נכתב ע"י קקטוס;1396909:קצת תיעוד יבש, וקומפוזיציות לא מאוד מוקפדות.
נכתב ע"י יעל א;1396979:אולי אם תצלם את המרצה בזוית שרואים את ההבעות של המאזינים ובשניה הנכונה שיש הבעה מענינת על הפנים שלהם.
לראות משהו אחר שגם מי שהיה שם ירגיש חידוש בתמונה.
בכמה מילים:נכתב ע"י ראובן 10;1396959:קודם כל תודה על התגובה.
עכשיו לגבי היובש מסכים איתך. בהתחלה תוך כדי שצילמתי היה נראה לי שהתמונת מעניינות.
אחרי התגובה שלך. ראיתי בהסתכלות שניה שבאמת התמונות לא ממש מענינות, יבשות. שחוש הצילום שלי עוד לא מספיק מפותח.
לגבי הקומפוזיציות בכוונה רציתי שיהיה קצת עם קיר מהצד וראשי האנשים-בשביל שיוסיף למענינות [עד כמה שזה יצא מענין...]. לֶמה אתה קורא לא מוקפד. טוב, הבנתי ששמתי את המרצה במרכז ולא בצד כפי הכללים [בתמונה הראשונה].
אגב, קבלתי ממך שהתפיסה של 'מה שנראה לך מהעינית מסודר ומחושב, הוא באמת מענין' היא תפיסה שגויה. דבר שכ"כ התרגלתי. ושאני מאמין שעוד מתחילים כמוני שוגים בה. ושיקח זמן כדי לשנות את זה.
או שכדי לחשב טוב צריך להכיר את הכללים טוב.
עכשיו נעבור לגבי מה כן מענייין.
תמונה מלמטה למעלה [ומהצד] של הדרשן שכולל את הסטנד שאיתו הוא דורש היית מחשיב את זה כמעניין?
אשמח אם תסביר לי (או אחרים שרואים את התגובה הזו) איך אתה היית מצלם ויוצר תמונה מעניינת [ב'וגשל' כמובן].
או התמונה של הרב שטיין שהסמארטפון משמאל חתוך.
נכתב ע"י פאוור;1397112:סמארטפון? בהרצאה של הרב שטיין?? בעייני תמונה עם חידוש מעניין...![]()
לקקטוס.נכתב ע"י קקטוס;1397090:בכמה מילים:
תמונה מעניינת מהרצאה של דרשן, יכולה להיות אם יש בה איזה שהוא סיפור, שמי שצופה בתמונה, אך לא נכח בהרצאה, יכול להבין אותו ולהתחבר אליו. או במקרה שבו ישנה סיטואציית תאורה יוצאת דופן.
לי כצופה ממוצע לא מוסיף לראות את הסטנד. וגם מצלמות הוידאו לא ממש מספרות לי משהו מעבר לכך שצילמת אדם נושא דברים לפני קהל.
"לא מוקפד" אפשר לקרוא לתמונה של הרב נויגרשל, שמשורבבת אליה מימין קטע של המסך הגדול - שאין בו צורך בתמונה.
ספציפית בתמונה הזאת יותר הפריע לי הכובע הזה שמעצבן בעיןנכתב ע"י קקטוס;1397090:.
נכתב ע"י ראובן 10;1397136:מה שמעניין שהוא דיבר בהרצאה על האינטרנט הפרוץ.......
אתה בוחר כמה לחתוךנכתב ע"י דודיק;1397149:ספציפית בתמונה הזאת יותר הפריע לי הכובע הזה שמעצבן בעין
ולגבי הסמארטפון החתוך אני חושב שמה שלא יהיה תמיד תחתוך משהו בתמונה
אלא אם כן תצלם את כדור הארץ בשלמותו וגם אז אף אחד לא מבטיח לך שלא תחתוך בטעות איזה כוכב...
נכוןנכתב ע"י דודיק;1397168:זה בדיוק מה שהתכוונתי
ובשביל להחליט האם זה חיתוך טוב או לא. זה לא רק צלמים יחליטו (הם יחליטו האם זה לא שרוף או האם הקומפוזיציה מסתדרת עם הרואו ועם ה-wb...) אלא הצופה יחליט האם זה מפריע או לא ולי אישית זה פחות הפריע מאשר הכובע והחוטים שמשתרבבים בצד ימין
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים