דרוש מידע לימודי דולה, האם כדאי? איפה מומלץ?

• הוסף לסימניות
מעונינת ללמוד את המקצוע
האם יש בזה עבודה? (נשים יותר לוקחות כי יש החזרים?)
כמה מקבלים על כל ליווי
איפה הכי כדאי ללמוד? איפה הכי מקצועי והכי הרבה ידע ופרקטיקה?

• הוסף לסימניות
יש עבודה, אבל בעיקר לוותיקות ולידועות.
השכר שאחד מבתי הספר החדשים לדולות מפרסם רחוק מלשקף משכורת של דולה רגילה, או מי שאינה תותחית גדולה.
המתחילות מלוות אפילו בחינם, ואחר כך גובות מחיר סמלי של 500 שקלים... ככה במשך כמה לידות, עד שהן רוכשות מיומנות, ניסיון ואולי , בס"ד, גם שם.
אגב, מצחיק אותי שאחת המכשירות לדולות מציינת שיש לה וותק קליני של 20 שנה והיא מכשירה דולות כבר 15 שנה, בשעה שאותן שנים היא עשתה עמי על ספסלי הסמינר, כרווקה.

• הוסף לסימניות
אגב, מצחיק אותי שאחת המכשירות לדולות מציינת שיש לה וותק קליני של 20 שנה והיא מכשירה דולות כבר 15 שנה, בשעה שאותן שנים היא עשתה עמי על ספסלי הסמינר, כרווקה.
כל בעל מקצוע סופר את הוותק שלו מהיום הראשון שהוא חשב על זה...

איפה אפשר ללמוד את זה?
המתחילות מלוות אפילו בחינם, ואחר כך גובות מחיר סמלי של 500 שקלים... ככה במשך כמה לידות, עד שהן רוכשות מיומנות, ניסיון ואולי , בס"ד, גם שם.
כל ההתחלות קשות!!
אבל היום יש החזרים אז למה מי שלמדה והתמקצע צריכה לקחת רק 500???

• הוסף לסימניות
כל בעל מקצוע סופר את הוותק שלו מהיום הראשון שהוא חשב על זה...

איפה אפשר ללמוד את זה?

כל ההתחלות קשות!!

כדי שיסכימו להסתכל על מתחילה, וכדי לצבור ניסיון. השכר עולה אט אט רק אחרי צבירת ניסיון משמעותי.
שאלת מה המצב בשוק - אני מתארת לך בשם אחותי הדולה ובשם עוד מכרות דולות.

• הוסף לסימניות
אולי כי זה ענין של חיים??
זה לא עוד בעל מקצוע, שאם התאכזבת, מקסימום הנזק הוא ככלכלי....

• הוסף לסימניות
דולה זה מקצוע עם נשמה.
אני למדתי את זה בשנה שעברה ואני אעבוד בזה בעז"ה בעתיד. כרגע אני עם תינוקת.

אני אישית לא מבינה למה המחירים כל כך קפצו מאז שיש החזרים, הרי לא לכולן יש החזרים.
כשילדתי את הילד הראשון שלי כשמכבי שלי היה בחיתוליו דולה עלתה עד 1000 ש"ח ורק הענקיות היו יותר.
היום כל מתחילה לוקחת 1500. אחרי הסטאז כמובן.
הרבה מחברות הקבוצה כבר לקחו הרבה לידות בתשלום, זה תלוי מאד באופי של האשה. יש כאלו שפשוט יש להן את זה ונשים מתחברות אליהן.

• הוסף לסימניות
זה לא מדוייק
לא כל מתחילה לוקחת 1500
אבל כל הידועות לוקחות שלוש אלף ומעלה.
מידיעה, אחת שלמדה איתי בקבוצה והגיעה לאשה שקראה לה כבר שהייתה בדרך לבית החולים דרשה 2000. ואין לה נסיון כמעט. בסוף התפשרה על 1500 והתרוץ המטופש הוא "יש לך החזר".

• הוסף לסימניות
לא עניתם לי איפה אני יכולה ללמוד את זה

• הוסף לסימניות
נראה לי שרה מנטל מעבירה קורסים של דולה

• הוסף לסימניות
יש לך עוד פרטים?
משהי שמעה על מרכז יילוד של אסתר טבעון?

• הוסף לסימניות
מידיעה, אחת שלמדה איתי בקבוצה והגיעה לאשה שקראה לה כבר שהייתה בדרך לבית החולים דרשה 2000. ואין לה נסיון כמעט. בסוף התפשרה על 1500 והתרוץ המטופש הוא "יש לך החזר".

טוב, שוחחתי כעת עם אחותי. מטעמים מובנים איני נוקבת בשמה (:

היא אמרה שבאמת 3-4 לידות ראשונות בתעריף 500 שקל, ואחר כך המחיר עולה - מגיע לאזור האלף חמש מאות. הדבר תלוי בחוזה (שלדבריה חובה לערוך בין לקוחה לדולה, ועל החוזה להכיל סעיף של משך הלידה), ובהמשך יכול לעלות עוד.
אמנם יש הצפה, אבל עם ההצפה עלו גם המודעות, הצורך והביקוש.
דולה מבוקשת היא אחת עם 4-5 לידות בשבוע, אבל צריך הרבה וותק להגיע למקום הזה.

שאלתי אותה לגבי אסתר טבעון (אחותי תלמידה של רבקי שינקר & פייגי הופמן), והיא אמרה שהרבה מאוהבות בה ושהגישה שלה מעניינת אותה אישית.

הרבה בהצלחה!

• הוסף לסימניות
טוב, שוחחתי כעת עם אחותי. מטעמים מובנים איני נוקבת בשמה (:

היא אמרה שבאמת 3-4 לידות ראשונות בתעריף 500 שקל, ואחר כך המחיר עולה - מגיע לאזור האלף חמש מאות. הדבר תלוי בחוזה (שלדבריה חובה לערוך בין לקוחה לדולה), ובהמשך יכול לעלות עוד.
אמנם יש הצפה, אבל עם ההצפה עלו גם המודעות, הצורך והביקוש.
דולה מבוקשת היא אחת עם 4-5 לידות בשבוע, אבל צריך הרבה וותק להגיע למקום הזה.

שאלתי אותה לגבי אסתר טבעון (אחותי תלמידה של רבקי שינקר & פייגי הופמן), והיא אמרה שהרבה מאוהבות בה ושהגישה שלה מעניינת אותה אישית.

הרבה בהצלחה!
אני למדתי אצל אסתר :)
מסכימה מאד עם העניין של החוזה. וגם של הביקוש.

בקטע של החברה שלי הוא שפעם הראשונה שהיא דיברה עם הדולה היתה בלידה עצמה וזה יצר עוגמת נפש לא קטנה, במיוחד שהיא הבינה שהיא מקבלת מתלמדת.
יש לך עוד פרטים?
משהי שמעה על מרכז יילוד של אסתר טבעון?
אני למדתי אצלה, אשמח לעזור לך באישי אולי דרך המייל?

• הוסף לסימניות
חשבתי שעידן הקורונה צימצם את חגיגות ה20 איש בחדר לידה.
לטווח רחוק אולי כן כדאי ללמוד, אבל בתור פרנסה בקורונה חשבתי שזה תחום שנפגע...
אולי אני לא צודקת.

• הוסף לסימניות
לטווח רחוק אולי כן כדאי ללמוד, אבל בתור פרנסה בקורונה חשבתי שזה תחום שנפגע...

לדברי אחותי, אכן כדבריך. הקורנה יצרה מצב בעייתי בתחום.
בכל זאת יש כאלו שמעדיפות נוכחות של דולה על פני מלווה אחר/ת.

• הוסף לסימניות
אני למדתי אצל אסתר :)
מסכימה מאד עם העניין של החוזה. וגם של הביקוש.

בקטע של החברה שלי הוא שפעם הראשונה שהיא דיברה עם הדולה היתה בלידה עצמה וזה יצר עוגמת נפש לא קטנה, במיוחד שהיא הבינה שהיא מקבלת מתלמדת.

אני למדתי אצלה, אשמח לעזור לך באישי אולי דרך המייל?
כמה עולה קורס שלה?

• הוסף לסימניות
בשלם יש קורס דולות מאוד מאוד מקיף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת