומי דיקמן הוסיף שמה שבעיקר יפה בסט זה הפסוקים שמקשטים כל פרי.

השתתפו בבחירות:
מנחם וצלר (רס"מ זיהוי חללים בצה"ל)
הרשי פדר (אברך כולל)
יוסי קנפו (בעל חנות מחשבים)
יעלי כ (מורה בתיכון)
נחומי דיקמן (הבן שלי (9))

הוסיף ואומר, שהבחירות היו קשות.
הרבה מאד עיצובים יפהפיים.

אין מילים.

על הזוכים ליצור קשר עם דפוס מודיעין עילית. הוא מחכה לפניה שלכם!

אלו שלא זכו בפרוייקט, זכו בקישוט יפה שבודאי יבוא להם לשימוש.

חוץ מהתוצאות הנ"ל יש מספר פלקטים שונים שנבחרו, (כל אחד בעל קול אחד...)

בהצלחה לכולם
חג שמח.
תודה לכל המשתתפים בפרוייקט.
תודה לדפוס מודיעין עילית שמעניק מתנה לזוכים - הדפסה עד גודל 1*3

נ.ב. החלטתי להעלות רק את הפלקטים הזוכים, ולא את כל מה שבחרו, היות ועדיף שמי שהתאמץ ובסוף לא נבחר יידע שאולי בכל זאת היה מי שבחר את שלו.

נכתב ע"י prog;648569:
והנה ה ת-ו-צ-א-ו-ת !!!

פנינו בנפרד ל4 אנשים שונים בעלי עיסוקים שונים ומעדות שונות + הבן שלי (נחומי).

השתתפו בבחירות:
הרשי פדר (אברך כולל)
יעלי כ (מורה בתיכון)

ברכות לזוכים...

ויש לציין שבחירת הבוחרים עלתה על כולנה....(קולנה...וד"ל..)

יש לציין שגם מספר התודות (יותר ממאה לשלושת הזוכים) מצדיק את הזכיה!!!
ברכות לזוכים
וחג שמח לכולם!

נכתב ע"י bbr;648560:
אייטש די, זהו. עכשיו נרגעת:confused:
מתי נקבל ד"ש מג.???:D:D:D

נרגעתי.

:eek:אגב, :)
יש פוטנציאל עצום. אהבתי מאוווד!
(רק מלגזור את כל החיות האילו לא פלא שהגיע 3 פעמים הבוקר, הא?)

חכי לד"ש...

נכתב ע"י prog;648569:
השתתפו בבחירות:
הרשי פדר (אברך כולל)
יעלי כ (מורה בתיכון)

לא מכירה אף אחד מהם, אבל יש להם טעם מצוין.

לא כמו שהיה נשמע לי שתבחרו לנו כמה אקראיים מהרחוב שאינם מבינים בעיצוב ויש סיכוי שיבחרו בתמונה מסוימת רק בגלל שמצאו בה איזה פריט שעורר להם נוסטלגיה...
טוב שהתאפקתי לא להביע את דעתי קודם. אני רואה שטעיתי.

תודה רבה.
תודה לה' שזיכה אותי ביצירה הזו.
תודה לפרוג. הרעיון הזה משתולל במוחי כבר כמה שנים ואף שנה לא הספקתי לבצע אותו, התחלתי הרבה פעמים ולא גמרתי ועד שחלפה שנה כבר לא היה טעם להמשיך את הישן. גם השנה לא היה לי זמן אבל לא התאפקתי. ועל כך תודותי לפרוג.
תודה לבוחרים
ותודה למפרגנים
ותודה לדפוס מודיעין עלית.
אגב, במשך הימים נוספו לציור עוד עולי רגלים רבים וצמחו עוד צמחים בדרך לירושלים...
ותפילתי שנזכה בקרוב להתגשמות התפילה והביאנו לציון עירך... והמציאות תהיה יפה יותר מכל חלום ודמיון.

נכתב ע"י אלף;648679:
במשך הימים נוספו לציור עוד עולי רגלים רבים וצמחו עוד צמחים בדרך לירושלים...
תעלי, שנראה!

ראויה הזכייה! אין מילים!

נכתב ע"י אלף;648703:

מזל טוב על הזכייה!
אולי תמכרי את זה. לדעתי זה רץ, ואני הראשונה שקונה. אפילו שאני לא אוהבת דברים מודפסים ואני תולה רק עבודות יד בסוכה (מספיק לראות דברים מודפסים כל השנה...), כזה דבר הייתי וודאי שהייתי תולה.

שמחתי באומרים לי-
בחירה אלף אלף!!!
ראוי בית המקדש לקשט כל סוכה!
לשנה הבאה בירושלים הבנוייה!

אלף מילים... קטן על הציור הזה
אני הייתי מזמינה כזו תמונה והכי הייתי שמחה עם היה אפשר להתאים פרופורציה לקיר שלם.

אלף, ברכותיי!!!

עוד דבר. זה ירוץ לסוכות גדולות חצרות וכו'

נכתב ע"י אייטש די;648759:
אלף מילים... קטן על הציור הזה
אני הייתי מזמינה כזו תמונה והכי הייתי שמחה עם היה אפשר להתאים פרופורציה לקיר שלם.
מי שמעוניין להדפיס לסוכתו שישלח לי מייל ויקבל פרטי תשלום ואת הקובץ להפסה לסוכתו הפרטית

אלף, יפהפה!!! וברכות על הזכייה,
אך כמעצב, [וכלא נוגע בדבר, מאחר ולא השתתפתי בתחרות] הרשה לי להאיר בנוגע לאותיות...
הם לא כל-כך קריאות עם הצבע והסטייל שעשית שם.

לדעתי כדאי לשפר.

ברכות!!

שערי ירושלים קישוט יפיפה!

ראוי לציין:
השנה ב"ה סוכתנו גדלה ביותר ולא היה הגיוני לקשט כל חלק בה, פניתי אישית לשלושה ניקים שהקישוטים שלהם מצאו חן בעיני וביקשתי רשות להשתמש לסוכתי הפרטית. ואכן, בכזו נדיבות לב, אפילו כשהדבר היה כרוך בטרחה שלחו לי קובץ איכותי במייל.

תודה רבה!!!!

אם יהיה לי אישור מהניקים המדוברים אכתוב את שמם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה