לכל הקוראים היקרים!!!!!!!אני אחד מהנעקצים על ידו,!!!!!!!!
מתוך עשרות רבות חרדים שאני מכיר אישית שנפלו איתו בגניבת הצ'קים
ועשרות אם לא מאות בתי עסק שאני מכיר אישית שנעקצו על ידו, ע''י קנייה בצ'קים מזוייפים ומבוטלים בבנק,
וכל מה שכתוב בכתבה '' העוקץ לבני תורה''' המתפרסם בכל רחבי הארץ הוא אמת לאמיתה, ואף לפעמים גרוע יותר ה''י, ללא גוזמא כלל.
אין מה לפקפק עליו, ואין מה להצדיק אותו, הנוכלות והגניבה שלו משוועת, ומוכחת שחור על גבי לבן בראיות הקלטות תמונות וכו', ויש עשרות רבות שעדיין לא יודעים לאיזה עוקץ ובאיזה בור ללא תחתית הם נפלו, ויש הרבה שפשוט מתביישים להגיד שהם נפלו (כאילו שהם טיפשים ותמימים) ולכן הם לא מדברים, יש הרבה שחיים תחת לחצים ואיומים לבל יעיזו לדבר ולו מילה אחת, וכ''ש לעשות משהוא נגד מכון תורת ההלכה ומכון עתידים, יש כנראה עוד שמות אבל זה בוודאות אותו נוכל, (כנראה שכל תקופה או בכל עיר מפרסם משהוא אחר).
חובה להדגיש שלא כל מכון המפרסם ללימודי רבנות ודיינות זה אותו נוכל, בעיקר תורת ההלכה, ומכון עתידים, והדפים השחור לבן או בצבע כתום צהוב אדום התלוים על עמודי החשמל ברחובות מרכזיים בערים החרדיות כגון ר' עקיבא כהנמן וחזון איש בבני ברק ובראילן והסביבה בירושלים, וכן יש אותם דפים גם באשדוד אלעד ביתר כפי שקלנו דיווחים (בבית שמש לא קבלנו דיווח).
ובהזדמנות זו אני קורא לכל אלו שנעקצו על ידו ויש להם הוכחות שיפנו להגיש תלונה במשטרה, או למסור פרטים
@איצ'ה קו המידע, המידע והעזרה שלכם יכול להציל מאות ואלפי חרדים מעוקץ חמור, מחובות, מעוגמת נפש, מהיפך שלום בית, מהוצאה לפועל, ומאיומים וכו'.

Reactions: אדיר נוף הגליל1 //