לידיעת המנותבים

• הוסף לסימניות
לשי: אני שלחתי בפרוג הודעה אישית.
לאיפה אתה מתכוון שאני ישלח הודעה אישית

• הוסף לסימניות
הוא מתכוון שתשלחי במייל לשרות נתיב עם שם המשתמש או שתפני טלפונית ותחכי למענה מחר בבוקר.

באמת שפרוג ונתיב זה לא שטיבלאך ולא מתאים לפנות כאן עם בעיה אישית.
מה שכן- לדעתי אם יש איזו תקלה עקרונית- כן אפשר לכתוב פה את הפתרון כדי שלא נציף את המענה של נתיב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ov;1017410:
לשי: אני שלחתי בפרוג הודעה אישית.
לאיפה אתה מתכוון שאני ישלח הודעה אישית

לא יודע למי בפרוג שלחת את ההודעה. אצלי לא התקבלה הודעה ממך.

התכונתי שתשלח לי הודעה פרטית.

• הוסף לסימניות
עכשיו קבלת?

• הוסף לסימניות
כן. הבנתי שסכמו איתך להמשיך את הטיפול ביום ראשון כיון שלא היית ליד המחשב כשיצרו איתך קשר.

• הוסף לסימניות
עבר כבר יום ראשון???????

• הוסף לסימניות
נציג יצר איתך ביום חמישי בשעה רבע לשש וכיון שלא היית בבית סיכמו איתך שתיצור קשר ביום ראשון בעצמך. או שמדובר באי הבנה.

• הוסף לסימניות
ליצור קשר בטלפון או בצור קשר?

• הוסף לסימניות
ולמה עשוי הצור קשר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה