- הוסף לסימניות
מה הבנת?הבנתי.
מה הבנת?הבנתי.
בטח, בדיאטה קטוגנית זה אחד המאכלים הכי פופולארים...נ.ב משהו שמע פעם על לחם טחינה...
כי זה אצלי אוכל נוסטלגי מהביתבטח, בדיאטה קטוגנית זה אחד המאכלים הכי פופולארים...
הכנתי את זה מלא פעמים, למה?
(זה לא טעים בטירוףף)
יש כל מיני מתכונים...כי זה אצלי אוכל נוסטלגי מהבית
מעניין איך מכינים את זה
כי יש צורך בהתעסקות מסוימת עם המחמצת כל שתיים עשרה שעות בחמשת הימים הראשוניםמדוע?
וואו, איך יצא?אפיתי לחם מחמצת
להאכיל אותה!מה אני צריכה לעשות עם המחמצת שנותרה לי כדי שתמשיך לגדול?
המחמצת שלי לא מכפילה את עצמה בקצב הזה, לוקח לה מלא זמן והיא מתנפחת אבל לא מכפילה, מה יכולה להיות הסיבה? אולי בגלל מזג האוויר?השאירי את הצנצנת בטמפרטורת החדר למשך כמה שעות טובות (5-6- אולי יותר במזג האויר הקריר היום) עד שאת רואה שהמחמצת תוססת והיא "הכפילה" את הכמות,
בלת"קצנצנת דבש ריקה)
נכון,בלת"ק
רק לגבי זה אם זה צנצנת דבר ריקה לפי מה שאני יודעת זה חייב טבילה
זה בסדר היא לא חייבת להכפיל נפח. אבל בועות זה סימן טוב.המחמצת שלי לא מכפילה את עצמה בקצב הזה, לוקח לה מלא זמן והיא מתנפחת אבל לא מכפילה, מה יכולה להיות הסיבה? אולי בגלל מזג האוויר?
אז איך אני יודעת מתי צריך להאכיל אותה שוב?זה בסדר היא לא חייבת להכפיל נפח. אבל בועות זה סימן טוב.
אני רוצה להכין מחר בבוקר,פעם בשבוע צריך להאכיל, ולפני שמכינים לחם בין 8 ל 12 לפני ג"כ מומלץ להאכיל
הבנתי כאן מניקים שונים שכאשר נותנים למחמצת האכלה מוקדמת יותר מהכפלת הנפח- הלחם יוצא יותר חמוץ, לי אישית זה הפריע כי זה גרם להרבה צרבות...חשבתי שמאכילים וכשהנפח מוכפל פי שתיים משתמשים,
כדאי גם 12שעות לפני?
כן- להוסיף מים במשקל (לא בכמות) המחמצת ולערבב טוב עד לתערובת חלקה ואח"כ להוסיף קמח במשקל המחמצת ולערבב טוב...באיזה יחס?של מים וקמח ככמות המחמצת?
מתי כדאי לי לעשות את זה?כמה זמן לפני?הבנתי כאן מניקים שונים שכאשר נותנים למחמצת האכלה מוקדמת יותר מהכפלת הנפח- הלחם יוצא יותר חמוץ, לי אישית זה הפריע כי זה גרם להרבה צרבות...
כן- להוסיף מים במשקל (לא בכמות) המחמצת ולערבב טוב עד לתערובת חלקה ואח"כ להוסיף קמח במשקל המחמצת ולערבב טוב...
אני מאכילה את המחמצת בערך 8 שעות לפני ההכנה ולא יוצא חמוץ - נהיה מלא בועות עם ריח לא חמוץהבנתי כאן מניקים שונים שכאשר נותנים למחמצת האכלה מוקדמת יותר מהכפלת הנפח- הלחם יוצא יותר חמוץ, לי אישית זה הפריע כי זה גרם להרבה צרבות...
כן- להוסיף מים במשקל (לא בכמות) המחמצת ולערבב טוב עד לתערובת חלקה ואח"כ להוסיף קמח במשקל המחמצת ולערבב טוב...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים