דרוש מידע לחברי כללית - מדוע אפשרות 'התייעצות עם רופא' דרך האתר, בוטלה???

• הוסף לסימניות
תמיד הייתה לנו אפשרות מאד נוחה בכללית, דרך האתר, לשלוח "התייעצות עם רופא". והרופא משפחה, היה עונה על כל שאלה שהיא, והיה אפשר לשוב ולהתכתב עמו, ממש כמו בצ'אט.

והנה לאחרונה שמנו לב באתר, שאפשרות זו בוטלה, במקום "התייעצות עם רופא" עם נותנים אפשרות "התייעצות עם משרד המרפאה".
כששאלנו מדוע האפשרות הנ"ל בוטלה, לא קיבלנו תשובה.

מישהו יודע למה בדיוק?

יכול להיות שנשקול לעבור קופה, כי השירות ההוא היה מצויין ונח לנו מאד מאד, עד כדי כך שאם לא ישוב, נשקול לעבור קופה.

• הוסף לסימניות
האפשרות עדיין קיימת. פשוט צריך לבחור אישורים / מרשמים / הפניות... אין קטגוריה של התייעצות עם רופא. אני כותבת באחד מאלו מה שאני רוצה לכתוב, והרופאה שלנו זורמת עם זה ומגיבה, אף פעם לא אמרה לי שזה בכלל לא הקטגוריה המתאימה.

• הוסף לסימניות
האפשרות עדיין קיימת. פשוט צריך לבחור אישורים / מרשמים / הפניות... אין קטגוריה של התייעצות עם רופא. אני כותבת באחד מאלו מה שאני רוצה לכתוב, והרופאה שלנו זורמת עם זה ומגיבה, אף פעם לא אמרה לי שזה בכלל לא הקטגוריה המתאימה.
טובבב מעניין
פעם היה קטיגוריה של התייעצות עם רופא. זה ברור לי כשמש.

• הוסף לסימניות
אני לא רואה אפשרות לכתוב לרופא, באישור או מרשמים או הפניות הם רק נותנים אופציות לבחור למה צריך אישור מחלה וכדומה, אבל לא אפשרות לכתוב לרופא כמה שורות של שאלה...

• הוסף לסימניות
משום מה הסירו את האפשרות יעוץ עם רופא
אני שלחתי את הבקשה להתיעצות עם משרד המרפאה ושלחו את זה לרופאה

• הוסף לסימניות
אני לא רואה אפשרות לכתוב לרופא, באישור או מרשמים או הפניות הם רק נותנים אופציות לבחור למה צריך אישור מחלה וכדומה, אבל לא אפשרות לכתוב לרופא כמה שורות של שאלה...
אני בוחרת בזה, וכותבת לרופא כמה שורות של שאלה כרצוני.

• הוסף לסימניות
להתיעצות עם משרד המרפאה ושלחו את זה לרופאה
זה מה שהיה עד היום, רק זה לא היה כתוב...
והמשרד היה מעביר לרופא
לדברי מזכירה בכירה בכללית

• הוסף לסימניות
טובבב מעניין
פעם היה קטיגוריה של התייעצות עם רופא. זה ברור לי כשמש.
כן ! נכון שמתי לב לכך גם היה אופ' להתייעץ על כל שאלה וכדו' ונראה שבוטל ומאוד מאוד הקשה עלי להתנהל עם הרופא בטיפול קבוע , בלאומית יש את האופ' הזו ותשובות מאוד מהירות ע''פ רוב תוך כמה שעות - פחות מיממה מנסיון אישי !!!!

• הוסף לסימניות
אני מזכירה בכללית:
אם את רוצה לבקש במלל חופשי יש לבחור בהתייעצות עם משרד המרפאה ונושא כללי ואפשר לכתוב את השאלה ואנחנו מעבירות לרופא המטפל וגם מחזירות לך תשובה ממנו.
ובמידה וזה משהו שניתן לטיפול ע"י המזכירות אז אנחנו מטפלות וממשיכות מול המטופל בקשר רציף.

• הוסף לסימניות
אני מזכירה בכללית:
אם את רוצה לבקש במלל חופשי יש לבחור בהתייעצות עם משרד המרפאה ונושא כללי ואפשר לכתוב את השאלה ואנחנו מעבירות לרופא המטפל וגם מחזירות לך תשובה ממנו.
ובמידה וזה משהו שניתן לטיפול ע"י המזכירות אז אנחנו מטפלות וממשיכות מול המטופל בקשר רציף.
אוקיי ! אבל זה עדיין לא אותו דבר ולוקח הרבה יותר זמן עד שהמענה מגיע וגם כל החיסיון יורד ומנסיון אישי זה הבדל שמים וארץ ישירות לרופא או למשרד המרפאה - אני בלאומית ויש לי גישה ישירה לרופא עם מענה תוך כמה שעות ואשתי בכללית ומאוד הסתבכתי מאז שהשירות ישיר לרוה בוטלה

• הוסף לסימניות
שימו לב, באתר - בכותרת - כתוב אופציה להתייעץ עם הרופא (שורה אחרונה):
האפשרויות שיש בכללית.PNG

• הוסף לסימניות
אבל בפועל, שבאים לפתוח את הפניה עצמה, אלו האופציות שזה נותן:

בפנים זה מה יש.PNG

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה