- הוסף לסימניות
אני אשמח אם תוכלי לשלוח לי מה שיש לך- artdrawbs ואז שטרודל ג'מייל- תודה!!!!!את רוצה למייל?
יש לי של עווד סמינרים אם מענין אותך
אני אשמח אם תוכלי לשלוח לי מה שיש לך- artdrawbs ואז שטרודל ג'מייל- תודה!!!!!את רוצה למייל?
יש לי של עווד סמינרים אם מענין אותך
את.יכולה בבקשה לכתוב לי?יש בוולף מקצועות כמו בימוי והפקה, טכנאות סאונד במה ועוד שאפשר ללמוד גם בכיתה י"ב
אם מענין אותך אני ישלח את הסילבוס
מומלץ מאיזו בחינה?יש למשהי מידע על למודי הדרותרפיה?
מומלץ לבחורה?
תודה רבה.
אני מכירה בחורת סמינר שלמדה את זה השנה, בבני ברק, בווינגייט.יש למשהי מידע על למודי הדרותרפיה?
אני עשיתי בכיתה י"ב בגרויות-כי הייתי מעל 18,אם היא לא סיימה 12 שנות לימוד, אי אפשר לפתוח תיק אקסטרני בלי האישור של הסמינר, אישור שבדרך כלל לא נותנים.
טכנאית תאורה לאירועים והצגותאשמח אם תוכלו להמליץ לי על כל מיני מקצועות שניתן ללמוד אותם במקביל ללימודים בי'ב
קורסים קצרים או התחלה של מקצוע מסוים שניתן להתחיל בי'ב ולהמשיך אחר כך בה' ו'
כל רעיון שלכם יעזור
תודה רבה
אתם יודעים מניסיון שיש ביקוש?טכנאית תאורה לאירועים והצגות
לימודים קצרים יחסית 10-12 מפגשים [יש כאלה שמלמדים בפחות אבל זה לא כ"כ מספיק]
ויש ביקוש מטורף כי כמעט ואין נשים בתחום ובד"כ באירועי נשים מחפשים אישה לתפקיד
עבודה מגוונת כל יום אירוע אחר ...
ומשלמים מאוד יפה מקצוענית בתחום מקבלת על אירוע החל מ1000 ועד 2000 ש"ח לכמה שעות עבודה.
צריכים בשביל להצליח בתחום קצת חוש לתוכנות מחשב וכד' - וקצת גישה אומנותית
ליותר פרטים ניתן לפנות לאימייל שבחתימה
יש לך פרטים?יש בוולף מקצועות כמו בימוי והפקה, טכנאות סאונד במה ועוד שאפשר ללמוד גם בכיתה י"ב
אם מענין אותך אני ישלח את הסילבוס
אשמח לדעת אם את מכירה את התחום?טכנאית תאורה לאירועים והצגות
לימודים קצרים יחסית 10-12 מפגשים [יש כאלה שמלמדים בפחות אבל זה לא כ"כ מספיק]
ויש ביקוש מטורף כי כמעט ואין נשים בתחום ובד"כ באירועי נשים מחפשים אישה לתפקיד
עבודה מגוונת כל יום אירוע אחר ...
ומשלמים מאוד יפה מקצוענית בתחום מקבלת על אירוע החל מ1000 ועד 2000 ש"ח לכמה שעות עבודה.
צריכים בשביל להצליח בתחום קצת חוש לתוכנות מחשב וכד' - וקצת גישה אומנותית
ליותר פרטים ניתן לפנות לאימייל שבחתימה
מקווה שזה נקרא לצטט אותך ...אני עשיתי בכיתה י"ב בגרויות-כי הייתי מעל 18,
אם את מתחת-תצטרכי לבקש מהסמינר טופס אישור היעדרות מהלימודים לצורך המבחנים, אבל את זה-אין לי מושג אם הסמינר ייתן לך בקלות.
אם יש כאן מישהי עם שאלות בכל הנושא של פתיחת תיק אקסטרני, השלמת בגרויות דרך משרד החינוך וכו'
מוזמנת לצטט אותי, על מנת שאקבל התראה. ואז אני אוכל לענות על הכול בצורה מסודרת
אתם יודעים מניסיון שיש ביקוש?
כי חברה שלי רוצה ללמוד את התחום
מכיר את התחום מקרובאשמח לדעת אם את מכירה את התחום?
אני ביררתי על זה שנה שעברהיש לך פרטים?
למי פונים?
מתי זה.
אני לומדת שם ולא דיברו איתנו על זה
אה זה לכיתה י'ג אנחנו דיברנו לגבי כיתה י'ב ...אני ביררתי על זה שנה שעברה
הם אמרו לי שאפשר ללמוד ביחד עם כיתה י"ג
אולי זה השתנה
אפשר ללמוד ביחד עם כיתה י"גאה זה לכיתה י'ג אנחנו דיברנו לגבי כיתה י'ב ...
כנראה לא הבנת נכון
אוקיהבנתי מעולה
אפשר ללמוד ביחד עם כיתה י"ג
ז"א שבנות מי"ב מצטרפות לבנות מי"ג
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים