אחת אחת 11
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
נראה לי שהיא דברה על עין כרם
נכתב ע"י טבעונית;1949740:אכן, התיאור שלי התייחס להדסה עין כרם ולא להדסה הר הצופים.
אני יודעת שהר הצופים יותר עם פנים לציבור, בעיקר החרדי.
ואגב, העובדות נכונות ללפני 10 שנים. רק שהם הפגינו כזה 'אנטי', שממש קשה לי היום להמליץ לאישה חרדית להגיע לשם.
נכתב ע"י גלידה;1949741:מי שיולדת קבוע במעיני הישועה לא תבין מה אני רוצה אבל כשאת בשתייהם את קולטת את ההבדל הגדול, ואני לא טיפוס שצריכה תשומת לב או משהו כזה.
ו.
נכתב ע"י טקסטיב;1949457:התינוקיה, סבירה... יש אחיות נחמדות ויש מעצבנות... כמו בכל מקום נראה לי....
ביות עוד לא ניסיתי, אך לאור התגובות כאן, נראה לי שווה.
נכתב ע"י הוליווד;1950653:מי שרוצה לעשות ביות שתחשוב קצת על היולדות האחרות בחדר... פליז...
ה![]()
נכתב ע"י עוזרת בפרוג;1950967:בית החולים איכלוב מול לניאדו-מה הייתן ממליצות?? (מבעלות נסיון)
והאם יש מצב להרים טלפון לפני שיוצאים מהבית ולשאול מה המצב בחדרי לידה? נראה לך שמקבלים מענה כנה מבית חולים למצב?
נכתב ע"י תקוה;1950905:הבנתי שיש שם היום חדרים של ביות.
נכתב ע"י טבעונית;1950980:האם מדובר בחדרים עם כמה תינוקות צורחים?....
כי יש מקומות ש'ביות' - פירושו: חדר פרטי!
נכתב ע"י תקוה;1950905:הבנתי שיש שם היום חדרים של ביות.
נכתב ע"י טבעונית;1950980:האם מדובר בחדרים עם כמה תינוקות צורחים?....
כי יש מקומות ש'ביות' - פירושו: חדר פרטי!
נכתב ע"י הוליווד;1951011:אולי רק כשהמבייתת מודיעה מלכתחילה על תכניתה,
אך כל יולדת יכולה להחליט שם בפתע פתאום על ביות, ואז הם לא מעבירים אותה חדר.
היא נשארת באותו חדר עם יולדות אחרות רגילות שנאלצות לסבול בדומיה את הקריזה![]()
נכתב ע"י poto12;1951023:הם מסדרים את הנשים של הביות עם ביות
ואלו שרוצות שקט יחד
הייתי שם בחדר של 2 ביולדות ב'
ממליצה מאאאאד
נכתב ע"י הוליווד;1951038:רק כשהנשים של הביות מודיעות על כך מלכתחילה!
אני הייתי בחדר רגיל של 3-4 בחדר, ולאחר היום הראשון אחת החליטה פתאום שהיא עושה ביות מלא, חתמה על מסמך ולקחה את התינוק לחדר. וזהו! הם לא העבירו אותה לחדר אחר!!! למרות שהיו עוד יולדות בחדר שהשתגעו כל הלילה מהצרחות. לא עזרו בקשות או תלונות ולא הסכימו להעביר אף אחת!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים