כללי ~~~~ לחברי האתר היקרים! פרוייקט 'זה קלי ואנוהו' | כולם מוזמנים!

• פותח הנושא prog
  • פורסם בתאריך
ברכותי לזוכים,
אלף, אלף איחולים וברכות.
לפני ההדפסה, הייתי מנסה לשים את הפסוק בקשת הפוכה, שתמרכז את העין לכיון בית המקדש

האושפיזין
פשוט...

קבצים מצורפים

• --------.jpg
    KB 56.1 · צפיות: 41
התחרות כבר הסתיימה, אבל קבלו עבודה שעשיתי היום, משהו שלא היה מתוכנן.

קבצים מצורפים

• באנר.jpg
    1.4 MB · צפיות: 44
פששש ר' ישראל איך האב שוין לאנג נישט געהרט פון דיר, גוט צו זעהן אז די לעבסט נאך און די ארבעסט פעסט, די ארבעט איז מוירעדיק שיין, נאר איין הערה האב איך, די הערד שח-מט איז אביסל איבעריג.

א פריילאכען סוכות....

מה שהעלה שכוי כאן תקנתי קצת.

כאן

קבצים מצורפים

• Noi Sukkah Final.jpg
    KB 172.5 · צפיות: 42
וכמובן שכל הזכויות שמורות!!!!!!!!!!!

קבצים מצורפים

• סוכות ע ב.jpg
    1.8 MB · צפיות: 43
נכתב ע"י ראש_יהודי;645990:
וואו! יש כאן כשרונות לא רגילים!
(אגב, רק אני מתגעגעת לסוכה עם הקישוטים בעבודת יד בלבד?)

אני אישית לא מכניסה קישוטים שאינם עבודת יד... אם כבר 'אנווהו' אז שיזכו ידי לעשות זאת!

נכתב ע"י מילה בסלע;860871:
אני אישית לא מכניסה קישוטים שאינם עבודת יד... אם כבר 'אנווהו' אז שיזכו ידי לעשות זאת!
גם אני באותה דעה
להלן הקטלוג של הקישוטים שאני מיצרת ומוכרת חוץ מקישוטים תלת מימדיים שהכנתי לסוכה שלי מקלקר ואביזרים.
הסוכה שלי מפוצצת מקישוטים. פלקטים? חס מלהזכיר...

"נשמת כל חי", מדהים! ממש מחזה של פעם בכמה שנים...

ציור שציירתי לסוכה...

קבצים מצורפים

• c.jpg
    3.2 MB · צפיות: 41
אפילו

קבצים מצורפים

• 7780897_orig.jpg
    KB 734.8 · צפיות: 44
  • 4452367_orig.jpg
    KB 670.2 · צפיות: 39

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה