עזרה לידיעת לקוחות "הדרן"

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
הכל נחמד, רק מוזר לי שבשביל שירות אתה צריך לשלם בנקודות. ואחר כך :rolleyes:. תמתין על הקו עד בוש... למה אין שירות ללא הגבלת נקודות, ולמה אין שירות שיחה חוזרת כמחוייב בחוק?

• הוסף לסימניות
הכל נחמד, רק מוזר לי שבשביל שירות אתה צריך לשלם בנקודות. ואחר כך :rolleyes:. תמתין על הקו עד בוש... למה אין שירות ללא הגבלת נקודות, ולמה אין שירות שיחה חוזרת כמחוייב בחוק?
ככה זה שמנסים לחקות מישהו..
זה חיקוי לצורת השירות של נטפרי.
לאט לאט הם ישתדרגו.

הבעיה האמיתית שם זה שבשעות שהמוקד לא פעיל , לא ניתן להשאיר הודעות גם לטיפול מאוחר יותר

• הוסף לסימניות
יש לי את המכשיר וויז בלבד הקטן, אין שם דפדפן של גוגל
@אהרון שולמן זו הסיבה ששאלתי באשכול הזה
אולי רק @יהודה וולף יודע איך פותחים את המקרופון במכשירים הללו

בשום מכשיר וויז אין דפדפן של גוגל....
לא אמרו להיכנס לדפדפן, אלא להיכנס בהגדרות המכשיר ליישומים ובתוך היישומים כתוב גוגל נכנסים לשם ונכנסים שוב פעם להרשאות ושם פותחים את המיקרופון

• הוסף לסימניות
עשיתי את כל הנ"ל ועדיין הוא כותב לי: זיהוי קולי אינו זמין כרגע במכשירך. מה עושים?

• הוסף לסימניות
האם פנית להדרן בנושא?

• הוסף לסימניות
את האמת? אני מפחד להתקשר אחרי הניק הזה....

• הוסף לסימניות
תשאיר פנייה דרך האפליקציית שירות ותמיכה.

• הוסף לסימניות
אחרי שבוחרים גוגל:
Nearby
אבטחה
הגדרת מכשיר בקרבת מקום
הצגת הודעות אפליקצ
מודעות
מספר טל של מכשיר
פקדי המדיה בהעברה
שיתוף במכשיר
חיפוש Voice - Assistant

• הוסף לסימניות
בשום מכשיר וויז אין דפדפן של גוגל....
לא אמרו להיכנס לדפדפן, אלא להיכנס בהגדרות המכשיר ליישומים ובתוך היישומים כתוב גוגל נכנסים לשם ונכנסים שוב פעם להרשאות ושם פותחים את המיקרופון
במכשיר של וייז בלבד אין גוגל בישומים

• הוסף לסימניות
חיפוש Voice - Assistant
[FONT=Open Sans, Helvetica, Arial, sans-serif, FontAwesome]זה נראה כמו משהו שקשור לחיפוש קולי[/FONT]

• הוסף לסימניות
Voice - Assistant
זה אולי קשור לחיפוש קולי

• הוסף לסימניות
אפשר לפנות לשרות לקוחות במייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מנסיון הם חוזרים, לפעמים מהר מאד לפעמים לוקח יותר זמן.

• הוסף לסימניות
במכשירי שיאומי
צריך להיכנס להגדרות>אפליקציות>גוגל>הרשאות>מיקרופון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה