כל בעל מקצוע סופר את הוותק שלו מהיום הראשון שהוא חשב על זה...אגב, מצחיק אותי שאחת המכשירות לדולות מציינת שיש לה וותק קליני של 20 שנה והיא מכשירה דולות כבר 15 שנה, בשעה שאותן שנים היא עשתה עמי על ספסלי הסמינר, כרווקה.
כל ההתחלות קשות!!המתחילות מלוות אפילו בחינם, ואחר כך גובות מחיר סמלי של 500 שקלים... ככה במשך כמה לידות, עד שהן רוכשות מיומנות, ניסיון ואולי , בס"ד, גם שם.
כל בעל מקצוע סופר את הוותק שלו מהיום הראשון שהוא חשב על זה...
איפה אפשר ללמוד את זה?
כל ההתחלות קשות!!
אבל היום יש החזרים אז למה מי שלמדה והתמקצע צריכה לקחת רק 500???
אולי כי זה ענין של חיים??אבל היום יש החזרים אז למה מי שלמדה והתמקצע צריכה לקחת רק 500???
מי זאת אחותך? איפה היא למדה?- אני מתארת לך בשם אחותי הדולה ובשם עוד מכרות דולות.
היום כל מתחילה לוקחת 1500. אחרי הסטאז כמובן.
מידיעה, אחת שלמדה איתי בקבוצה והגיעה לאשה שקראה לה כבר שהייתה בדרך לבית החולים דרשה 2000. ואין לה נסיון כמעט. בסוף התפשרה על 1500 והתרוץ המטופש הוא "יש לך החזר".זה לא מדוייק
לא כל מתחילה לוקחת 1500
אבל כל הידועות לוקחות שלוש אלף ומעלה.
מידיעה, אחת שלמדה איתי בקבוצה והגיעה לאשה שקראה לה כבר שהייתה בדרך לבית החולים דרשה 2000. ואין לה נסיון כמעט. בסוף התפשרה על 1500 והתרוץ המטופש הוא "יש לך החזר".
אני למדתי אצל אסתרטוב, שוחחתי כעת עם אחותי. מטעמים מובנים איני נוקבת בשמה (:
היא אמרה שבאמת 3-4 לידות ראשונות בתעריף 500 שקל, ואחר כך המחיר עולה - מגיע לאזור האלף חמש מאות. הדבר תלוי בחוזה (שלדבריה חובה לערוך בין לקוחה לדולה), ובהמשך יכול לעלות עוד.
אמנם יש הצפה, אבל עם ההצפה עלו גם המודעות, הצורך והביקוש.
דולה מבוקשת היא אחת עם 4-5 לידות בשבוע, אבל צריך הרבה וותק להגיע למקום הזה.
שאלתי אותה לגבי אסתר טבעון (אחותי תלמידה של רבקי שינקר & פייגי הופמן), והיא אמרה שהרבה מאוהבות בה ושהגישה שלה מעניינת אותה אישית.
הרבה בהצלחה!
אני למדתי אצלה, אשמח לעזור לך באישי אולי דרך המייל?יש לך עוד פרטים?
משהי שמעה על מרכז יילוד של אסתר טבעון?
לטווח רחוק אולי כן כדאי ללמוד, אבל בתור פרנסה בקורונה חשבתי שזה תחום שנפגע...
כמה עולה קורס שלה?אני למדתי אצל אסתר
מסכימה מאד עם העניין של החוזה. וגם של הביקוש.
בקטע של החברה שלי הוא שפעם הראשונה שהיא דיברה עם הדולה היתה בלידה עצמה וזה יצר עוגמת נפש לא קטנה, במיוחד שהיא הבינה שהיא מקבלת מתלמדת.
אני למדתי אצלה, אשמח לעזור לך באישי אולי דרך המייל?
היא פירסמה עכשיו שהיא פותחת קורסים חדשים בבני ברק ירושלים וחיפהכמה עולה קורס שלה?
לא יודעת.כמה עולה קורס שלה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים