לידה בלניאדו: בקשת מידע ממי שהתנסתה לאחרונה, או יודעת מקרוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טבעונית;1949740:
אכן, התיאור שלי התייחס להדסה עין כרם ולא להדסה הר הצופים.
אני יודעת שהר הצופים יותר עם פנים לציבור, בעיקר החרדי.
ואגב, העובדות נכונות ללפני 10 שנים. רק שהם הפגינו כזה 'אנטי', שממש קשה לי היום להמליץ לאישה חרדית להגיע לשם.

להקיש בתחום הזה על מה שקורה היום לעומת מה שקרה בעבר,
זה כמו לתת הנחיות לשימוש בתחבורה הציבורית בירושלים לפי מפת דרכים מלפני 10 שנים...

הדסה ע"כ כיום היא בפירוש עם הפנים לציבור החרדי.

• הוסף לסימניות
מה? כך במעייני הישועה? :confused:
אפשר עוד לפרט על מעייני הישועה? האם כדאי שווה לנסות להגיע בכ"ז ללידה בירושלים למרות המרחק (עבור חברה ירושלמית במקור - לידה ראשונה)? לניאדו בכ"ז קצת נשמע רחוק ומנוכר :rolleyes:.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלידה;1949741:
מי שיולדת קבוע במעיני הישועה לא תבין מה אני רוצה אבל כשאת בשתייהם את קולטת את ההבדל הגדול, ואני לא טיפוס שצריכה תשומת לב או משהו כזה.
ו.

כמה נכון,
רק מי שילדה ב2 הביתי חולים -לניאדו ומעיני הישועה. תבין שאין על לניאדו.
במעיני את אחת ממליון.
ובלניאדו את מרגישה בת יחידה,
הלידה האחרונה שלי היתה בלניאדו כשהיה שם לחץ מטורף, נשים ילדו בקבלה, אבל המילדות רגועות ושלוות,אני שכבתי כמה שעות בחד לידה, שהכל בחוץ עמוס ולחץ.והם שואלות אם אמא שלי ובעלי אם להכין להם קפה:p
כשאמרתי להם וואו, איזה לחץ בחוץ בטח אתם כבר רוצות שאני אלד ולהעיף אותו מכאן לפנות את החדר.
הן עונות לי- מה זה קשור אליך, תשני בנתיים...

• הוסף לסימניות
אני ראיתי הבדל בין לניאדו לבין עין כרם, אם יהיה לי אפשרות להגיע עד לניאדו כמובן שאחזור על כך.
אבל ברוך ה', שהזמן לא נותן לי כל כך...

• הוסף לסימניות
ילדתי פעמים בלנאידו. אחת לאחרונה ממש, בזמן עומס מטורף, הצוות בחדרי לידה מדהים! מתיחסים אליך כמו מלכה, כאילו אין להם עוד מליון לידות ועומס מטורף. במחלקה שהיתי שבוע+ בגלל צהבת של הנולד, היה עומס לאורך כל הימים במחלקה, כל הזמן הכניסו רביעית בחדר והיו לילות שהיו 2-3 במסדרון, אבל הצוות היה רגוע ובסדר.

• הוסף לסימניות
עברתי 3 לידות בלניאדו,

בשתיים הראשונות מאד נהניתי,

בלידה השלישית (לפני שנה) היה עומס מטורף והייתי הרביעית בחדר וללא פינה נורמלית,

יש איזשהי אחראית מחלקה שלא אנקוב בשמה, שהיחס שלה מתחת לכל ביקורת... לאחר 48 שעות היא הודיעה לי שעלי לעזוב כי יש עומס, למרות שלא הייתי מוכנה לכך מראש, והם יתנו יום אחד בבית החלמה. זה לא עזר לי כי הגעתי מרחוק ולא תכננתי נסיעות כ"כ מהר, במיוחד שהעדפתי בית החלמה לאחר הברית ולא הסתדר לנסוע ליום אחד ולחזור... הסברתי שהגעתי במיוחד לאחר מספר שעות טובות של נסיעה בגלל ה"3 ימים" ולא מסתדר לי לנסוע כעת לאף מקום, לא עזר כלום, היא עמדה על שלה, והיחס המחפיר והבוטה שלה ממש לא עושה לי חשק לחזור לשם...

• הוסף לסימניות
כל אחת וסיפורה שלה,..
אני אישית לא אחזור ללניאדו...

• הוסף לסימניות
כל אחת וסיפורה שלה,..
אני אישית לא אחזור ללניאדו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טקסטיב;1949457:
התינוקיה, סבירה... יש אחיות נחמדות ויש מעצבנות... כמו בכל מקום נראה לי....
ביות עוד לא ניסיתי, אך לאור התגובות כאן, נראה לי שווה.

מי שרוצה לעשות ביות שתחשוב קצת על היולדות האחרות בחדר... פליז...

בלניאדו בפעם האחרונה, היולדת לידי (לידה ראשונה כמובן :cool:) עשתה ביות מלא, התינוק שלה צרח כל הלילה ללא הפוגה (ככה זה כשהגברת חסרת ניסיון בסיסי...) וכמובן ששתי היולדות הנוספות בחדר (ולרוע המזל אני ביניהן) לא יכולנו לעצום עין כל הלילה.

מעצבן!!!!!

עוד יותר מעצבן מהלידה השניה שבה הייתי עם שתי אתיופיות בחדר, כל לילה ב3:00 הן מתקשרות לאתיופיה עד השעה 4:00. שעון אתיופיה :rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הוליווד;1950653:
מי שרוצה לעשות ביות שתחשוב קצת על היולדות האחרות בחדר... פליז...

ה :rolleyes:

הבנתי שיש שם היום חדרים של ביות.

• הוסף לסימניות
בית החולים איכלוב מול לניאדו-מה הייתן ממליצות?? (מבעלות נסיון)

והאם יש מצב להרים טלפון לפני שיוצאים מהבית ולשאול מה המצב בחדרי לידה? נראה לך שמקבלים מענה כנה מבית חולים למצב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוזרת בפרוג;1950967:
בית החולים איכלוב מול לניאדו-מה הייתן ממליצות?? (מבעלות נסיון)

והאם יש מצב להרים טלפון לפני שיוצאים מהבית ולשאול מה המצב בחדרי לידה? נראה לך שמקבלים מענה כנה מבית חולים למצב?

אני לא נוסעת לפני שאני מתקשרת לחדר לידה ויודעת בדיוק מה המצב שם, כי אני מעדיפה ללדת בבית חולים שפחות רציתי מלכתחילה ולא ללדת בקבלה של בית חולים טוב יותר...
הם תמיד עונים בשמחה,
(כמובן שהכל יכול להשתנות תוך רגע...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;1950905:

האם מדובר בחדרים עם כמה תינוקות צורחים?....
כי יש מקומות ש'ביות' - פירושו: חדר פרטי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טבעונית;1950980:

חדר ובו 2 עד 3 נשים עם ביות, וחדרים נפרדים לביות חלקי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;1950905:

אולי רק כשהמבייתת מודיעה מלכתחילה על תכניתה,

אך כל יולדת יכולה להחליט שם בפתע פתאום על ביות, ואז הם לא מעבירים אותה חדר.

היא נשארת באותו חדר עם יולדות אחרות רגילות שנאלצות לסבול בדומיה את הקריזה:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טבעונית;1950980:

הם מסדרים את הנשים של הביות עם ביות
ואלו שרוצות שקט יחד
הייתי שם בחדר של 2 ביולדות ב'
ממליצה מאאאאד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הוליווד;1951011:
אולי רק כשהמבייתת מודיעה מלכתחילה על תכניתה,

אך כל יולדת יכולה להחליט שם בפתע פתאום על ביות, ואז הם לא מעבירים אותה חדר.

היא נשארת באותו חדר עם יולדות אחרות רגילות שנאלצות לסבול בדומיה את הקריזה:eek:

זה יכול לקרות בכל מקום
אין להם שליטה על זה
ומי שצריכה להתעקש זה את

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י poto12;1951023:
הם מסדרים את הנשים של הביות עם ביות
ואלו שרוצות שקט יחד
הייתי שם בחדר של 2 ביולדות ב'
ממליצה מאאאאד

רק כשהנשים של הביות מודיעות על כך מלכתחילה!

אני הייתי בחדר רגיל של 3-4 בחדר, ולאחר היום הראשון אחת החליטה פתאום שהיא עושה ביות מלא, חתמה על מסמך ולקחה את התינוק לחדר. וזהו! הם לא העבירו אותה לחדר אחר!!! למרות שהיו עוד יולדות בחדר שהשתגעו כל הלילה מהצרחות. לא עזרו בקשות או תלונות ולא הסכימו להעביר אף אחת!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הוליווד;1951038:
רק כשהנשים של הביות מודיעות על כך מלכתחילה!

אני הייתי בחדר רגיל של 3-4 בחדר, ולאחר היום הראשון אחת החליטה פתאום שהיא עושה ביות מלא, חתמה על מסמך ולקחה את התינוק לחדר. וזהו! הם לא העבירו אותה לחדר אחר!!! למרות שהיו עוד יולדות בחדר שהשתגעו כל הלילה מהצרחות. לא עזרו בקשות או תלונות ולא הסכימו להעביר אף אחת!!!

סתם אישה... לא יודעת מה הסיפור שלה.

במקומה הייתי יוצאת עם התינוקת לתינוקיה ומנסה להרגיע אותה שם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה